Nisanlim ve en yakın arkadasim midem bulaniyor

Ya eziyet çektim okumaktan ya neden düzgün yazmıyorsunuz şu konuları? Trkçe yzın cnku nldu boyle anlamyrm.

:KK62:

Konuya gelince de inanmadım, gerçekten inanmadım bir fake gibi geldi sanki:KK51: Neyse yine de gerçek olma ihtimaline karşı ; arkadaşın tam bir yılan ama nişanlının da farkı yok. Anlamadığım ikisinin aynı yerde kalmasına nasıl izin verdin?? Sen nerdeydin bunlar olurken?? Sigara içmekten başka bir şey yapmamışlar zaten baksana. Her odaya bir dal.
Ben nbettym fake değil.şuan inanirmisn yazarken koltuk alttarimda ter akio saka gibi demi bnde inanamiyorm.keske şaka olsa kabullenemiyorm hazmedemiyorm hep darbe yiyorum eski konularımada bakablrsn

Arkadaş evli ve nişanlınla senin evinde kalıyor... Bu kadının kocası nerde bu arada?
Pff çok saçma..
"Dış kapıyı kontrol eder misin"
xenforo-smilies-kk53.gif

Daha da ilginci "yok yanında yatsam.."
xenforo-smilies-kk53.gif

Swingera az kalmiş bildiğin belki de olmuş ve bitmiş :KK14:

Nisanlin bu zamana kadar niye ötmemiş? Hadi ordan de ve ikisini sil at.
ârkadasimi sildim msj attm klese lanet mesajları nişanlim hem suçlu hem güçlü
Nöbette misin ? Anlayamıyorum da. Bugün mü olmuş bu olay??
Hayr olay 1agustos gecesi bn nobetyken oluo bnm memleketimde şuan asker. 4agustostan beri .dün gece biz dışarı ciktk o arkadasmla bugün sabh yanına gttm a-zye yalan soyledgmi anlattm o da sinirle o kız zaten 1agstos gecesi bunu yaptı dio.

Arkadaş bunlar tütün fabrikalarının kapitalist gizli reklam temsilcisi mi ki her girdikleri odada sigara içmişler? Ne nası bi ayrıntıdır o.
Ayrıca senin kız da onca zaman kaldığı evde neyden korkmuş onu anlamadım ben, seni de çağırır mıydı böyle geceleri korkuyom diyip?

Nys yl wr bnce .s
:KK70: Bende onu soracaktım ya. Nişanlın baya sigara içiyor, iki güne Ölür kalır, sırf bunun icin bile ayrılmalısın :KK61:
Buna hala nişanlı diyorsun yani,e iyi madem bol şans. Bide sesli harfler parayla değil, kullanalım, kullanmayanları uyaralım:KK20:

Nisanlı na şöyle benle kalırken 2 yıl.korkmadi seninle kalınca korkmuş sende safa yatmisssin iğrenç insanlar siniz de daha bir çok şey say ve ayrıl ne bu ya çok.sinirlendim ben aşırı empati yapıyorum galiba :)

Sen bu adamdan ayrılırsan bunlar göbek ata ata kesin ilişkiye başlar ben söyleyeyim de. :KK11: Bir de evli kadınmış, hayır ısrarlaaa soruyorumm "bunlar olurken neredeydin?" :KK1:

Arkadaşlar hala soktayim cumlelerimi tamamlayamamış olabilirim eksik yanlış yada anlatım bozukluğu yapmış olablrm kusura bakmayın

Nişanlı birde telini veriyor msj at diye :KK35:
Kimbilir neler oldu o gece belki yakinlastilar bile:KK51:
Benim icin o nisan bitmis yuzukte kuyumcudaydi:KK57:

Sen bu adamdan ayrılırsan bunlar kesin ilişkiye başlar ben söyleyeyim de. :KK11: Bir de evli kadınmış, hayır ısrarlaaa soruyorumm "bunlar olurken neredeydin?" :KK1:
Nobetteeeeeeeee!!!!! 24saatlik nöbette gece 1e kadar yanimdalardi yarın düğün dinlensinler DİE eve gidin dedim böyle bisi olcagni nerden biliyim

X