• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım

Birnazenin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
313
115
103
Merhaba evvelsi gün akşam kayınvalidem nefes darlığından doktora gitmiş aradım geçmiş olsun felan dedim . Dün akşam da doktor ileri derece de bronşit demiş hastaneye yatış yapmış akşam yatış yapıldığı için 10 gibiydi akşam aradım. Bugün de nişanlım az önce bana kızıyor neden bugün hastaneye gitmemişim . Sizce gidilmeli mi kafama çok takıldı yersiz mi kızıyor görseniz neler dedi

Eyvahh şimdiden bunu diyen adamdan kaç...
yarın bir gün niye anneme gitmedin, niye annemi de çağırmadın, anneme niye onu dedin vsvsvsvvsvs der durur kaç kurtar kendini...
Gitmen gerekiyorsa seninle beraber onun da gitmesi gerek tek mi gönderecekmiş kendi niye gelmiyormuş götürmeye? Niye bir gitsen iyi olur hayatım dememiş de niye gitmedin diye kızıyormuş?
Üslup!!!!! Her şeydir.

Merhaba evvelsi gün akşam kayınvalidem nefes darlığından doktora gitmiş aradım geçmiş olsun felan dedim . Dün akşam da doktor ileri derece de bronşit demiş hastaneye yatış yapmış akşam yatış yapıldığı için 10 gibiydi akşam aradım. Bugün de nişanlım az önce bana kızıyor neden bugün hastaneye gitmemişim . Sizce gidilmeli mi kafama çok takıldı yersiz mi kızıyor görseniz neler dedi
Canim gitmek konusu senin özgür iradene bağlı ayrıca bu herkesin başına gele bilir buyutulcek bisey değil kocanın üslubu çok yanlış bence daha düzgün şekilde söyleyebilirdi ama şimdiden söylemek gerekirse ileride çok sıkıntı çekersin ufak bireyden böyle laf eden adamdan hayır gelmez

Bende anlamadım ileriye dönükte bunları yaşayacağımı biliyorum tek erkek çocuk :KK43:
Tek erkek çocukla bi ilgisi yok canim 10 erkek çocuklu da olsa üslup çok önemli bisey ilerde bi gün annesine gitmesen anneme neden gitmedin der ve ikinizi ayırt etmesi çok önemli

Canim gitmek konusu senin özgür iradene bağlı ayrıca bu herkesin başına gele bilir buyutulcek bisey değil kocanın üslubu çok yanlış bence daha düzgün şekilde söyleyebilirdi ama şimdiden söylemek gerekirse ileride çok sıkıntı çekersin ufak bireyden böyle laf eden adamdan hayır gelmez
Doğrusunuz ama ne yapabilirim ki bu duruma :(

Ayrıl ya bu ne şimdiden anam anam anammmm 😅

Back
X