- 21 Ağustos 2015
- 31.340
- 95.005
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oturduğun yerden iş açtın başıma şimdi kaptanlı deniz nikahı kıymayı koydum kafaya yazın hayata geçirilsinBenim icin olsa da olur olmasa da olur cinsten bir seydi imam nikahi. Esim istedi olur dedim. Vekalet verdim esimin akrabalarindan birine,kendi kendilerine kiyip geldiler. Ortamda bulunmadim galiba cok hatirlamiyorum. Sanirim yan odadaydim cocuklarla oynuyordum papaz nikahi da var bizde hatta denizin ortasinda kaptana da nikah kiydirdik bunlar sembolik seyler. Esas olan elbette resmi nikah.
İstemediginiz bir seyse evet itiraz edin, ama sorun cikarmaksa amac bence israra gerek yok. Nisanlinizin ailesinin adi geciyor sadece nisanlinizin fikri nedir? Malum onunla evleniyorsunuz. O size destek veriyor mu yoksa ailesiyle ayni fikirde mi?
Yap yap Istanbul sehir hatlari vapurunda bile olsa yapOturduğun yerden iş açtın başıma şimdi kaptanlı deniz nikahı kıymayı koydum kafaya yazın hayata geçirilsin
Ben de resmi nikahtan önce istiyorlar sandımMerhaba. Biz bu yaz resmi nikah ile evlenecegiz ama nisanlimin ailesi dini nikahta kiymamkzi istiyor, sunnetmis. Ben islami evlilik sartlarini, birden fazla kadinla imam nikaho kiyilabilmesini, 3 bos olla bosama olaylarini vs. sevmiyorum ve dini nikah istemiyorum. Zaten resmi nikah artik dini nikah yerine geciyor. Elbette nisanlimin ailesi cok diretirse ve onlar icin asiri onemliyse zorluk cikarmam, iki dakikalik bir sey sonucta. Ama oncelikle onlari ikna etmek istiyorum...
Bunu istemedigimi nasil belirtebilirim, nasil ikna edebilirim?