Nisanlim ve en yakın arkadasim midem bulaniyor

1seniseviyorum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
286
33
Ben nöbet usulü çalışıyorum nöbetçi oldugm bigun nişanlim bi ortak arkdsmzn 1gun sonra düğünu olcagi için bnm calstgm şehre geldi.o düğün vasıtasıyla eski ev arkimde(kardeşimden farksızdı.)(tayini cikali 2yil olmustu ama surekli hergun 2saat konusurz biribirimizin 6 saat uzakliktaki evlerimize gelr giderdik.ayni zmnda evli) bn gece evde olamicagm için siz gidin sabh glrm ddm gce 1de.bunlar gitmişler.kola cips sohbet derken nişanlim uyuyalim yrn düğün var dmis.nişanlim bnm odama arkdasm eskiden kaldığı odaya geçmiş. Bi mudet snra arkdsm nisanlimin kaldığı odann kapısını calip dış kapıyı kontrol edermisn dmis.bakmışlar bisi yok salonda sigara içmişler nişanlim korkarsn bağırma evde msj at DİE nosunu vermiş korkuyorum DİE msj atmış nisanlimin kaldığı odaya geçmiş bnm odamda yatagmda sigara içmişler snra nişanlim eğer korkuosan cekyati aciyim demiş yok yanında yatsam demiş ve yatmış.10dk snra nişanlim bu durumdan utanıp başka odaya geçmiş.snra arkasına arkadasm glms.ordada sigara içmişler sonra nisanlima sen odana geç demiş nişanlim bnm ytgma geçmiş msj atmış nisanlima siz bnm kardesimsinz ynlis anlaşılmak istmiom die. Nisanlimda uyudunmu DİE daha snra msj atmış odasına gtmis kardeş ayakları yapmışlar birbirlerine.bana nişanlim kavga esnasında bu olayı ağzından kaçırdı.snra arkadasm herşeyi anlattı snden dnlicem diyince ayrintisini anlattı. arkdsmsa yatmadm uyumadk uyduruo dio ama nişanlim bn sana ihanet etmedim dio.kavgamizin nedeni ben dun gece o arkadasmla clup tarzi bi yere ciktigimi söyleyip erken döndüm eve diyerek yalan söylemm.snra sabah dayanamayıp gece ne yaptiysm hepsini anlattm oda sinirle ağzından kaçırdı ilk anda idrak edemedm beni bırakma DİE ylvarmaktn.sonra sonra Dank etti kafama bu olay.sonra ettim ağzına ama çok kırıldm.nisanlimin kendini savunması çok ilginç soylemedim aranz bzulmasn DİE.sadece 2dk yattm yanında yediremdim kendime kalktım iyi niyetli düşünmek istedim.bilemedm dedi.dedimki ben yalan söyledim DİE defol dedin o kız yanına yatrkn diemedin oylemi istemiorm seni dedm.suçunu bastırmak için bahane uretiosun dio cnm acio bunun ne kadar büyük bisi oldgnun farkında degl.(ve bu kız için nisanlima yalan söyledim.bn gece hayatını pek sevmem çok ısrar ettiği için söylemiştim.dost biliodum çünkü) canim aciooo...nisanlimi afedeymmi yol mu vereyim

Arkadaş bunlar tütün fabrikalarının kapitalist gizli reklam temsilcisi mi ki her girdikleri odada sigara içmişler? Ne nası bi ayrıntıdır o.
Ayrıca senin kız da onca zaman kaldığı evde neyden korkmuş onu anlamadım ben, seni de çağırır mıydı böyle geceleri korkuyom diyip?

Nys yl wr bnce .s

2 tarafta art niyetli degil belki.
olamaz mi?
kiz wrkadasiniz erkek duskunu veya boyle abuk sabuk davranicak birisi mi?
erkek arkadasiniz guvenilmez mi?
b4nce bunlari dusunup hareket edin

2 tarafta art niyetli degil belki.
olamaz mi?
kiz wrkadasiniz erkek duskunu veya boyle abuk sabuk davranicak birisi mi?
erkek arkadasiniz guvenilmez mi?
b4nce bunlari dusunup hareket edin
Ya son zmnlarda eşiyle problemleri vardı boşanma asamasindaydi ve henüz boşanmadan bryle gorusuodu.tuaf olan bnle kalırken o evde 2sene boyunca bi kere korkup bnm odama gelmemesi

Ya eziyet çektim okumaktan ya neden düzgün yazmıyorsunuz şu konuları? Trkçe yzın cnku nldu boyle anlamyrm.

Konuya gelince de inanmadım, gerçekten inanmadım bir fake gibi geldi sanki Neyse yine de gerçek olma ihtimaline karşı ; arkadaşın tam bir yılan ama nişanlının da farkı yok. Anlamadığım ikisinin aynı yerde kalmasına nasıl izin verdin?? Sen nerdeydin bunlar olurken?? Sigara içmekten başka bir şey yapmamışlar zaten baksana. Her odaya bir dal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…