Nisanlim ve en yakın arkadasim midem bulaniyor

Bn toz. Kondurmuyo değilim ki :KK43: sadece ailemi akrabalarimi cewremi dusunuyorm.herkes askerdeyken kız terketti dicek kime nasıl anlatym ki baabm sen buldun dicek dost görünümlü dusman arkdslarm ayrilmamiza seveincek
Tatlım neden başkaları ne der diye düşünüyorsun, biz senin iyiliğin icin yazıyoruz Burda inan bana. Ileride üzüleceksin belliki, şimdiden ayrıl biraz üzül daha iyi. Kim ne derse desin bosver

Mide bulandıran şeyleri kendimizinmiş gibi davranmayı bırakırız genelde misal; Nişanlım gibi.. Hala nasıl nişanlım diyorsunuz, arkadaşım diyebiliyorsunuz, kusra bakmayında sizdeki akıl kuşta yok, bi kızla erkeği aynı eve ellerinizle yollamışsınız şimdi üzülüyorsunuz hatanız baştan belli ki bence onlar mercimeğide pişirmiştir geçmiş olsun

Eger pişirmemişlerse gelecekteki konular eşim gay mi türünde olacak :)

1 1seniseviyorum valla bak sana arkadaş tavsiyesi. Evlenirsen unutamazsın. Ben daha kendi erkek arkadaşımla kavga ettiğimde kurduğu cümleleri falan bile atamıyorum kafamdan hep kalıyor bir tarafta. Ve sen nişanlısın daha zor bir resmiyetiniz var aranızda. Affedemezsin tam olarak, için hep eksik kalır. Böyle birisi ile evlenme. Dediğin gibi o saniye sana mesaj atsaydı "böyle böyle oldu bak" diye sen de arkadaşını arardın ya da evine gelirdin. Yanlışa düşmüş, yol yakınken bırak.
Haklisiniz :KK43:

Sen nöbette, kadının kocası nöbette, bu ikisi de gece çok ağır nöbetler geçirmişler sanırım.
Sen de yürek mi yuttun naptın, elin karısıyla nişanlını gece vakti ne diye yalnız bırakıyorsun? Ben nişanlıma güvensem bile koymam yani gece gece bir evde yalnız. Tamam yapacak adam her halde yapar ama sen de al sana ev, bu da karı demiş gibi olmuşsun. Pisliğine yol göstermişsin yani, seni aptal yerine koymuş oldular şimdi resmen.
Neyse öğrenmen de bir bakıma iyi olmuş, gördün işte herifin ciğerini. Daha da nişanlım deme şu adama, adam alenen boynuz takmış işte daha ne?

Bn herkesi kendim gibi sanıyordum zaten hep iyi niyettn kaybetmiyormuyuz

Sanmayacaksınız bu devirde, hiç mi televizyon izlemiyorsunuz hiç mi dünyayla iletişim kurmuyorsunuz? ya cidden çok kızdım size bu kadar saf olmayın lütfen pamuk prenses değilsiniz siz, yaşadığımız dünya sandığınız yer değil maalesef :KK43:

Sen nöbette, kadının kocası nöbette, bu ikisi de gece çok ağır nöbetler geçirmişler sanırım.
Sen de yürek mi yuttun naptın, elin karısıyla nişanlını gece vakti ne diye yalnız bırakıyorsun? Ben nişanlıma güvensem bile koymam yani gece gece bir evde yalnız. Tamam yapacak adam her halde yapar ama sen de al sana ev, bu da karı demiş gibi olmuşsun. Pisliğine yol göstermişsin yani, seni aptal yerine koymuş oldular şimdi resmen.
Neyse öğrenmen de bir bakıma iyi olmuş, gördün işte herifin ciğerini. Daha da nişanlım deme şu adama, adam alenen boynuz takmış işte daha ne?
Kalcak başka yeri yoktu.hem bn onların evinde klmistim eşi varken yanı beklemezdm ama neyse

Böyle bir olayı her insan hazm edemez sizde çok geniş olmayın ikisinide yüzüne tükürür çeker gidedim eminim sizin bilmediğiniz deyatlar vardır! !

Kalcak başka yeri yoktu.hem bn onların evinde klmistim eşi varken yanı beklemezdm ama neyse
Eh iyi bu da ders oldu, herkese hemen güvenmezsin artık. Milletin yüzüne bakarak içindeki şeytanı göremiyorsun işte. Sende ar, haya falan varmış ama onda yokmuş ki ilk fırsatta eteğinde ne var ne yok dökmüş işte. İyi bari ilk olayda çıktı ortaya, ya ince ince işleyip uzun uzun aldatsalardı seni? Çabuk uyanmışsın şükür ki, demek ki bu şeytan çok gelişmiş bir şeytan değilmiş şansına artık:KK66:

Eh iyi bu da ders oldu, herkese hemen güvenmezsin artık. Milletin yüzüne bakarak içindeki şeytanı göremiyorsun işte. Sende ar, haya falan varmış ama onda yokmuş ki ilk fırsatta eteğinde ne var ne yok dökmüş işte. İyi bari ilk olayda çıktı ortaya, ya ince ince işleyip uzun uzun aldatsalardı seni? Çabuk uyanmışsun şükür ki, demek ki bu şeytan çok gelişmiş bir şeytan değilmiş şansına artık:KK66:
Çabuk mu uyanmış..

Kendisi nöbetteyken ikisini eve yollamış..
Bolca oda,bolca yatak vermiş..

En son adam gelip kendi itiraf etmiş..
Bizi o gece uyku tutmadı,bolca sigara içtik (anla işte)

Hani yani bu kadar ortam hazırlayıp o işi beceremezsen yüzüne tükürürüm dese daha ıyıydı..

Ya profilime girersen aktif uyeyim yoğun bi insanim 3sene 7konu acmamisimdir açtığım konularda iliskilerm üzerinedir lutfen şaka olabilir vs derken bi profil kurcayin
Şaka gibi bir durum demek istedim çok kötü. Bir şey yaşanmadı ama aramızda dediler değil mi? doğru söylemiyorsunuz demedim yanlış anlaşılmış canım. Ayrılmalısın.

X