Yaw ne alaka kadın erkek fark etmeksizin ben bunun ayıp bişey olduğunu düşünmem nasıl ayrım oluyo ?!Sana bir şey söyleyeyim o zaman,hayatla ilgili tecrübenin sıfır olduğu belli.
O videolar tek taraflı gitmiyor.Zaten yazan olmuş ama kızın arkasından ''püüü edepsiz'' deyip ( bir de b*klamadım diye ısrarla yazıyorsun,edepsiz demek nasıl hakaret olmuyor anlamış değilim ) hala adamdan ''nişanlım'' diye bahsetmen zihniyetinin ne kadar çifte standart olduğunu ele veriyor.Sen istediğin kadar kendini aklamaya çalış burada,git başka yerlerde yap kadın düşmanlığını,hadi canım.Kibledim seni.
Sen kaç yaşındasın nişanlınız kaç yaşında bana bu yazılar çocuk yaşta olduğunuzu gösteriyorYok bir kaç kere taciz edildim kız tarafından
bir kaç kere taciz edildim kız tarafından eski sevgilisinden ayrılmam için
Nişanlınızın telefonunda o videolar hala neden var diye sorarlar insana... Birde belalı eski sevgili diye yazmıs sın başlıga kızın buradaki belasını göremedim ama nişanlınız tam bir bela demedi demeyin
Yahu saklamıyor bizim telefonlarımız zaten hep birbirimizde yeni telefon alıp backup mu icloudmu neyse yaptığında ilk iphone aldığı günden beri HERŞEY yüklendi telefona öyle çıktıDerin bir nefes alayım...
Mesele nişanlının bu videoları hala saklıyor olması.
Peki nişanlına da o kadına bilendiğin gibi bilendin mi? Video olayı şurda dursun, adam seni sahiplenmiyor, eski nişanlı ile arkandan iş çeviren teyzesine çıkıp da iki çift laf etmiyor.Yo kadın erkek ayrımı yapmıyorum kadınında erkeğinde böyle şeyler kaydetmesinin ayıp bişey olduğunu düşünüyorum mesele o değilki mesele bunu ben gördüğüm için daha çok zoruma gitmesi durumun
Yani bir KEMALİM yapmaz düşüncesi değimi canımCloud'dan silmeyi bilmiyormuş/unutmuş,yerseniz.Erkekler o nude fotoğrafların,videoların hiçbirini öyle sevgiliyle düz bir selfie fotosu gibi kolay kolay unutmaz,hele ayrılıktan sonra o fotoğraflar her taraftan silinmiyorsa o adamdan korkarım ben.Ama konu sahibi hala kıza ''edepsiz'' yazmakla meşgul,bırakalım böyle düşünmeye devam etsin,herkese mutluluklar.
Cloud'dan silmeyi bilmiyormuş/unutmuş,yerseniz.Erkekler o nude fotoğrafların,videoların hiçbirini öyle sevgiliyle düz bir selfie fotosu gibi kolay kolay unutmaz,hele ayrılıktan sonra o fotoğraflar her taraftan silinmiyorsa o adamdan korkarım ben.Ama konu sahibi hala kıza ''edepsiz'' yazmakla meşgul,bırakalım böyle düşünmeye devam etsin,herkese mutluluklar.
işte o yüzden zaten çok büyük kavgayla ayrıldım istemiyorum dedimPeki nişanlına da o kadına bilendiğin gibi bilendin mi? Video olayı şurda dursun, adam seni sahiplenmiyor, eski nişanlı ile arkandan iş çeviren teyzesine çıkıp da iki çift laf etmiyor.
Oh, maşallah.işte o yüzden zaten çok büyük kavgayla ayrıldım istemiyorum dedim
Yahu saklamıyor bizim telefonlarımız zaten hep birbirimizde yeni telefon alıp backup mu icloudmu neyse yaptığında ilk iphone aldığı günden beri HERŞEY yüklendi telefona öyle çıktı
Canım ablam/kardeşim.Yahu saklamıyor bizim telefonlarımız zaten hep birbirimizde yeni telefon alıp backup mu icloudmu neyse yaptığında ilk iphone aldığı günden beri HERŞEY yüklendi telefona öyle çıktı
eeeee neyin derdindesin o zaman zamaninda atmislar birbirlerine boyle videolar bitmis gitmis ne belasi ne tacizinden bahsediyosunYahu saklamıyor bizim telefonlarımız zaten hep birbirimizde yeni telefon alıp backup mu icloudmu neyse yaptığında ilk iphone aldığı günden beri HERŞEY yüklendi telefona öyle çıktı
Camur atmıyorum Ben genel olarak kız erkek fark etmeksizin bunun ayıp bişey oldupunu düşünüyorum bu konu bir kenara ben yanlışmı davranıyorum diye soruyorumEee ayrıldım istemiyorum diye yazmamısınki.. Hala kıza çamur atıyorsunuz
Ayrıntıya girmedim kız beni bir kaç kere taciz etti eski sevgilisinden ayrılmam için benim sorum nişanlıma tepkim yanlış mı diye soruyorumeeeee neyin derdindesin o zaman zamaninda atmislar birbirlerine boyle videolar bitmis gitmis ne belasi ne tacizinden bahsediyosun
kizin kendini tatmin ederken video cekmesi gorusulmemesi biri oldugunu gerektirmez teyzesi gorusur gorusur sen nisanlina bak onun niyeti ne
İşte zaten dün bu yüzden kavga ettik ayrıldım bende soruyorum yanlışmı davranıyorum diyeNişanlı da iş yok.
Ona buna kızacağına videoları hala silmeyen nişanlına ve seni bu konu da hiç kaale almayan nişanlına kız.
Aynen öyle bu kadın içinde erkek içinde geçerli ilişkinde ne istiyosan yaşa ama biryere kaydetmek bunları teknolojik bişeylerle çekmem çok yanlış dediğiniz gibi veya diyelim telefon çalındı kötü niyetli birinin eline geçti HERŞEY olabilir bunları düşünebilmeli bir insanbir tane kadında eşiyle boşanıyor.eşiyle videolarını çekmişler. boşanıyorlar ve boşanınca adam arkadaşlarıyla paylaşıyor videoyu.kadına taciz msjları vs gelıyor.sonra türkiye gündemine oturuyorlar sen haksız ben haklı diye. kadınların kesınlıkle dıkkatlı olması gerekır. müstehcen görüntüler her halükarda dışarı sızar. watsap, facebook,instegram hepsi fotolara erişiyor.ve diğer uygulamalarda öyle.en basitinden ya ön kameradan yüzümü fıltresiz çektiğimde ve karşıma çıktığında kendımden tıksınıp hemen sılıyorum .bırak birinin görmesini eşime rezil olurum diye siliyorum . .nasıl yürek ve rahatlık bu nasıl kafalar merak edıyorum.aslı berıkoğlu mu ne onunda her yerını tum türkiye gördü mesela.halbuki gizliydi telfonunda. yapmayın etmeyin kadınlar.aynadan bakın nerenizi merak edıyosanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?