• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlima sevgililer gunu hediyesi ne alabilirim Yardmmm

Minikbirbal

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
221
56
298
30
Kizlar 8 senden beri birlikteyiz almadigi hediye kalmadi smddi yeni nisanlandmz icin biliorum ki bana altn kolye fln alicak ben ne alabilirim lutfen fikir verinn lutfnn

ben nişanlımaa sevgililerr günündee takım üstü alıcamm imzalılarr varyaa gs storedann bayılacakk kuzummm sendee alabilirsinn:KK60:

Bizde besiktasliyiz cnm bende forma almistim arkasina ismlerimizi yazdirmistim yani :KK43:
o zamann sigara içiyosaaa güzel bi çakmakk yadaaa istediği bişi varmıı meselaa ps oynuyosaa oyun alabilirsinn amann kıyafett almaa yaa epeyy araştırdımm cok sıradann buluolarmışş tabii ultra süslü değilsee:cool:

o zamann sigara içiyosaaa güzel bi çakmakk yadaaa istediği bişi varmıı meselaa ps oynuyosaa oyun alabilirsinn amann kıyafett almaa yaa epeyy araştırdımm cok sıradann buluolarmışş tabii ultra süslü değilsee:cool:
Ewt fiyafet fln cok aldm ole cakmak vss ufak seyleri tutamaz elinde hemen kaybeder :KK48:

Kitap al bak o zaman ne kadar cok şaşırıyorlar :KK49:

O kadar alinca haliyle insanlara ne alsak diye dusunuyoruz :)

Back