Nisanlim ve en yakın arkadasim midem bulaniyor

Şimdi çözdüm olayı tamam.
Nişanlın ile aynı evde kalmalarına izin vermen büyük hata. Bir kadının en büyük düşmanı yine kadın oluyor işte dost most hep kazık.. Ben böyle gördüm bu yaşıma kadar. At artık o nişanı, ne yapayım ben başkasının yanında KORKTU diye yatan adamı? 2 dk 5 dk'sı yok. Haddini bildirecekti.

Hala nişanlım nasıl dersiniz? Ben anlıyamıyorum bir türlü,böyle saçmalıkları nasıl affedebiliyorsunuz?
Eskiden annem ,teyzem,halam ilkokul mezunu, ondan mecbur katlanmışlar kocalarına muhabbeti vardı.
Şimdi kadınlar üniversiteye gidiyor, ayakları üstünde durabiliyor ve yine çekiyorlar,yine affediyorlar.Çocuklularda ,çocuğum için katlanıyorum yalanı.Yani hiçbirşey değişmiyor,gelişmiyor.
Herkes ilk hata da tekmeyi bassa varya, bu adamlar muma dönerler.
Arkadaşınızı ve o iğrenç nişanlınızı hayatınızdan çıkarın.

Şimdi çözdüm olayı tamam.
Nişanlın ile aynı evde kalmalarına izin vermen büyük hata. Bir kadının en büyük düşmanı yine kadın oluyor işte dost most hep kazık.. Ben böyle gördüm bu yaşıma kadar. At artık o nişanı, ne yapayım ben başkasının yanında KORKTU diye yatan adamı? 2 dk 5 dk'sı yok. Haddini bildirecekti.
Dedimki defol diecektin yada beni arayıp soylecektin bunun 2dkkasi 5dkkasi yok :KK43: cnm acio

[erOne, post: 42183404, member: 521083"]Bir de bunlar niye her girdikleri odada sigara içiyorlar? Önce o odada sonra bu odada sonra salonda bi haltlar yiyip üzerine sigara mı içmişler? :KK14:[/QUOTE]

Tesbitkere tesbit:kk77:

Onun kocası 6saatlik bi yerde nöbeti olduğu için gelmemişti.
O nöbette, sen nöbette. Senin nişanlınla arkadaşın da sizin evde nöbette.. O gece herkes nöbetteymiş anlaşılan
xenforo-smilies-kk53.gif

Hala nişanlım nasıl dersiniz? Ben anlıyamıyorum bir türlü,böyle saçmalıkları nasıl affedebiliyorsunuz?
Eskiden annem ,teyzem,halam ilkokul mezunu, ondan mecbur katlanmışlar kocalarına muhabbeti vardı.
Şimdi kadınlar üniversiteye gidiyor, ayakları üstünde durabiliyor ve yine çekiyorlar,yine affediyorlar.Çocuklularda ,çocuğum için katlanıyorum yalanı.Yani hiçbirşey değişmiyor,gelişmiyor.
Herkes ilk hata da tekmeyi bassa varya, bu adamlar muma dönerler.
Arkadaşınızı ve o iğrenç nişanlınızı hayatınızdan çıkarın.
Arkadasm önce aradı ağladı yalan dedi inkar etti snra ona inandim fkt parça eksikti. nişanlim anlatınca tamamlandı msj attm kocaman söyledim bu yaptgnida 1yasindaki kızına dua et dedim allah belani versn belani başka yerden bul karşıma çıkma vs.vs.

İyi ki sigara içmişler baska sey içseler neler olacaktı...

Nişanlına yol ver evet bunu mu hatırlayacaksın surekli
He bana göre buyuk suc kız arkadasınızdaaa ne o bayat numaralar korkuyorum ben bilmem ne gel bnle ilgilen demiş resmen habire sigara icmeler uyku kacırmak icin falan bu ne

O zaman yine fedakarlık yapın ve affedin. Ulan arkadas, hem konu açıp akıl isterler, hemde konu açmasına sebep olan kişiye toz kondurmazlar
Bn toz. Kondurmuyo değilim ki :KK43: sadece ailemi akrabalarimi cewremi dusunuyorm.herkes askerdeyken kız terketti dicek kime nasıl anlatym ki baabm sen buldun dicek dost görünümlü dusman arkdslarm ayrilmamiza seveincek

Mide bulandıran şeyleri kendimizinmiş gibi davranmayı bırakırız genelde misal; Nişanlım gibi.. Hala nasıl nişanlım diyorsunuz, arkadaşım diyebiliyorsunuz, kusra bakmayında sizdeki akıl kuşta yok, bi kızla erkeği aynı eve ellerinizle yollamışsınız şimdi üzülüyorsunuz hatanız baştan belli ki bence onlar mercimeğide pişirmiştir geçmiş olsun

Bn toz. Kondurmuyo değilim ki :KK43: sadece ailemi akrabalarimi cewremi dusunuyorm.herkes askerdeyken kız terketti dicek kime nasıl anlatym ki baabm sen buldun dicek dost görünümlü dusman arkdslarm ayrilmamiza seveincek

Ya sacmalama millete ne bakıyorsun iki gün sonra bosanıncada konuşur o millet hatırlatıyimm

1 1seniseviyorum valla bak sana arkadaş tavsiyesi. Evlenirsen unutamazsın. Ben daha kendi erkek arkadaşımla kavga ettiğimde kurduğu cümleleri falan bile atamıyorum kafamdan hep kalıyor bir tarafta. Ve sen nişanlısın daha zor bir resmiyetiniz var aranızda. Affedemezsin tam olarak, için hep eksik kalır. Böyle birisi ile evlenme. Dediğin gibi o saniye sana mesaj atsaydı "böyle böyle oldu bak" diye sen de arkadaşını arardın ya da evine gelirdin. Yanlışa düşmüş, yol yakınken bırak.

Mide bulandıran şeyleri kendimizinmiş gibi davranmayı bırakırız genelde misal; Nişanlım gibi.. Hala nasıl nişanlım diyorsunuz, arkadaşım diyebiliyorsunuz, kusra bakmayında sizdeki akıl kuşta yok, bi kızla erkeği aynı eve ellerinizle yollamışsınız şimdi üzülüyorsunuz hatanız baştan belli ki bence onlar mercimeğide pişirmiştir geçmiş olsun
Bn herkesi kendim gibi sanıyordum zaten hep iyi niyettn kaybetmiyormuyuz

X