- 20 Haziran 2015
- 158
- 32
- 13
- 33
- Konu Sahibi krrszkz-01
-
Çok doğru bir karar vermissin hic boşuna üzülüp te değmeyen insanlar için goz yaşını akitma sakın
bende nişan attim bazi huylari saygisizligi nisanlinin kine cok benziyor ilk zamanlar çok ağladım evden cikmadim günlerce ama 3 ay oldu ayrilali ohhh be iyi ki bitmiş nasil kaldirabilmisim ben böyle bir manyağı diyorum iyiyim şimdi çok şükür mutluyum da merak etme sende iyi olacaksin mutlu olacaksin zamanla yaralarin iyilesecek
arkadaşım işte annesi bana sürekli düzelir işte evlenınce yaşarsın cok şanslısın stresli ondan yapıyr diyip durdu o yuzden ayrılmadım
Hayır canım etmiyorum hatta numarami bile degistirdim hesaplarimi kapattımcanım takip ediyr musun onu yada kimle diye merak bu cok kotu var bende canım ya inşallah senın içinde cok daha ıyı olur
Çok fazla birşey demek istemiyorum fakat ilerde onu unutacaksın ve şuan üzülmen cabası kalacak ağlaman da aynı şekilde.merhabalar. yeni üyeyim buraya ablamdan görüp açayım dedim bende Sizlerle dertleşip fikir danışmak istedim ben iki hafta önce nişanlımdan ayrıldım ayrılma sebebimiz ise; sevgiliyken ki halinden çok başka insana dönmesiydi. Annesi tek yaşıyor illa kira tutacak durumum yok birlikte otururuz annemle ileride yeni eve cıkarız dedi tamam dedim uzun iknalar sonucu bunla da bitmedi tabı ki bana hakaret etmesi, milletin içinde tokat atmaya kalkması, sürekli aileme gitmiyorsun diye abartılı şekilde agrasifliği, yıne yolda kızkardeşi ile karşılaşmşıştık yanında arkadaşı da vardı sadece selam vermiştim arkadasına kızkardesi ile sohbet etmişim ertesi gun telde bana sen ne asosyal bir insansın git kızım insan içine çık neden yanındaki arkadaşıyla konuşmadın falan diye kalbimi kırmıştı. Mesela bir kere kavga ettik ertesi gun hiç aramadı sınavdan önce ben arayım dedim aradım hasta mısın sen gerizekalı mısın ben görüyorum mesajlarını cevap vermiyorum arama o zaman tarzı seyler söyledi hatta ağlayacaktım o derece yani... Sonra anneme isteyerek anne demiyorsun ben farkında değil miyim karsında çocuk mu var sinsisin sen şeytansın falan dedi... sonra mesela ütü yapmıştım bir kez hemen herkesin içinde baba senin kız ütü yapamıyr diye keyifle anlatmıştı cok üzülmüştüm.. saygıyı bayagı yitirmişti. Sonra ayrılmaya karar verince annesi ısrarla aradı işte düzelir düğün stresi pişman olursun falan dedi... mesele bir keresindee bir yere gidecektık daha iki haftalık nişanlı idik şakasına erkek kardesım de gelsin mi demiştim hemen ben kimseyle gezmek zorunda değilim senle nişanlıyım ben demişti.... Yine bir kere bak ben size geliyrum sürekli sen sürekli gelmiyrsun sen oraya çekmeye çalışıyrsun beni farkındayım ama ben kimseye evlat olamam ailemden başka sen gelin geliyrsun demişti hiç bir sey diyememiştim... Bir de son olarak ailem hakkında bak kızım kimse kimseyi sevmek zorunda değil saygı gösteriyormuyum evet o zaman sevmek zorunda değil kımse falan demişti.. ayrıldım ben seviyrdum cok seviyordum o şu anda gayet mutlu ama ben zor toparlanamayacağım gibi hiç evden cıkmıyrum ağlıyorum üzülyorum ama bitmesi gerektiğini de biliyorum ne olur akıl verin nasıl yapayım sizce doğru bir karar vermiş miyim siz olsanız ne yapardınız.. cok cokk kötüyüm su mübarek günde yardım edin nolur..
Zaten annelerine gore ogullari hic hata yapmaz hep mukemmellerdir.
Evlenince duzelirdi evet, kizmazdi direk tokat atardi.
