- 15 Ocak 2015
- 221
- 56
- 298
- 30
- Konu Sahibi Minikbirbal
Kizlar 8 senden beri birlikteyiz almadigi hediye kalmadi smddi yeni nisanlandmz icin biliorum ki bana altn kolye fln alicak ben ne alabilirim lutfen fikir verinn lutfnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel bi saat alabilirsinKizlar 8 senden beri birlikteyiz almadigi hediye kalmadi smddi yeni nisanlandmz icin biliorum ki bana altn kolye fln alicak ben ne alabilirim lutfen fikir verinn lutfnn
Malesef aldimmmgüzel bi saat alabilirsin
ayakkabı?Malesef aldimmm![]()
:) evlenince sanki olmuckmi geneAmaaan evlenınde bi an önce kurtulun şu sevgililer gunu tırıvırısından.
Onuda aldim cnm ya :'(ayakkabı?
canım herşeyi almışsındır büyük ihtimalle :) ne yapsak kiOnuda aldim cnm ya :'(
Bizde besiktasliyiz cnm bende forma almistim arkasina ismlerimizi yazdirmistim yaniben nişanlımaa sevgililerr günündee takım üstü alıcamm imzalılarr varyaa gs storedann bayılacakk kuzummm sendee alabilirsinn![]()
o zamann sigara içiyosaaa güzel bi çakmakk yadaaa istediği bişi varmıı meselaa ps oynuyosaa oyun alabilirsinn amann kıyafett almaa yaa epeyy araştırdımm cok sıradann buluolarmışş tabii ultra süslü değilseeBizde besiktasliyiz cnm bende forma almistim arkasina ismlerimizi yazdirmistim yani![]()
Ewt bu yuzden cildircam yani artk hediye bulamiorum almama gibi bisede olmaz soncta o bana hep alio ihtiyaci olan bise alm die dusunuorum aldm ust aldm pantln gomlek hepsini degisik biseler ariorum ama guzl bisecanım herşeyi almışsındır büyük ihtimalle :) ne yapsak ki
Evlenince değişir erkekler sen sevgililer günü hediyesi beklersin hatta hatırlatırsın bugün sevgililer günü diye ama kocanın sana verdiği cevap sen benim sevgilim değilsin artık karımsın cevabı olur.:) evlenince sanki olmuckmi gene
evlenincee bitiyomuuAmaaan evlenınde bi an önce kurtulun şu sevgililer gunu tırıvırısından.
mont gibi bişey olabilir?Ewt bu yuzden cildircam yani artk hediye bulamiorum almama gibi bisede olmaz soncta o bana hep alio ihtiyaci olan bise alm die dusunuorum aldm ust aldm pantln gomlek hepsini degisik biseler ariorum ama guzl bise
Ewt fiyafet fln cok aldm ole cakmak vss ufak seyleri tutamaz elinde hemen kaybedero zamann sigara içiyosaaa güzel bi çakmakk yadaaa istediği bişi varmıı meselaa ps oynuyosaa oyun alabilirsinn amann kıyafett almaa yaa epeyy araştırdımm cok sıradann buluolarmışş tabii ultra süslü değilsee![]()
mont gibi bişey olabilir?
ben geçenn senee laptopp soğutucusuu almıştımm yıldönümündeeEwt fiyafet fln cok aldm ole cakmak vss ufak seyleri tutamaz elinde hemen kaybeder![]()
valla canım o zaman bilemedim kii albüm yap büyük bi albüm bütün fotoğraflarınızı koy içinemalesef onuda aldm ocak 5te dogum gunnde