• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlima sevgililer gunu hediyesi ne alabilirim Yardmmm

:) evlenince sanki olmuckmi gene
Evlenınce işin içine evlilik yıldonumu gıdıyor bırde..oyuzden bız sevgılıler gununu devre dışı bıraktık..
Evlenınce işler daha kolay oluyor..ne istedıgını daha ıyı bılıyosun kocanın..

Evlenınce işin içine evlilik yıldonumu gıdıyor bırde..oyuzden bız sevgılıler gununu devre dışı bıraktık..
Evlenınce işler daha kolay oluyor..ne istedıgını daha ıyı bılıyosun kocanın..
:) bencede evlwnce daha iyi olur bi opersn al sana hediye daha ne istionn :KK48::KK48::KK48:

Dergi aboneliği al..takıp ettıgı bı dergi varsa..

Amaaan ne saçma bi onerı sundum:S

Yilbasnda aldm desem :KK47::oops:
Bunuda mı aldın:KK45:Hediye sepeti yaptın mı hiç. İçinde çeşitli hediyelerin olduğu.Parfüm,deo,şampuan,traş bıçağı vs vs,eğer bunuda yaptıysan atkı,bere ve eldiven üçlüsü olur mu?

Bunuda mı aldın:KK45:Hediye sepeti yaptın mı hiç. İçinde çeşitli hediyelerin olduğu.Parfüm,deo,şampuan,traş bıçağı vs vs,eğer bunuda yaptıysan atkı,bere ve eldiven üçlüsü olur mu?
Ya acikcasi bohcasnda boyle seyler aldigim icin basit kacio suanda takmla ilgilede aldm amannnnn ne zor is bu ya kadna bi cicek oldu bitti erkk olmak varmis :(

Ya acikcasi bohcasnda boyle seyler aldigim icin basit kacio suanda takmla ilgilede aldm amannnnn ne zor is bu ya kadna bi cicek oldu bitti erkk olmak varmis :KK43:
Bileklik falan takar mı altın olanlarından,erkekler içinde bileklikler eğer imkanın varsa ve takarsa öyle birşey alabilirsin.

Site adı vermek yasak mı bilmiyorum ama hediye denizi diye bir site var orada değişik hediye seçenekleri var. Bir bak istersen :)

O bna alsn altn bilekligi o kadr butcem yok acikcasi
Akıllı kızın hali başka oluyor. Tuttum bunu. Sevgililer gününde öpücük kondurup (Sana layık hiç bir şey yok, ne alsam eksik kalır.) diyerek uyanıklıkta tavan yapmış ve aynı zamanda egosunu da okşamış olur musunuz acaba?

Back