Merhaba arkadaşlar. Çok rica ediyorum tecrübelerinizden yola çıkarak bana yardımcı olun çok zor durumdayım.
Konuya giriyorum...
Annem babam.ayri. babamlarin yaklaşık 4 yıldır aile dostu olan ama varlığından haberdar olmadığım oğuluyla 1 senedir beraberlik yasiyorum. Nisan 26da nişan ile taclandirdik. Yanlız birbirimizi aşırı seviyoruz. Belki de imrenilecek ve nazari hemen kapan beraberliklerden birisiydi. Fakat tek sorun onun azerbaycanlı olması ve orda yasamasiydi. Neyse . Biz bu çocukla birbirimizi çok seviyoruz ilk başlar ben azerbaycana gidip ailesi ile yaşamaya raziydim çünkü çok iyi yaklaşımları oldu bana ve ailesi beni çok seviyordu. Ama değişik bir biçimde bir zaman sonra toz konduramidigim bu insanlardan nişanlımı benden kiskanmalari sebebi ile sogudum. Ama öyle böyle bir soğuma degil . Bir şekilde nişanlımı yeni bir ev alıp ayrı yasamamiz için ikna ettim. Fakat isler değişti ve nişanlım annesiyle tek başına kaldıkça ev fikrinden uzaklasip annesine yakınlaşmaya başladı. Normalde 29 ağustosta düğünüm olacaktı bütün çeyizlerimi dizdim Azerbaycan da bütün evi kız dizermis ailesiyle bile yasasada. Bizimkiler mutlu olayim diye herşeyi kabul ettiler. Neyse ben bekliyorum ki benimki ev alacak ve yasayacagiz. Fakat sürekli bir oyalama sürekli bir geçiştirme farkettim. ( Yanlız birbirimizi sevme.konusunda sonuna kadar kefilim fedakarliklarimizi anlatip sizleri sıkmak istemiyorum. ) annesinin beni kıskandığı bariz ortadaydi ve gorumceleriminde.. şuan ayrıyız herşeye az kalmışken yarı yolda kaldim çünkü ailem oraya zaten göndermeye razı değildi, ailesinin kıskançlığını farkedince hepten göndermek istemiyorlar ama biz birbirimizi çok seviyoruz birakamiyoruz... ailesiyle de yaşayamam ne yapmam gerekiyor allah rızası için fikirlerinizi paylaşın benimle
(