Nişanlıma karşı cinsel isteksizliğim var, yardım!

ktanrkulu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2020
9
8
26
Merhaba kızlar.
Ben 3.5 yıldır biriyle sevgiliyim. Geçen yıl ağustosta da nişanlandık. Ben tek yaşıyorum o yüzden gelip gitmeleri çok olurdu. Ama cinsel bir ilişkim olmadı. Kendisi bu konuda çok istekli. Bende çok şehvetli biriyim. Kendime güveniyorum. Ama ben yanıma bile otursun istemiyorum artık. İnternete gördüğüm adamlar bile çekici geliyor o gelmiyor. Normalde korona olmaydı mayısta düğünümüz olacaktı. Son bir aydır böyle. Evlilik stresinden mi bilmşyorum. Çok korkuyorum eğer böyle devam ederse diye. Evlenmeden önce böyle bir durum yaşayan var mı?

Son düzenleme:
Konu cinsellik bölümünde olmalı. Normal değil bence. Evlenince ne yapacaksın yanına bile oturmasını istemediğin kişi ile evlilik yoluna girmen enteresan

Konu cinsellik bölümünde olmalı. Normal değil bence. Evlenince ne yapacaksın yanına bile oturmasını istemediğin kişi ile evlilik yoluna girmen enteresan
Yeni kullanıyorum o yüzden konuyu doğru yere açmamış olabilirim. Bir iki ay önce hiç böyle değildim. Onu çok arzuluyordum o şekilde nişanlandık. Ama son bir ayda değişti her şey sanki

Eskiden durum nasıldı? Nişanlınızın sürekli cinsellik konuşması sizi rahatsız etmiş olabilir belki bu yüzdendir ama siz o adamdan tiksinmişsiniz bence artık düzene girmesi çok zor.

ona karsı hıslerınız bıttıyse ayrılın..evlılıkde sıkıntı yasayabılırsınız

Eskiden durum nasıldı? Nişanlınızın sürekli cinsellik konuşması sizi rahatsız etmiş olabilir belki bu yüzdendir ama siz o adamdan tiksinmişsiniz bence artık düzene girmesi çok zor.
Şöyle eskiden bende ona yanaşma isterdim. Çok çekici gelirdi. Psikologa gittim bana bunun evlilik stresiyle olabileceğini söyledi.

Bu ilişki miadını doldurmuş size de sinyallerini bu şekilde veriyor.

Cinsel isteksizliğin evlilik stresiyle alakası yok. Siz artık nişanlınızı sevmiyorsunuz bunu kendinize itiraf edemesenizde
Ben olsam cinsel çekim duymadığım biriyle evlenmem . Evliliğin en önemli yapı taşı bu sonuçta

Son zamanlar gelince paniğe kapılmış olabilirsiniz. Düğün günü ayrılan arkadaşlarım var. Her insanda stres kendini farklı gösteriyor. Bence ne yaparsanız yapın salın adama seni cinsel anlamda istemiyorum demeyin. Onun tamiri yok erkeklerde

Yeni kullanıyorum o yüzden konuyu doğru yere açmamış olabilirim. Bir iki ay önce hiç böyle değildim. Onu çok arzuluyordum o şekilde nişanlandık. Ama son bir ayda değişti her şey sanki
Belkide ilk gece korkusundandır ya da size böyle çok yaklaştığı için soğumuş olabilirsiniz

Bende sevgisizliğimden şüphe ediyorum. Ayrılmak istediğimi söyledim durum böyle devam edince, ama ağladı. Ailesi derse beni asla bırakacak gibi değil. Napacağımı şaşırdım. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim

Düğün stresi başka bir şey öyle isteksiz fln olmaz ki insan yani telaşa düştüğü için aklına son zamanlarda gelmez. Bana hiç olmamıştı bilmiyorum. Evlilikte cinsellik önemli yalnız

Benimde 3 yıllık bi ilişkim vardı ama bitirdim 3 ay önce. Bende son zamanlar ondan tiksindim yanima oturmasını bırak bulusasim bile gelmiyodu çünkü buluşcagimiz zaman seviscegimizi biliyodum. Sesini bile duymak istemedim. Ayrılınca anladım ki sogumusum hemde baya baya. Sende soğumuş olabilirsin büyük ihtimal ama bunu evlilik stresine bağlıyorsun otur düşün karar ver

Kimse cinselliğin önemini inkar edemez ama gerçekten iyi bir ilişkiniz olsaydı sadece 1 aydır yaşanan, henüz çaba vermediğiniz ve tam olarak nedenini anlamaya çalışmadığınız bir durum için direk ayrılmak istediğinizi söylemezdiniz bence. Üstelik cinselliği tam yaşamamışsınız bile yani sizi tatmin ediyor mu bilmiyorsunuz. Burada cinsel anlamda cekici bulmadığım ve ten uyumu olmayan biriyle evlenmem diyen hanımlara bende katılıyorum ama sizin varmış ve durduk yere şu an yok diyorsunuz. Psikolojikse 1 ay içinde ayrılmaya değil bilakis çözmeye daha meyilli olurdunuz. Bence sizin sevginiz bitmiş. Durum bu gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…