Anam bu ne evlat olsa eldivenle seviliremin ol bu adamı unutmak çokta zor olmayacaktır. İlerde şükredeceksin.
Hayır canım etmiyorum hatta numarami bile degistirdim hesaplarimi kapattım
kendimi bir an güçlü hissedip bitirdim iliskiyi nasıl dayanabilmisim ben onca zaman şaşırdım kendime :) ama geçti seninde geçecek merak etme
Isabetli bir karar vermişsin . Şu an mutlu olman beklenemez ama böyle bir şahsiyetle evlenseydin bu mutsuzluğun kronikleşecektimerhabalar. yeni üyeyim buraya ablamdan görüp açayım dedim bende Sizlerle dertleşip fikir danışmak istedim ben iki hafta önce nişanlımdan ayrıldım ayrılma sebebimiz ise; sevgiliyken ki halinden çok başka insana dönmesiydi. Annesi tek yaşıyor illa kira tutacak durumum yok birlikte otururuz annemle ileride yeni eve cıkarız dedi tamam dedim uzun iknalar sonucu bunla da bitmedi tabı ki bana hakaret etmesi, milletin içinde tokat atmaya kalkması, sürekli aileme gitmiyorsun diye abartılı şekilde agrasifliği, yıne yolda kızkardeşi ile karşılaşmşıştık yanında arkadaşı da vardı sadece selam vermiştim arkadasına kızkardesi ile sohbet etmişim ertesi gun telde bana sen ne asosyal bir insansın git kızım insan içine çık neden yanındaki arkadaşıyla konuşmadın falan diye kalbimi kırmıştı. Mesela bir kere kavga ettik ertesi gun hiç aramadı sınavdan önce ben arayım dedim aradım hasta mısın sen gerizekalı mısın ben görüyorum mesajlarını cevap vermiyorum arama o zaman tarzı seyler söyledi hatta ağlayacaktım o derece yani... Sonra anneme isteyerek anne demiyorsun ben farkında değil miyim karsında çocuk mu var sinsisin sen şeytansın falan dedi... sonra mesela ütü yapmıştım bir kez hemen herkesin içinde baba senin kız ütü yapamıyr diye keyifle anlatmıştı cok üzülmüştüm.. saygıyı bayagı yitirmişti. Sonra ayrılmaya karar verince annesi ısrarla aradı işte düzelir düğün stresi pişman olursun falan dedi... mesele bir keresindee bir yere gidecektık daha iki haftalık nişanlı idik şakasına erkek kardesım de gelsin mi demiştim hemen ben kimseyle gezmek zorunda değilim senle nişanlıyım ben demişti.... Yine bir kere bak ben size geliyrum sürekli sen sürekli gelmiyrsun sen oraya çekmeye çalışıyrsun beni farkındayım ama ben kimseye evlat olamam ailemden başka sen gelin geliyrsun demişti hiç bir sey diyememiştim... Bir de son olarak ailem hakkında bak kızım kimse kimseyi sevmek zorunda değil saygı gösteriyormuyum evet o zaman sevmek zorunda değil kımse falan demişti.. ayrıldım ben seviyrdum cok seviyordum o şu anda gayet mutlu ama ben zor toparlanamayacağım gibi hiç evden cıkmıyrum ağlıyorum üzülyorum ama bitmesi gerektiğini de biliyorum ne olur akıl verin nasıl yapayım sizce doğru bir karar vermiş miyim siz olsanız ne yapardınız.. cok cokk kötüyüm su mübarek günde yardım edin nolur..
Çok fazla birşey demek istemiyorum fakat ilerde onu unutacaksın ve şuan üzülmen cabası kalacak ağlaman da aynı şekilde.
