Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir cinsel ilişkiniz olmadan şehvetinizi nasıl biliyorsunuz? 3.5 senede yalnız yaşadığınız bir eve gelip giden nişanlınızla cinsel birliktelik yaşamaya istek bile duymadan nasıl bir evlilik yaşayabilirsiniz ki sizce? Evliliğin çok büyük bir kısmı seks üzerine kurulu değil mi? Her gün istek duymadığınız biriyle mi sevişeceksiniz?Merhaba kızlar.
Ben 3.5 yıldır biriyle sevgiliyim. Geçen yıl ağustosta da nişanlandık. Ben tek yaşıyorum o yüzden gelip gitmeleri çok olurdu. Ama cinsel bir ilişkim olmadı. Kendisi bu konuda çok istekli. Bende çok şehvetli biriyim. Kendime güveniyorum. Ama ben yanıma bile otursun istemiyorum artık. İnternete gördüğüm adamlar bile çekici geliyor o gelmiyor. Normalde korona olmaydı mayısta düğünümüz olacaktı. Son bir aydır böyle. Evlilik stresinden mi bilmşyorum. Çok korkuyorum eğer böyle devam ederse diye. Evlenmeden önce böyle bir durum yaşayan var mı?
Eğer bu tarz hisler içindeyseniz iyice düşünün derim çünkü evlenince iyice arkadaş gibi oluyosunuz yeri geldimi evde hatta çoğu zaman çekicilik gidiyor bile evlenmeye yakın tabiki herkesin konuşması sizi etkilemiş olabilir ama cinsellik önemli illaki onu özlemeniz lazım gece yatarken hayal etme veya onun sizi optugunuzu hayal etme vs ben ozleyince düşünürdüm bu anları mesela. Çok iyi düşünün onsuz yapabilirim kafasindaysaniz ve pişman olmazsanız devam ettirmeyin derim....Merhaba kızlar.
Ben 3.5 yıldır biriyle sevgiliyim. Geçen yıl ağustosta da nişanlandık. Ben tek yaşıyorum o yüzden gelip gitmeleri çok olurdu. Ama cinsel bir ilişkim olmadı. Kendisi bu konuda çok istekli. Bende çok şehvetli biriyim. Kendime güveniyorum. Ama ben yanıma bile otursun istemiyorum artık. İnternete gördüğüm adamlar bile çekici geliyor o gelmiyor. Normalde korona olmaydı mayısta düğünümüz olacaktı. Son bir aydır böyle. Evlilik stresinden mi bilmşyorum. Çok korkuyorum eğer böyle devam ederse diye. Evlenmeden önce böyle bir durum yaşayan var mı?
umarım evlilik stresindendir. özür dilerim ama eğer geçmezse evlenmeyin. adamı da mutsuz etmeyin. evliliğin %70 i cinsellik. gerisi %30.Merhaba kızlar.
Kendime güveniyorum derken neyi kastettiniz çok merak ettimMerhaba kızlar.