- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 30
- Konu Sahibi Eda edaaaa
Merhabalar , nişanlımla 1 yıl sevgili , 6 ay nişanlı idik. Sevgililik dönemimiz muhtesemdi . Fakat aileler işin içine girince ortalik berbat bir hal aldı . Aileler birbirinden yapısal olarak çok farklı idi. Nişanlım pek aileci değildi hatta anne babası ile pek dialogu yoktu . Ailesi beni istemedi ve onları karşısına aldı . Sonunda nişanlandık. Lakin sorunlar sözden sonra patlak verdi .
* Nişanlım kuaforumu pahalı bularak Nisan günü saç paramı vermedi
* Nisan esnasında benimle konuşmadı.
* Gelen hediyeler hepp normal duzeyde idi .
* Bir süreden sonra sürekli tartışmaya başladık.
*Beni engelleyip konuşmuyordu günlerce ne zamqn ben onu arasam bana dönüyordu .
* Çarşıda kavga ettiğimizde beni çarşının ortasında bırakıp dönüp gidiyordu . Bazen bunun saati olmuyordu .
*Aşırı kıskanç
* Ve nişanlılık sürecinde sürekli hesap oduyordum. Kendimi çok değersiz ve caresiz hissettiğim için Nisan attim. Benim sorunlarım ise;
*Sinirlenince ağzim bozuluyordu
* Bir de aramızda geçen durumları aileme yansıtıyor, anlatıyordum .
Gelgelelim. Ben nisan attım ve sonra ani bir karar verdigimi gordum. yüzükler falan gönderildi. Nişanlımın cimri , sınırlı, alinma ve küsme huylarınin olduğunu düşünüyorum. Barışmak istiyor. Her şeyi düzelteceğini söylüyor . Ben ona soğuk davrandıgim ve bu hatalari yaptigim için bu davranışlari sergilediğini söylüyor. Sizce bir şans versem , belli bir süreden sonra her şey başa sarar mi ? Ha bı de aileleri ikinci kez ikna etmek var.
Ailesini karşısına almış olması sizi gerçekten istediğini gösterir bence. Sana ölürüm aşkım dünyayı yakarımcı tipler bile anneleri devreye girince kedi gibi pusup kalıyor genelde.
Kuaförü pahalı bulması tam bi saçmalık , komik yani bu . ( Cimri )
Nişan esnasında seninle konuşmaması ( Kindar )
Gelen hediyeyi ne yapacaksın bacım ? Hediyeyle mi evleneceksin ? Bu bir kere evleniyorum her şeyin en pahalısı en iyisi kafası bence aşşşırı saçma.
Bir süreden sonra sürekli tartışmanız hediye meselesiyse bence haksızsın .
Seni engellemesi ve çarşıda bırakması çocukça . Çarşıda bırakma meselesine bir şey diyemiyorum çünki sende ağzımı bozuyorum diyorsun. Hangisi daha beter bilemedim. Sen ver kararını .
O ailesini senin için karşısına alırken sen en ufak şeyde koşup anlatmışsın herkese. İlişkinin özerkliğini de sen bozmuşsun.
Onu tanıdığını düşünüyorsan eğer , ne kadar samimi olduğunu da sen anlayabilirsin.
İkinci şans meselesi sana kalmış ama bence bi süre daha sevgili gibi deneyebilirsin , bu cimrilik ve kincilik olayı düzeliyor mu diye bakmak için.