Nişan nişanlıma kişisel bakım ürünleri

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ppty123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
123
0
0
Ankara
nişanlıma kişisel bakım ürünlerinin olduğu bir set almak istiyorum. kremler parfüm, traş kolonyası falan.
set olarak yani.
internetten sipariş verecem ama bulamadım o tarz bişi.
yardımcı olabilecek olan var mı bana kızlar :)

canm istanbuldaysan eminönünde set olarak var her markanın bir çok çeşit bende ordan aldım

Fiyatlar nasıl?

Ben de 2 gündür tam olarak netten bunu araştırıyorum. Nivea, arko, adidas setleri var deri kutuda. 150ye satıyor siteler genelde. Ben 100e buldum bir yerde
canm istanbuldaysan eminönünde set olarak var her markanın bir çok çeşit bende ordan aldım

istanbulda değilim ya netten sipariş vermeyi düşünüyorum ama bende işte adidas olanı buldum en uydun oda 100 liraya geliyo :S

eminönünde set fiyatları markadan markaya göre değişiyor 75-120 arası değişiyor fiyatlar ama bana kalsa tek tek alın kızlar öyle hem daha uyguna geliyor hemde istediği kullanabileceği şeyleri almış oluyorsunuz

Tek tek ne alacağımı bilsem iyi olur da hiç bi fikrim yok:) peki neyin içine koyuyoruz o zaman aldıklarımızı?

Tek tek ne alacağımı bilsem iyi olur da hiç bi fikrim yok:) peki neyin içine koyuyoruz o zaman aldıklarımızı?

parfüm, deodorant,krem,tırnak makası,tarak,diş fırçası,diş macunu, şampuan, duş jeli,traş losyonu, gibi şeyler canım :)

tek tek almak uygun olabilir evet ama şık bi kutu bulmak lazım onun için de :S yada tülden paket yapılabilir bilemedim ki şimdi ya :S

bide şöyle bişi var ama kızlar tek tek alınca hepsinin aynı marka olması biraz zor olmaz mı :S

o kutuyu da şimdi sipariş etsem bayram sonuna da yetişmez ki kargo falan :S daha pratik kutu önerileri var mı :S yani nasıl bişi yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…