Merhabalar , nişanlımla 1 yıl sevgili , 6 ay nişanlı idik. Sevgililik dönemimiz muhtesemdi . Fakat aileler işin içine girince ortalik berbat bir hal aldı . Aileler birbirinden yapısal olarak çok farklı idi. Nişanlım pek aileci değildi hatta anne babası ile pek dialogu yoktu . Ailesi beni istemedi ve onları karşısına aldı . Sonunda nişanlandık. Lakin sorunlar sözden sonra patlak verdi .
* Nişanlım kuaforumu pahalı bularak Nisan günü saç paramı vermedi
* Nisan esnasında benimle konuşmadı.
* Gelen hediyeler hepp normal duzeyde idi .
* Bir süreden sonra sürekli tartışmaya başladık.
*Beni engelleyip konuşmuyordu günlerce ne zamqn ben onu arasam bana dönüyordu .
* Çarşıda kavga ettiğimizde beni çarşının ortasında bırakıp dönüp gidiyordu . Bazen bunun saati olmuyordu .
*Aşırı kıskanç
* Ve nişanlılık sürecinde sürekli hesap oduyordum. Kendimi çok değersiz ve caresiz hissettiğim için Nisan attim. Benim sorunlarım ise;
*Sinirlenince ağzim bozuluyordu
* Bir de aramızda geçen durumları aileme yansıtıyor, anlatıyordum .
Gelgelelim. Ben nisan attım ve sonra ani bir karar verdigimi gordum. yüzükler falan gönderildi. Nişanlımın cimri , sınırlı, alinma ve küsme huylarınin olduğunu düşünüyorum. Barışmak istiyor. Her şeyi düzelteceğini söylüyor . Ben ona soğuk davrandıgim ve bu hatalari yaptigim için bu davranışlari sergilediğini söylüyor. Sizce bir şans versem , belli bir süreden sonra her şey başa sarar mi ? Ha bı de aileleri ikinci kez ikna etmek var.