• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlimin bilgisayarinda ciplak kiz arkadasi resimleri var eski

tatlim daha sana ne yazalim hala anlamadin mi arkandan nisanlinin yaptigi dumeni AYRIL tabi bildigin sapik bu adam

Tesekkurkur ederim ama sebep eski gecmis kiz arkadaslari mi sizce
Ne olur detay yazin
Bana dokunmuyor ben opmeden sapik olsa dokunur taciz eder.
Ben opuyorum

Eger telefon ucunda zavalli uykusiz bir kadin arkadssin oldugunu dusunsen yazardin
Kafam karisik
İnanin kotuyum
Ben diger konuda kendimi acikca ifade ettigimi dusunuyorum..
Kurtlugunu sorun edecegine nisan hediyesini sorun edecegine sapikligini sorun et.. 43 yasindaki kadinla cinsel icerikli konusan bi insan cibildak kadinlari klasörlere dizen bir insan benim gozumde sapiktir. Ha senden önce ha senden sonra farketmez.

Ne olur detay yazin
Ben opuyorum

senin bile icine sinmemis ki konu aciyorsun ben nediyim. HALA AKIL VERIN DIYOSUN YA ONA KIZIYORUM HERKES YAZIYOR ISTE

Boyle bi adami kscirma deli misin birakilir mi hic seninki de soru mu yani nolmus kizlara baktiysa erkektir yapar evlenincede bskacak belki baska gullerde koklsyacsk bunun icin o aslsn parcasi daşşş gibi adam terk mi edilirmiş duymamiş olayim lütfen çikar öyle şeyleri aklindan nişanlina dön özür dile..

Ne olur detay yazin
Ben opuyorum
sana dokunmuyor olabilir
ama fotoları neden saklıyor
eski kız arkadaşlarının fotosumu?
nasıl çıplak
kim çekmiş nasıl çekmiş?
neden bir erkek çıplak kız resmi saklar?
elbette sapık ve abaza yada azmış işte ne halt ise ondan saklar
çok başın ağrır çoook
ayrıl tabiki
bak arkadaşlarında diyormuş seni sadece paran için istiyor diye

Kurtlugunu sorun edecegine nisan hediyesini sorun edecegine sapikligini sorun et.. 43 yasindaki kadinla cinsel icerikli konusan bi insan cibildak kadinlari klasörlere dizen bir insan benim gozumde sapiktir. Ha senden önce ha senden sonra farketmez.

Anliyorum ama bana dokunmiyor
Ben opuyorum o diyor hadi gir iceri eve birakirken beni

İs ark dediki uckuruna duskundur
Senden sonra duruldu
Durulamaz mi?

Vaaay ne hayatlar yaşıyor insanlar.
Allah, çok büyüksün Ya Rabbim... Çok şükür halimize...

Back
X