- 29 Eylül 2014
- 8.893
- 16.669
- Konu Sahibi 1seniseviyorum
Bu die yazışları kendimi son durak filminde hissettirdi. Uyarı mı acaba dedim . Sen bundan ayrıl kendin için iyi bir şey yapmış olursun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben nbettym fake değil.şuan inanirmisn yazarken koltuk alttarimda ter akio saka gibi demi bnde inanamiyorm.keske şaka olsa kabullenemiyorm hazmedemiyorm hep darbe yiyorum eski konularımada bakablrsnYa eziyet çektim okumaktan ya neden düzgün yazmıyorsunuz şu konuları? Trkçe yzın cnku nldu boyle anlamyrm.
Konuya gelince de inanmadım, gerçekten inanmadım bir fake gibi geldi sanki Neyse yine de gerçek olma ihtimaline karşı ; arkadaşın tam bir yılan ama nişanlının da farkı yok. Anlamadığım ikisinin aynı yerde kalmasına nasıl izin verdin?? Sen nerdeydin bunlar olurken?? Sigara içmekten başka bir şey yapmamışlar zaten baksana. Her odaya bir dal.
Napiim benmi kusayim?Arsız güçlü olnca haklı suçlu olurmus
Bir de affedeyim mi diyosun ya pes
Ben nbettym fake değil.şuan inanirmisn yazarken koltuk alttarimda ter akio saka gibi demi bnde inanamiyorm.keske şaka olsa kabullenemiyorm hazmedemiyorm hep darbe yiyorum eski konularımada bakablrsn
ârkadasimi sildim msj attm klese lanet mesajları nişanlim hem suçlu hem güçlüSwingera az kalmiş bildiğin belki de olmuş ve bitmiş
Nisanlin bu zamana kadar niye ötmemiş? Hadi ordan de ve ikisini sil at.
ârkadasimi sildim msj attm klese lanet mesajları nişanlim hem suçlu hem güçlüSwingera az kalmiş bildiğin belki de olmuş ve bitmiş
Nisanlin bu zamana kadar niye ötmemiş? Hadi ordan de ve ikisini sil at.
Hayr olay 1agustos gecesi bn nobetyken oluo bnm memleketimde şuan asker. 4agustostan beri .dün gece biz dışarı ciktk o arkadasmla bugün sabh yanına gttm a-zye yalan soyledgmi anlattm o da sinirle o kız zaten 1agstos gecesi bunu yaptı dio.Nöbette misin ? Anlayamıyorum da. Bugün mü olmuş bu olay??
Bende onu soracaktım ya. Nişanlın baya sigara içiyor, iki güne Ölür kalır, sırf bunun icin bile ayrılmalısınArkadaş bunlar tütün fabrikalarının kapitalist gizli reklam temsilcisi mi ki her girdikleri odada sigara içmişler? Ne nası bi ayrıntıdır o.
Ayrıca senin kız da onca zaman kaldığı evde neyden korkmuş onu anlamadım ben, seni de çağırır mıydı böyle geceleri korkuyom diyip?
Nys yl wr bnce .s
ârkadasimi sildim msj attm klese lanet mesajları nişanlim hem suçlu hem güçlü
Onun kocası 6saatlik bi yerde nöbeti olduğu için gelmemişti.Arkadaş evli ve nişanlınla senin evinde kalıyor... Bu kadının kocası nerde bu arada?
Pff çok saçma..
"Dış kapıyı kontrol eder misin"
Daha da ilginci "yok yanında yatsam.."
Nobetteeeeeeeee!!!!! 24saatlik nöbette gece 1e kadar yanimdalardi yarın düğün dinlensinler DİE eve gidin dedim böyle bisi olcagni nerden biliyimSen bu adamdan ayrılırsan bunlar kesin ilişkiye başlar ben söyleyeyim de. Bir de evli kadınmış, hayır ısrarlaaa soruyorumm "bunlar olurken neredeydin?"