• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımı anlayamıyorum

çok yakın akraba mısınız?
evlilik kararı öncesinde bu durumu değerlendirmek mantıklı idi ancak su an kötüyü çağırıyorsunuzbu tavrınızla..
engelli insanların anne babaları akraba değil hepsi..
belli kan uyuşmazlığı sorunları vs gibi durumlarda doktorlarla ortak bşr hareket planı çıkarırısınız.

eğer karşılıklı olarak iletişim sorununuz yoksa nişanlınızla, şu an büyütüyorsunuz gibi geliyor bana.
Aslında iletişim problemmiz yok amca çocuklarırıyız başta hic düşünmedim Can'ım yani içim rahattı ama onun ic that degil evlenmeden once doktora gitsek Can'ım belli olur mu Can'ım yanı tabıı herşey Rabbımın elınde ama doktora gıtsek olur mu anlaşılır mı ben onu cok seviyorum rabbım kımseyı evladıyla sınamasın bu cok zor ınsallah rabbım banada anne baba olmak isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip eder

çok yakın akraba mısınız?
evlilik kararı öncesinde bu durumu değerlendirmek mantıklı idi ancak su an kötüyü çağırıyorsunuzbu tavrınızla..
engelli insanların anne babaları akraba değil hepsi..
belli kan uyuşmazlığı sorunları vs gibi durumlarda doktorlarla ortak bşr hareket planı çıkarırısınız.

eğer karşılıklı olarak iletişim sorununuz yoksa nişanlınızla, şu an büyütüyorsunuz gibi geliyor bana.
Canım pekı bu önceden bellı olucak bsy mi

Canım pekı bu önceden bellı olucak bsy mi

engelli çocuk dünyaya getirmek sadece akraba olmakla olan bir şey değil.
ancak kan uyuşmazlığı ile ilgili olan engeller önceden bilenebiliyor ve bununla ilgili bir değişim mi iğne mi yapıyorlar öyle bir şey var. (ikinci çocukta oluyormuş)
benim annem babam akraba değiller ben de ikinci çocuğum benim de kan grubumla ilgili bir şey olmuş annemin kanı ile ilgili bir işlem yapmışlar. annem tam ne yaptılar hatırlamıyorum dedi. 24 yıl önce devlet hastanesinde...
bazen hiç bir engel görünmezken son anda oksijensiz kalıyor bebek engel meydana geliyor.
imtihan farklı bir şey. bu önceden öngörülebilecek bir durum değil.
bazen 9 ay boyunca bu çocuk engelli denen kürtaj yapalım denen bebekler sapasağlam doğuyor. bazen de çok sağlıklı doğacak denen çocuklar engelli doğabiliyor.

bu durumu bu kadar büyütüp kendinize neden zehir ediyorsunuz hayatı...
oladabilir olmayadabilir. bu durumun cevabını aile hekiminize sorun o daha bilinçli cevap verecektir.

engelli çocuk dünyaya getirmek sadece akraba olmakla olan bir şey değil.
ancak kan uyuşmazlığı ile ilgili olan engeller önceden bilenebiliyor ve bununla ilgili bir değişim mi iğne mi yapıyorlar öyle bir şey var. (ikinci çocukta oluyormuş)
benim annem babam akraba değiller ben de ikinci çocuğum benim de kan grubumla ilgili bir şey olmuş annemin kanı ile ilgili bir işlem yapmışlar. annem tam ne yaptılar hatırlamıyorum dedi. 24 yıl önce devlet hastanesinde...
bazen hiç bir engel görünmezken son anda oksijensiz kalıyor bebek engel meydana geliyor.
imtihan farklı bir şey. bu önceden öngörülebilecek bir durum değil.
bazen 9 ay boyunca bu çocuk engelli denen kürtaj yapalım denen bebekler sapasağlam doğuyor. bazen de çok sağlıklı doğacak denen çocuklar engelli doğabiliyor.

bu durumu bu kadar büyütüp kendinize neden zehir ediyorsunuz hayatı...
oladabilir olmayadabilir. bu durumun cevabını aile hekiminize sorun o daha bilinçli cevap verecektir.
Allah razı olsun senden Can'ım inan bende oyle düşünüyorum ama nişanlım oyle düşünmüyor korkusu var ben onunla Nasıl konusabılırım biraz akıl ver lütfen

Allah razı olsun senden Can'ım inan bende oyle düşünüyorum ama nişanlım oyle düşünmüyor korkusu var ben onunla Nasıl konusabılırım biraz akıl ver lütfen

bu korku mu yoksa ayrılmak için bahane mi? önce bunu çözmelisin.
sonra da konuyla ilgili bir doktora birlikte gidip bilgilenmeniz...

bu korku mu yoksa ayrılmak için bahane mi? önce bunu çözmelisin.
sonra da konuyla ilgili bir doktora birlikte gidip bilgilenmeniz...
Can'ım cok haklısın bende öyle düşündüm onunla konuştum bugun ama dedı senı ıstemeseydım soylerdım dedi bizde dedıgın gibi bi doktordan bilgi alırız herşey icin Tşk ederım Sana

Back