- 25 Aralık 2012
- 286
- 33
-
- Konu Sahibi 1seniseviyorum
Ya çok seviosan onun için her fedakarlığı yaptıysanızNişanlı birde telini veriyor msj at diye
Kimbilir neler oldu o gece belki yakinlastilar bile
Benim icin o nisan bitmis yuzukte kuyumcudaydi
Kim müsade eder ki aynı evde kalmalarına?Nobetteeeeeeeee!!!!! 24saatlik nöbette gece 1e kadar yanimdalardi yarın düğün dinlensinler DİE eve gidin dedim böyle bisi olcagni nerden biliyim
Dedimki defol diecektin yada beni arayıp soylecektin bunun 2dkkasi 5dkkasi yokŞimdi çözdüm olayı tamam.
Nişanlın ile aynı evde kalmalarına izin vermen büyük hata. Bir kadının en büyük düşmanı yine kadın oluyor işte dost most hep kazık.. Ben böyle gördüm bu yaşıma kadar. At artık o nişanı, ne yapayım ben başkasının yanında KORKTU diye yatan adamı? 2 dk 5 dk'sı yok. Haddini bildirecekti.
O zaman yine fedakarlık yapın ve affedin. Ulan arkadas, hem konu açıp akıl isterler, hemde konu açmasına sebep olan kişiye toz kondurmazlarYa çok seviosan onun için her fedakarlığı yaptıysanız
O nöbette, sen nöbette. Senin nişanlınla arkadaşın da sizin evde nöbette.. O gece herkes nöbetteymiş anlaşılanOnun kocası 6saatlik bi yerde nöbeti olduğu için gelmemişti.
Arkadasm önce aradı ağladı yalan dedi inkar etti snra ona inandim fkt parça eksikti. nişanlim anlatınca tamamlandı msj attm kocaman söyledim bu yaptgnida 1yasindaki kızına dua et dedim allah belani versn belani başka yerden bul karşıma çıkma vs.vs.Hala nişanlım nasıl dersiniz? Ben anlıyamıyorum bir türlü,böyle saçmalıkları nasıl affedebiliyorsunuz?
Eskiden annem ,teyzem,halam ilkokul mezunu, ondan mecbur katlanmışlar kocalarına muhabbeti vardı.
Şimdi kadınlar üniversiteye gidiyor, ayakları üstünde durabiliyor ve yine çekiyorlar,yine affediyorlar.Çocuklularda ,çocuğum için katlanıyorum yalanı.Yani hiçbirşey değişmiyor,gelişmiyor.
Herkes ilk hata da tekmeyi bassa varya, bu adamlar muma dönerler.
Arkadaşınızı ve o iğrenç nişanlınızı hayatınızdan çıkarın.
Ya çok seviosan onun için her fedakarlığı yaptıysanız
Bn toz. Kondurmuyo değilim kiO zaman yine fedakarlık yapın ve affedin. Ulan arkadas, hem konu açıp akıl isterler, hemde konu açmasına sebep olan kişiye toz kondurmazlar
Bn toz. Kondurmuyo değilim kisadece ailemi akrabalarimi cewremi dusunuyorm.herkes askerdeyken kız terketti dicek kime nasıl anlatym ki baabm sen buldun dicek dost görünümlü dusman arkdslarm ayrilmamiza seveincek
Bende buna üzülüyorum.bi üç yıllık iliskim vardı sırf çok iymisim DİE ayrıldı.snra bu çıkageldi işte dedim bu öyle bi nişan yaptimki okadar çok masraf su bu şimdi yine hevesim kursağında kaldı.Ne arkadaş edinebilmişsin ne sevgili .ikisinide s..r et
Bn herkesi kendim gibi sanıyordum zaten hep iyi niyettn kaybetmiyormuyuzMide bulandıran şeyleri kendimizinmiş gibi davranmayı bırakırız genelde misal; Nişanlım gibi.. Hala nasıl nişanlım diyorsunuz, arkadaşım diyebiliyorsunuz, kusra bakmayında sizdeki akıl kuşta yok, bi kızla erkeği aynı eve ellerinizle yollamışsınız şimdi üzülüyorsunuz hatanız baştan belli ki bence onlar mercimeğide pişirmiştir geçmiş olsun