Yeni kullanıyorum o yüzden konuyu doğru yere açmamış olabilirim. Bir iki ay önce hiç böyle değildim. Onu çok arzuluyordum o şekilde nişanlandık. Ama son bir ayda değişti her şey sankiKonu cinsellik bölümünde olmalı. Normal değil bence. Evlenince ne yapacaksın yanına bile oturmasını istemediğin kişi ile evlilik yoluna girmen enteresan
ona karsı hıslerınız bıttıyse ayrılın..evlılıkde sıkıntı yasayabılırsınızMerhaba kızlar.
Ben 3.5 yıldır biriyle sevgiliyim. Geçen yıl ağustosta da nişanlandık. Ben tek yaşıyorum o yüzden gelip gitmeleri çok olurdu. Ama cinsel bir ilişkim olmadı. Kendisi bu konuda çok istekli. Bende çok şehvetli biriyim. Kendime güveniyorum. Ama ben yanıma bile otursun istemiyorum artık. İnternete gördüğüm adamlar bile çekici geliyor o gelmiyor. Normalde korona olmaydı mayısta düğünümüz olacaktı. Son bir aydır böyle. Evlilik stresinden mi bilmşyorum. Çok korkuyorum eğer böyle devam ederse diye. Evlenmeden önce böyle bir durum yaşayan var mı?
Biraz kibar olmanızı öneririm. Yani cinsel isteğim çok vardı. O konuda sıkıntım yok anlamında söyledim. Onca yazdığım şeyde buraya takılmanızda cidden ayıp.Şehvetliyim kendime guveniyorum ne Allah askina.
İsteksizseniz evlenmeyin.
Şöyle eskiden bende ona yanaşma isterdim. Çok çekici gelirdi. Psikologa gittim bana bunun evlilik stresiyle olabileceğini söyledi.Eskiden durum nasıldı? Nişanlınızın sürekli cinsellik konuşması sizi rahatsız etmiş olabilir belki bu yüzdendir ama siz o adamdan tiksinmişsiniz bence artık düzene girmesi çok zor.
Ahhahhah,Kayhan Tanrikulu olarak bir daha okuŞehvetliyim kendime guveniyorum ne Allah askina.
İsteksizseniz evlenmeyin.
Son zamanlar gelince paniğe kapılmış olabilirsiniz. Düğün günü ayrılan arkadaşlarım var. Her insanda stres kendini farklı gösteriyor. Bence ne yaparsanız yapın salın adama seni cinsel anlamda istemiyorum demeyin. Onun tamiri yok erkeklerdeMerhaba kızlar.
Ben 3.5 yıldır biriyle sevgiliyim. Geçen yıl ağustosta da nişanlandık. Ben tek yaşıyorum o yüzden gelip gitmeleri çok olurdu. Ama cinsel bir ilişkim olmadı. Kendisi bu konuda çok istekli. Bende çok şehvetli biriyim. Kendime güveniyorum. Ama ben yanıma bile otursun istemiyorum artık. İnternete gördüğüm adamlar bile çekici geliyor o gelmiyor. Normalde korona olmaydı mayısta düğünümüz olacaktı. Son bir aydır böyle. Evlilik stresinden mi bilmşyorum. Çok korkuyorum eğer böyle devam ederse diye. Evlenmeden önce böyle bir durum yaşayan var mı?
Belkide ilk gece korkusundandır ya da size böyle çok yaklaştığı için soğumuş olabilirsinizYeni kullanıyorum o yüzden konuyu doğru yere açmamış olabilirim. Bir iki ay önce hiç böyle değildim. Onu çok arzuluyordum o şekilde nişanlandık. Ama son bir ayda değişti her şey sanki
Aaa arkadasimiz cok kibardir,laf ettirmemBiraz kibar olmanızı öneririm. Yani cinsel isteğim çok vardı. O konuda sıkıntım yok anlamında söyledim. Onca yazdığım şeyde buraya takılmanızda cidden ayıp.
Karşı karşıya otururlar... ajdjdjsjsjdjdjdkdkf çareden bol ne var... skdkdmdmdmdmdmddmKonu cinsellik bölümünde olmalı. Normal değil bence. Evlenince ne yapacaksın yanına bile oturmasını istemediğin kişi ile evlilik yoluna girmen enteresan
Benimde 3 yıllık bi ilişkim vardı ama bitirdim 3 ay önce. Bende son zamanlar ondan tiksindim yanima oturmasını bırak bulusasim bile gelmiyodu çünkü buluşcagimiz zaman seviscegimizi biliyodum. Sesini bile duymak istemedim. Ayrılınca anladım ki sogumusum hemde baya baya. Sende soğumuş olabilirsin büyük ihtimal ama bunu evlilik stresine bağlıyorsun otur düşün karar verMerhaba kızlar.