Nişanlımın annesini anlayamıyorum?

Ne münasebet sen gidecekmişsin canım.desinler boşversene beklesinler sen nişanlına ailesi hakkındaa hişç şikayetlenme çok vıcık vıcık olmaya lüzum yok önyargılı değilsin

Nasıl düşüncelere boğulmuştum kendime güvenimi bile yitirmiştim ta ki buraya yazana kadar Allah razı olsun hepinizden.
Şikayet etmeden tavsiyelerinizi uygulayacagım

Çocuk mu? Daha çok bekler hiiiç niyetimiz yok :)))
Çatlasın zaten olsa bile ne kadar görebilecek yılda 1-2 en fazla.
Nişanlımla da hep konuşuyoruz 3-5 sene düşünmüyoruz zaten kv öyle birşey dese benimkinin cvbı mahremimize karışma olur. Ayıp arkadaş sanane bizim şeyimizden tövbe tövbe.
Ama şu gerçek iyilikten maraz doğar o yüzden başımızı ağrıtmadan uzak tutucaz.

Sabırsızlıkla gelecekleri günü bekliyoruzz ailecek.
Gözüm üzerinde yan çizerse onu da ben çizmesini bilirim :))

Sabırsızlıkla gelecekleri günü bekliyoruzz ailecek.
Gözüm üzerinde yan çizerse onu da ben çizmesini bilirim :))
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah aranız düzelir canım :) kendini ezdirme sakın en değerli olan sensin senin mutluluğun sonra onlar kimsenin seni üzmesine ve bu şekilde yıpratmasına izin verme tahminime göre yaşın daha çok genç daha ne günler görceksin inşallah hepsi güzel günler olur :) öpüyorum çok

Ayy ben seni yerim ya inşallah dediğin gibi olur :) iyi dileklerin için çok tşk ederim :)
Bu arada 26 yaşındayım. Etrafımda ailem dışında bu kadar aklı başında cümleler kuran kimse yoktu arkadaşlarımn aklı beş karış havada haliyle aileye herşey anlatılmıyor size danıştım :)
Bana değerimi hatırlattınız :)

Yaaa ne demek bebişim buarada benden bi yaş büyükmüşsün :)) her zaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım nişan dönemini bende yaşadım stresli ve çok sıkıntılı bi dönem yalnız değilsin sıkıştığında burdan dertleşebiliriz :) :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…