- 23 Kasım 2015
- 61
- 20
- 3
- Konu Sahibi Pembezakkum22
-
dha evli değilsiniz brşey değil nişanlı olabilirsiniz ama kalkıp da istanbldan adanaya bayramda el öpmeye mi gider nişanlı kız ailesi olmadan.
nişanlın sorun etmiyorsa karışmamalı benceYaklaşık 5 senedir bir havayolunda çalışıyordum nişanda ayrıldım rahatsızlıklarım başladığı için.
Kendime göre iyi de bir birikim yaptım.
Nişanlımın annesi hayatı boyunca çalışmamış ve beni aradı hoş beş derken "Eee çalışmadan olurmu, çalışmayacakmisin?"
Bende anne senelerdir yeterince çalıştım bir kaç ay daha dinlenip öyle başlayacağım dedim.
Sanki ben hiç çalışmayacakmışım gibi ama bir elin nesi var iki elin sesi var , ama sen dinlendin nişandan beri dinleniyorsun deyip kahkaha atıyor.
Patavatsız mı yoksa bilerek mi yapıyor?
Sen herşey de birşey arıyorsun gibi
Ve faturayı kayınvalideye kesiyorsun
Annesi aramadı demişse bile nişanlın senle nasıl kavga eder ?
O senin anneni arıyor mu ?
Her annesi bişey dediğinde gelip sana mı çatacak ? Bunları sorgulamak daha mantıklı
Valiz eski veya yeni ondan mı kaçacak kadın, her geldiğinde eli dolu geliyormuş fakat ona da altın rengi ay ben sevmem diyorsun nereden bilsin senin zevkini.
bir de 2 haftada bir ben kaç yıllık kv mi aramıyorum. nişanlıyken de hiç aradığımı hatırlamıyorum. bence kv ne beni örnek ver, sana şükretsin.
Cadalozun teki anlayamayacak bir durum göremedim:)
Ben valiz almayı unuttuk deyince sana yenisini alacaklarmış sandımHayır tabiki ben bu tarz konularda beklentisi olmayan bir insanım belki aileden bir doymuşluk diyelim. Gözümde yok valiz konusunu nişanlım bir kez onu getir dedi annesi de iki kez telefonda almayı unuttuk dedi bohça diye birşeyler getirip valizi vermeyecektik geri verin denmesi sizce tuhaf değil mi?
Nişanlım konusuna gelirsek annesinin onu dinlemediğini söylüyor elimden bu kadarı geliyor diyor, annem atsam atamam ya diyor her seferinde ki böyle birşey asla istemem.
Su anki aklim olsa zamaninda kp ve kv im nisanlilikta yaptiklari ve benim begenmedigim yonlerinden dolayi ayrilirdim esimden. Cunki onlar yuzunden su an mutsuz ve sinirli gunler yasiyorum
Bende aramıyorum o yüzden bi hayli şaşırdımbir de 2 haftada bir ben kaç yıllık kv mi aramıyorum. nişanlıyken de hiç aradığımı hatırlamıyorum. bence kv ne beni örnek ver, sana şükretsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?