Nişanlıma karşı cinsel isteksizliğim var, yardım!

Ben nişanlılık sürecinde duygusal olarak nişanlıma daha çok bağlandım. Ancak nişanlanmadan önce bu dediğiniz duyguların benzerini yaşamıştım. Huyu suyu aşırı düzgün olmasına rağmen her hareketinden soğuyordum, yemek yemesine, yürümesine, giyinişine, her şeyine bir kulp buluyordum. Elimi tutsun bile istemiyordum. Bu süreç beni çok yıpratmıştı, sizi anlayabiliyorum. Ancak benim emin olduğum tek şey onun doğru kişi olduğu ve benim bu duygularımın -belki de şeytanca- daha iyisi olur muydu düşünceleriyle ortaya çıkıyor oluşuydu. Yani hata tamamen bendeydi, kendi içimde bir sevgi sınavı vermiştim.
Demem o ki sizdeki bu değişiklik tamamen sevginizin azalıyor olmasından. O ya da bu sebepten bilemem. Ancak ben bu kadar süre iyi anlaşan ve evlilik yoluna gitme kararı alan çiftlerin bu duygularının geçici olduğunu ama bunu aşmak için kesinlikle çaba sarf etmeleri gerektiğini düşünüyorum.
Evlilik stresinin de etkili olduğuna kesinlikle katılıyorum.

Soğumanıza sebep olacak hiç mi bir şey olmadı. Tartışma, düşüncesiz bir davranış, daha önce bilmediğiniz bir yanı, oynaşırken farkettiğiniz yanlış bir hareket, teninde bedeninde itici bir nokta.
Durup dururken olmaz sanki. Sadece tensel bir mesele mi emin misiniz?
İlk gece korkunuz olma ihtimali nedir peki, her yakınlaştığınızda aklınıza bu geliyorsa dokunulmak istemeyebilirsiniz.

Önceden olup şimdi isteğinizin olmaması dönemsel olabilir. Bunu çözmeden evlenmeyin. Öyle hemen sevginiz yok, ilişki bitmiş diyemem ben. İnsan sürekli aynı modda olmayabilir.

Bir cinsel ilişkiniz olmadan şehvetinizi nasıl biliyorsunuz? 3.5 senede yalnız yaşadığınız bir eve gelip giden nişanlınızla cinsel birliktelik yaşamaya istek bile duymadan nasıl bir evlilik yaşayabilirsiniz ki sizce? Evliliğin çok büyük bir kısmı seks üzerine kurulu değil mi? Her gün istek duymadığınız biriyle mi sevişeceksiniz?

Eğer bu tarz hisler içindeyseniz iyice düşünün derim çünkü evlenince iyice arkadaş gibi oluyosunuz yeri geldimi evde hatta çoğu zaman çekicilik gidiyor bile evlenmeye yakın tabiki herkesin konuşması sizi etkilemiş olabilir ama cinsellik önemli illaki onu özlemeniz lazım gece yatarken hayal etme veya onun sizi optugunuzu hayal etme vs ben ozleyince düşünürdüm bu anları mesela. Çok iyi düşünün onsuz yapabilirim kafasindaysaniz ve pişman olmazsanız devam ettirmeyin derim....

Böyle hissettiğin biriyle evlenmen çok doğru gelmedi bana. Seviyor olabilirsin, iyi anlaşıyor olabilirsin. Ama aşk yok bence. Ya da vardı ama bitti.
Bir de özellikle başka erkeklere karşı hissedip ona karşı hissetmiyorsan bildiğin aşk falan yok ortada.
Cinsel beraberlik yaşamak istemediğin biriyle evli olmak çok zor bir durum

Nasıl yardım edelim ablama? Senin yerine konusurum ama sen necisin demez mi? Istemedigini sen soyleyeceksin adama

umarım evlilik stresindendir. özür dilerim ama eğer geçmezse evlenmeyin. adamı da mutsuz etmeyin. evliliğin %70 i cinsellik. gerisi %30.
mutsuz olursunuz.
hakkınızda hayırlısı olsun.

Kendime güveniyorum derken neyi kastettiniz çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…