- 15 Ocak 2015
- 221
- 56
- 298
- 30
- Konu Sahibi Minikbirbal
-
Bunu benmki der bekleem yaniEvlenince değişir erkekler sen sevgililer günü hediyesi beklersin hatta hatırlatırsın bugün sevgililer günü diye ama kocanın sana verdiği cevap sen benim sevgilim değilsin artık karımsın cevabı olur.
Onu yapsam nisan albumumuz varya bu ne dervalla canım o zaman bilemedim kii albüm yap büyük bi albüm bütün fotoğraflarınızı koy içine
Evlenınce işin içine evlilik yıldonumu gıdıyor bırde..oyuzden bız sevgılıler gununu devre dışı bıraktık..:) evlenince sanki olmuckmi gene
benim aklıma gelenler bunlar vallaOnu yapsam nisan albumumuz varya bu ne der
:) bencede evlwnce daha iyi olur bi opersn al sana hediye daha ne istionnEvlenınce işin içine evlilik yıldonumu gıdıyor bırde..oyuzden bız sevgılıler gununu devre dışı bıraktık..
Evlenınce işler daha kolay oluyor..ne istedıgını daha ıyı bılıyosun kocanın..
Kendimi hediye paketi yapio vercem en guzel hediye sana benm die napim ki baska yabenim aklıma gelenler bunlar vallapijama takımı al ben çok seviyom hoşuna gider belkii
Sen de herşeyi almışsın arkadaşım.malesef onuda aldm ocak 5te dogum gunnde
:) haha bizimki gazete bile okumaz be anam yaDergi aboneliği al..takıp ettıgı bı dergi varsa..
Amaaan ne saçma bi onerı sundum:S
başka seçenek kalmadı zatenKendimi hediye paketi yapio vercem en guzel hediye sana benm die napim ki baska ya
Yilbasnda aldm desemSen de herşeyi almışsın arkadaşım.
En iyisi kırmızı don al.
Takımının formasını al..ilgi alanı ne bu cocugun:) haha bizimki gazete bile okumaz be anam ya
Bunuda mı aldınYilbasnda aldm desem
Bunuda mı aldınHediye sepeti yaptın mı hiç. İçinde çeşitli hediyelerin olduğu.Parfüm,deo,şampuan,traş bıçağı vs vs,eğer bunuda yaptıysan atkı,bere ve eldiven üçlüsü olur mu?
Ya acikcasi bohcasnda boyle seyler aldigim icin basit kacio suanda takmla ilgilede aldm amannnnn ne zor is bu ya kadna bi cicek oldu bitti erkk olmak varmisBunuda mı aldınHediye sepeti yaptın mı hiç. İçinde çeşitli hediyelerin olduğu.Parfüm,deo,şampuan,traş bıçağı vs vs,eğer bunuda yaptıysan atkı,bere ve eldiven üçlüsü olur mu?
Bileklik falan takar mı altın olanlarından,erkekler içinde bileklikler eğer imkanın varsa ve takarsa öyle birşey alabilirsin.Ya acikcasi bohcasnda boyle seyler aldigim icin basit kacio suanda takmla ilgilede aldm amannnnn ne zor is bu ya kadna bi cicek oldu bitti erkk olmak varmis
O bna alsn altn bilekligi o kadr butcem yok acikcasiBileklik falan takar mı altın olanlarından,erkekler içinde bileklikler eğer imkanın varsa ve takarsa öyle birşey alabilirsin.
O zaman sen evde yemek yap açık havada piknik yapın.O bna alsn altn bilekligi o kadr butcem yok acikcasi
Akıllı kızın hali başka oluyor. Tuttum bunu. Sevgililer gününde öpücük kondurup (Sana layık hiç bir şey yok, ne alsam eksik kalır.) diyerek uyanıklıkta tavan yapmış ve aynı zamanda egosunu da okşamış olur musunuz acaba?O bna alsn altn bilekligi o kadr butcem yok acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?