nişanlımdan ayrıldım...

canım takip ediyr musun onu yada kimle diye merak bu cok kotu var bende canım ya inşallah senın içinde cok daha ıyı olur

canım takip ediyr musun onu yada kimle diye merak bu cok kotu var bende canım ya inşallah senın içinde cok daha ıyı olur
Hayır canım etmiyorum hatta numarami bile degistirdim hesaplarimi kapattım
kendimi bir an güçlü hissedip bitirdim iliskiyi nasıl dayanabilmisim ben onca zaman şaşırdım kendime :) ama geçti seninde geçecek merak etme

Çok fazla birşey demek istemiyorum fakat ilerde onu unutacaksın ve şuan üzülmen cabası kalacak ağlaman da aynı şekilde.

Anam bu ne evlat olsa eldivenle sevilir emin ol bu adamı unutmak çokta zor olmayacaktır. İlerde şükredeceksin.

süpersin canım ya darısı bana olsun ya inşallah

Isabetli bir karar vermişsin . Şu an mutlu olman beklenemez ama böyle bir şahsiyetle evlenseydin bu mutsuzluğun kronikleşecekti bu yüksek ihtimali düşünüp kendini teselli etmelisin

Daha büyük rezillikler yaşardiniz inanın. Daha kötüsünü yaşardiniz. Ayrilmakla dogru karari vermissiniz.Ama sevince zor oluyor. Acınızı doya doya yasayin. Aglayin bağırın. Ama içinizde tutmayın. Acınızı yasaya yasaya atlatacaksiniz. Geçiyor hersey zamanla. Biraz zaman geçtikçe anlayacaksiniz.

Nisandan sonra baska bir insana dönen; daha dogrusu gercek yüzünü gösteren inanki bir tek senin nisanlin degil. Yat kalk sükret en azindan evlenmeden ne kadar saygisiz edepsiz bir insan oldugunu anlayip ayrilabilmissin. Bende nisan attim; cok sevdigim halde aglaya aglaya attim hemde. En büyük sebeplerden birisi saygisizlikti. Saygi yoksa hic birsey olmaz. O yüzden ikimizde en dogru karari vermisiz süphesiz. Suan hersey cok yeni ve ona ragmen bitmesi gerektigini görebiliyorsun. Artik sadece zamana ihtiyacin var. Bir gün iyi ki diyeceksin ve icin acimayacak.

Allah yardimcin olsun. Dilerim hemen bu sürecleri atlatip kendi hayatina bakarsin. Cünkü gercekten yipranmamiza degmiyor..

sizin ne zaman bitti canım haklısın olmuyr saygı yoksa asla yıpranıyorsun kesinlikle canım inşallah yeniden mutlu oluruz canım

sizin ne zaman bitti canım haklısın olmuyr saygı yoksa asla yıpranıyorsun kesinlikle canım inşallah yeniden mutlu oluruz canım

1 sene oluyor. Dügünüme az bir zaman kalmisti ne hayallerim vardi hepsi yikildi ama iyikide yikilmis yoksa evlendikten sonra daha büyük hayal kirikliklarim olacakti. Suan evet aklima geliyor ama canim acimiyor artik. Huzurluyum iyi ki bir aptallik edip evlenmemisim diyorum ve sükrediyorum halime. Eski nisanlimi ve ailesini de Allaha havale ettim eminim bir sekilde görüyorlardir yaptiklarinin karsiligini.

Ben nisan attiktan sonra almistim elime kagidi kalemi yazmistim yasadiklarimi ve nisani neden attigimi. Aklima geldikce okuyup kendime hatirlatmistim yasanilanlari ve verdigim kararin dogru oldugunu. Böylelikle hic bir zaman keske diyip arkama bakmadim. Hep iyi ki dedim ve önüme baktim. Suan o yazdiklarima bakinca ne kadar safmisim diyorum :) degmeyecek insan icin nelere katlanmisim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…