Nişanlımın ailesi yuzunden ayrildik

Cokseven

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2018
6
2
27
Merhaba arkadaşlar. Çok rica ediyorum tecrübelerinizden yola çıkarak bana yardımcı olun çok zor durumdayım.
Konuya giriyorum...
Annem babam.ayri. babamlarin yaklaşık 4 yıldır aile dostu olan ama varlığından haberdar olmadığım oğuluyla 1 senedir beraberlik yasiyorum. Nisan 26da nişan ile taclandirdik. Yanlız birbirimizi aşırı seviyoruz. Belki de imrenilecek ve nazari hemen kapan beraberliklerden birisiydi. Fakat tek sorun onun azerbaycanlı olması ve orda yasamasiydi. Neyse . Biz bu çocukla birbirimizi çok seviyoruz ilk başlar ben azerbaycana gidip ailesi ile yaşamaya raziydim çünkü çok iyi yaklaşımları oldu bana ve ailesi beni çok seviyordu. Ama değişik bir biçimde bir zaman sonra toz konduramidigim bu insanlardan nişanlımı benden kiskanmalari sebebi ile sogudum. Ama öyle böyle bir soğuma degil . Bir şekilde nişanlımı yeni bir ev alıp ayrı yasamamiz için ikna ettim. Fakat isler değişti ve nişanlım annesiyle tek başına kaldıkça ev fikrinden uzaklasip annesine yakınlaşmaya başladı. Normalde 29 ağustosta düğünüm olacaktı bütün çeyizlerimi dizdim Azerbaycan da bütün evi kız dizermis ailesiyle bile yasasada. Bizimkiler mutlu olayim diye herşeyi kabul ettiler. Neyse ben bekliyorum ki benimki ev alacak ve yasayacagiz. Fakat sürekli bir oyalama sürekli bir geçiştirme farkettim. ( Yanlız birbirimizi sevme.konusunda sonuna kadar kefilim fedakarliklarimizi anlatip sizleri sıkmak istemiyorum. ) annesinin beni kıskandığı bariz ortadaydi ve gorumceleriminde.. şuan ayrıyız herşeye az kalmışken yarı yolda kaldim çünkü ailem oraya zaten göndermeye razı değildi, ailesinin kıskançlığını farkedince hepten göndermek istemiyorlar ama biz birbirimizi çok seviyoruz birakamiyoruz... ailesiyle de yaşayamam ne yapmam gerekiyor allah rızası için fikirlerinizi paylaşın benimle (

Bazılarımız su soylediklerinizi tecrube etmiş insanlarız. Madem buraya sordunuz dinlemeniz lazım. Ama biz birbirimizi çok seviyoruz diye defalarca belirtmenizdende belli ki nolur bı çözüm şunun diyorsunuz ama maalesef istisnalar kaideyi bozmaz gerçek şu ki Aile çok önemli. Biten bir çok evlilik buraya açılan binlerce konu hep ailelerin yaptıkları ve cileye dönen evlilikler üzerine. Mutlu olmak şu kısacık hayatta herkesin hakkı. Hayatınızı zorlastirmayin. Çok sevdiğiniz insanın sevmediginiz ailesini ömür boyu görmek ve katlanmak zorundasınız ve malesef bu bı sure sonra işkenceye dönüşüyor. Ortada ne o sevgi nede mutluluk kalıyor. Üstelik doğmuş olan masum çocuklarla. Bir insanla evlenmeden önce ailesinide içinize sindirmeniz gerekir yoksa asla tam olarak mutlu olamazsınız. Ben sizin yerinizde olsam bu aklımla olmamak için çabalayan durumu oldurmaya calismazdim. Hayat güzel ve kısa ve milyonlarca insan var biriyle mutlu olmak için çabalayan. Gidin kendinize daha uygun birini bulun ve boşanmak zorunda olmadığınız için sukredin

Allah kurtarmış erken görmüşsün yüzlerini hayır dağıt bence aileni de kimse için üzme bundan sonra inan en iyisi bile değmez aileyi üzmeye hızlı koşan atın moku seyrek düşer derler semra kaynananın da dediği gibi aşıkım aşıkım deyip de heba olmaya gerek yok bu devirde

oğlan buraya gelsinnnn..

Iki tarafında çok hatası var bazen düşünüyorum ki allah bana bunları yaptırıp yol secmemi istiyor.. benim.hatalarim onun bu tavırlarını onum hataları benim bu hatalarımı dogurdu. Ben kendi ellerimle de çok şey yaptim. Ama bi yandan da b..k da olsa yutmayıp beni düğün arifesinde birakan insana fedakarlık da yapmak istemiyorum. Bilmiyorum artık fala buyuye basvurucam diye çok korkuyorum

Çocuk seni gerçekten seviyorsa sonunda senin isteğini kabul edecektir. Bu zamana kadar ne hatalar yaptın bilmiyorum ama en azından bundan sonrasında yapma. Sessiz kal biraz. Kaderimizde bu varmış der gibi kal. Söylenme, bağırma çağırma, annesine kardeşine laf söyleme.
Ayrıca ev eşyalarını senin yapman çok saçma. Onlarda adet o olabilir, ama sen azeri değilsin. Kusura bakma da yapamam diyecektin. Hata etmişsin, çok taviz vermişsin. Kv. yanında yaşamak hangi devirde kalmış?

Haklisin elbette çok taviz verdim. Şuan uzun süredir sessiz kaliyorum. Türkiye ye gelince değişecek biliyorum. Ama iş işten geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…