Isabetli bir karar vermişsin . Şu an mutlu olman beklenemez ama böyle bir şahsiyetle evlenseydin bu mutsuzluğun kronikleşecektibu yüksek ihtimali düşünüp kendini teselli etmelisin
Boşverherkes şu aşamada bunu diyor canım ben hep yaşananları gizlemiştim de simdi oyle diyrlar işte
İşte böyle gülmeye başla şimdiden :)ay hiç gülecegım yoktu ya :) annesi eldivensiz severdi canım
merhabalar. yeni üyeyim buraya ablamdan görüp açayım dedim bende Sizlerle dertleşip fikir danışmak istedim ben iki hafta önce nişanlımdan ayrıldım ayrılma sebebimiz ise; sevgiliyken ki halinden çok başka insana dönmesiydi. Annesi tek yaşıyor illa kira tutacak durumum yok birlikte otururuz annemle ileride yeni eve cıkarız dedi tamam dedim uzun iknalar sonucu bunla da bitmedi tabı ki bana hakaret etmesi, milletin içinde tokat atmaya kalkması, sürekli aileme gitmiyorsun diye abartılı şekilde agrasifliği, yıne yolda kızkardeşi ile karşılaşmşıştık yanında arkadaşı da vardı sadece selam vermiştim arkadasına kızkardesi ile sohbet etmişim ertesi gun telde bana sen ne asosyal bir insansın git kızım insan içine çık neden yanındaki arkadaşıyla konuşmadın falan diye kalbimi kırmıştı. Mesela bir kere kavga ettik ertesi gun hiç aramadı sınavdan önce ben arayım dedim aradım hasta mısın sen gerizekalı mısın ben görüyorum mesajlarını cevap vermiyorum arama o zaman tarzı seyler söyledi hatta ağlayacaktım o derece yani... Sonra anneme isteyerek anne demiyorsun ben farkında değil miyim karsında çocuk mu var sinsisin sen şeytansın falan dedi... sonra mesela ütü yapmıştım bir kez hemen herkesin içinde baba senin kız ütü yapamıyr diye keyifle anlatmıştı cok üzülmüştüm.. saygıyı bayagı yitirmişti. Sonra ayrılmaya karar verince annesi ısrarla aradı işte düzelir düğün stresi pişman olursun falan dedi... mesele bir keresindee bir yere gidecektık daha iki haftalık nişanlı idik şakasına erkek kardesım de gelsin mi demiştim hemen ben kimseyle gezmek zorunda değilim senle nişanlıyım ben demişti.... Yine bir kere bak ben size geliyrum sürekli sen sürekli gelmiyrsun sen oraya çekmeye çalışıyrsun beni farkındayım ama ben kimseye evlat olamam ailemden başka sen gelin geliyrsun demişti hiç bir sey diyememiştim... Bir de son olarak ailem hakkında bak kızım kimse kimseyi sevmek zorunda değil saygı gösteriyormuyum evet o zaman sevmek zorunda değil kımse falan demişti.. ayrıldım ben seviyrdum cok seviyordum o şu anda gayet mutlu ama ben zor toparlanamayacağım gibi hiç evden cıkmıyrum ağlıyorum üzülyorum ama bitmesi gerektiğini de biliyorum ne olur akıl verin nasıl yapayım sizce doğru bir karar vermiş miyim siz olsanız ne yapardınız.. cok cokk kötüyüm su mübarek günde yardım edin nolur..
Nisandan sonra baska bir insana dönen; daha dogrusu gercek yüzünü gösteren inanki bir tek senin nisanlin degil. Yat kalk sükret en azindan evlenmeden ne kadar saygisiz edepsiz bir insan oldugunu anlayip ayrilabilmissin. Bende nisan attim; cok sevdigim halde aglaya aglaya attim hemde. En büyük sebeplerden birisi saygisizlikti. Saygi yoksa hic birsey olmaz. O yüzden ikimizde en dogru karari vermisiz süphesiz. Suan hersey cok yeni ve ona ragmen bitmesi gerektigini görebiliyorsun. Artik sadece zamana ihtiyacin var. Bir gün iyi ki diyeceksin ve icin acimayacak.
Allah yardimcin olsun. Dilerim hemen bu sürecleri atlatip kendi hayatina bakarsin. Cünkü gercekten yipranmamiza degmiyor..
İşte böyle gülmeye başla şimdiden :)
Annesine yine cevabım var kuzguna yavrusu şahin görünürmüş yada kirpi yavrusunu ne yumuşak yavrum var diye severmiş
Teşekkür ederim canım :) kuzum ilk zamanlar zor geçer ama alışırsın yokluğuna da. İnan onsuz daha mutlu olacaksın.canım çok şekersin maşallah haklısın canım hep inandım ne diyim ki
Aaa ona dikkat etmemisim..dedim ya bir kere kızıp atmıştı zaten tokatsonra da özür dilemişti..
sizin ne zaman bitti canım haklısın olmuyr saygı yoksa asla yıpranıyorsun kesinlikle canım inşallah yeniden mutlu oluruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?