Nişan Nişanlıma bohça alışverişine cıkacağız neler almalıyız

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
merhabalar
arkadaşlar 100 msjım olmadıgı ıcın konuya resim ekleyemiyorum kendi nişan bohçamıda ekleyecektim yoksa..
iki hafta sonra nısanlıma bohça yapacagız neler almalıyım?

Pijama takımı,ev terliği,traş takımı, iç çamaşırı, havlu, çorap, cüzdan, kemer, kravat,kravat iğnesi, parfüm ,saat,. mendil ,namaz takkesi, seccade , tesbih,Diş macnu- diş fırçası
Koltuk altı roll-on
Traş sonrası losyon-
gibi..

Öncelikle hayırlı olsun .Allah tamamına erdinsin
Bende 18 aralıkta nişanlandım
Biz damat bohçasına

2 takım pijama
3 takım iç çamaşır
telik ,çorap
seccade takımı
bohça , havlu
gömlek,kravat ,hırka
sabunluk
traş çantası (parfüm,deodorant,roll-on ,diş macunu,diş fırçası ,traş köpüğü,traş losyonu ,tırnak makası,duş jeli ,jöle,fırça,tarak )
ve götürmek içinde valiz aldık .
bunların sayısı sana kalmış bütçeye göre değişiyor .

sonra hepsini tül ve kurdele ile süsleyip götürdük .

biz de geçen hafta bir kısmını yaptık damat alışverişinin. şimdilik pijama takımı, kemer, cüzdan ve çamaşırları çorapları aldık. terlik istemiyor :S traş makinesi almayı planlıyorum, param olursa saat de almak istiyorum kullanmasa bile. onun dışında damata alınacak pek bir şey yok galiba, yukarda sayılanlar haricinde:44: bana getirilen bohça mükemmel ötesiydi ve benim de güzel bir şey hazırlamam lazım :26: kitap falan da koyarım belki bunun dışında birkaç hediyelik eşya veya aksesuar koyabiliriz müstakbel kocalarımıza :))

sana gelen bohçada neler vardı canım merak ettim

sana gelen bohçada neler vardı canım merak ettim

valla canım bohçanın zaten bir kısmını nişandan önce nişanlımla birlikte oluşturduk, elimize bir liste tutuşturmuştu ailesi (benim de ailem oldu artık tabi ki :)). o listedekileri aldık. tam olarak neler alındığını hatırlamıyorum ama tipik şeyler: 5 li saten gecelik takımı, iki tane penye gecelik takımı, 3 tane iç çamaşır seti, ceketli elbise takım aldım, terlik aldım çok severek :)), aileme hediyeler aldık. onlar ordan üç tane daha pijama-gecelik takım almışlar sevgili kayınvalidemle, aileme alınan her şey çorabına kadar en kaliteli markalardan seçilmişti . biz beş kardeşiz, onlara anneme babama babanneme hazırlanmıştı bohçalar. makyaj sandığımda manikür setine kadar her şey vardı. ve kayınvalidemin el emeği ürünleri... herkes hayran kaldı. o kadar özenle hazırlamış ki, senelerini verdiği belliydi.. zevkle süslenmiş havlular, seccadeler, yemeniler, pamuk saten nevresim takımım, el emeği çok şık pike takımım, pamuk nevresim takımım ve hatırlamadığım diğerleri. bohçalar çok fazlaydı, bir an sonu gelmeyecek sandık :) bohçaların sunumu da çok güzeldi. altın sarısı tüller, kurdelalarla bağlanmış, her birinde minik altın sarısı gül buketleri vardı.
ve bakıldıktan sonra bana söylenen ilk şeylerden biri "onlar böyle hazırlamış, senin artık normal bir şey hazırlaman olmaz" :26: ve ben de bir tasaya düştüm...

bohçalık kitaplarımı da aldım barış manço kitabı ve mesleğiyle ilgili ismi hoş bir kitap aldım :)

kitap fikri çok hoşuma gitti iyi düşünmüşsün :) bence saat kullanmayacaksa onun yerine aynı değerde kullanacağı bir şey al. şık kol düğmeleri, kravat iğnesi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…