Bilmiyorum Can'ım artık napıcamı bizim icin hayırlısı olur ınsallah sende cok Mutlu olursun insallah nişan atmak guzel degıl kim ister ki 4.ayımız olmuştu benımde hatam var Bilincindeydim ben biliyorum o bana vuramaz oyle dedı. Ama şuda bi gercek nişan dönemınde cok evham yapıyorum cok vesvese gelıyor sevmıyor bahanemi arıyor bı cocuk konusunu niye Acıyor ama şunu farkettim onu hala seviyorum nedense barişmk istiyor bi yanım hayırlısı olsun s bın ıcınde beınım icinde insallah ama sana şunu soylım Can'ım beınım sakın beınım gibi arayıp bitirmek istiyorum deme Canın yansa dahi yapma ben dıyorum ki keşke onu bu konuda vurmasaydım onu üzdüğüm icin cok üzüldüm biz ıster istemez ilgi beklıyoruz fakat bazen onları da anlamak gerekmiyormuş Nasıl desem onlarında sorunları olabılıyor sanırım bu konuda bıraz daha temkınlı olmalıyız bak Can'ım ssana mesaj atmış demiş bana nıye soguk davranıyorsun dıye geldıgınde bi guzel konuş bu konuyu ama nişan atmayı ağzına alma eger sende onu sevıyosan tabıı sakin ol tamamı ben biraz salaklık ettım onunda günahını aldım şimdi düşünüyorum neden boyle yaptığımı sanırım. Tek sorun biraz ilgi bekleme belki iyi oldu boyle derler ya her şerde bi hayır var Allah yardımcımız olsun inşallah dün kızrkardesi aradı dedı abimin gözleri doldu cok üzgün ben onu üzmek istemedim ama ilerisini düşündüm icin oyle dengesız konuştum sen yapma sakin ol Can'ım