nişanlım ve çok samimi kız arkadaşı

arkadaş olmak normal olabilir ama çocuğun yaptığı normal deil ne demek nişanlısı varken mesajlaşmak ya da sürekli o kişiyle telde konuşmak burda uyarılması gereken sadece erkek deil bence ...

Bence de rahatsiz edici. Yakin arkadas olan herkes boyle icli disli olmuyor. Bir sey soylemeyin bence ama siz de yakin bir erkek arkadas edinin yada kuzeniniz varsa sizin yaslarinizda onunla cok fazla gorusun falan. Yani sizinle degil de o kizla bu kadar cok ilgilenmesi hic hos degil. Direkt bir sey soylemeyin ama onun size yaptigini siz de nisanliniza yapin. Yada siz de kizla cok samimi olun surekli arayin nereye gitseniz nisanliniza sormadan kizi davet edin surekli bulusun falan :p

kızlar merhaba büyük küçük herkezin fikrine ihtiyacım var bu formada o yuzden üye oldum ..
nişanlımla çok zor süreçlerden geçtik her zorluğu yenip sonunda nişanlandık ve evlilik hazırlığındayız yavaş yavaş fakat bi kız arkadaşı vardı samimi ilişkimiz başlamadan öncede arkdaşıydı baya eski dostlukları . biz çıkmaya başladık tanışdık kızla çok sıcakkanlı bende arkadaş oldum gerçekden de sevdim onu nişanlımla ilgili konuşurduk hep onla ama tabi a dan z ye her şeyi anlatmazdım normal günlük şeylerdi konuştuklarımız..
nişanlımı arıyorum telefonu biriyle görüşüyor diyo sonra soruyorum kimle konuşuyodun Pelin le diyo (eski samimi arkadaşı bahsettiğim kız) direk de söylüyo onla konuşdugunu . sürekli onla konusuyo her defasında pelin diyo bana bazen yanımdayken mesajlaşıyolar ilk başlarda çok batmıyodu bana ama artık zoruma gidiyo nişanlıma bi kaç kere söylemeye çalışdım saçmalama bilmedğin biri mi kapatalım konuyu dedi .... nişanlımın bana olan sevgisine güveniyorum yoksa o kadar zorlukları çekmezdi ama bu durumda rahatsız ediyor ne yapmalıyımm :KK43:

Kac yasinda nisanlin?

kızlar merhaba büyük küçük herkezin fikrine ihtiyacım var bu formada o yuzden üye oldum ..
nişanlımla çok zor süreçlerden geçtik her zorluğu yenip sonunda nişanlandık ve evlilik hazırlığındayız yavaş yavaş fakat bi kız arkadaşı vardı samimi ilişkimiz başlamadan öncede arkdaşıydı baya eski dostlukları . biz çıkmaya başladık tanışdık kızla çok sıcakkanlı bende arkadaş oldum gerçekden de sevdim onu nişanlımla ilgili konuşurduk hep onla ama tabi a dan z ye her şeyi anlatmazdım normal günlük şeylerdi konuştuklarımız..
nişanlımı arıyorum telefonu biriyle görüşüyor diyo sonra soruyorum kimle konuşuyodun Pelin le diyo (eski samimi arkadaşı bahsettiğim kız) direk de söylüyo onla konuşdugunu . sürekli onla konusuyo her defasında pelin diyo bana bazen yanımdayken mesajlaşıyolar ilk başlarda çok batmıyodu bana ama artık zoruma gidiyo nişanlıma bi kaç kere söylemeye çalışdım saçmalama bilmedğin biri mi kapatalım konuyu dedi .... nişanlımın bana olan sevgisine güveniyorum yoksa o kadar zorlukları çekmezdi ama bu durumda rahatsız ediyor ne yapmalıyımm :KK43:
ne alakaa yaa ne demek mesgul oluyo bide onla konusuyo.olamaz öyle şey ..canımsın aklın varsa o kızla arasına mesafe koydur.benimde başımda vardı aynısı.ve nişanlım yani su anki eşim tercihini yaptı....onun icin en degerli en kıymtli sensen tercihini yapar.rahatsızlıgını söyle.eger onu secerse zaten seni kıymetsiz görüyo demektir bu.kesinlikle önlemini al yoksa ilerde evliliğinin düşmanı olacak bu konu bilesin...yüz verdikce tepesine cıkar nişanlının.kaldıramazsın ...

ne alakaa yaa ne demek mesgul oluyo bide onla konusuyo.olamaz öyle şey ..canımsın aklın varsa o kızla arasına mesafe koydur.benimde başımda vardı aynısı.ve nişanlım yani su anki eşim tercihini yaptı....onun icin en degerli en kıymtli sensen tercihini yapar.rahatsızlıgını söyle.eger onu secerse zaten seni kıymetsiz görüyo demektir bu.kesinlikle önlemini al yoksa ilerde evliliğinin düşmanı olacak bu konu bilesin...yüz verdikce tepesine cıkar nişanlının.kaldıramazsın ...
:KK14: offfff :KK42:

izin vermiyo benim pelinle çok eski arkadaşlıgım aynı şey değil diyo
valla canım bende bir ara senle aynı durumdaydım, benim sevgilimde hiçbir erkekle arkadaş dahi olmamı istemiyor ama bende onun kardeşim dediği kız arkadaşıyla görüşmesini yasakladım mesela.. sende öyle de ben mi daha değerliyim pelin mi? o zaman anlarsın kimin daha değerli olduğunu.

Canim keske daha nisanlanmadan, siz sevgiliyken bu duruma el atip cozseydin..
Cunku adam sana der ki , benim bu arkadasimi bile bile benimle nisanlandin.
Evlenince de arkadasimi biliyordun zaten diyip bu samimiyete devam edecek.
Vallahi bu kadar samimiyet fazla sekerim, tabi ki karsi cinsten arkadas edinilebilir., ama "kanka" degil.
Yavas yavas bunun seni hakiketen uzdugunu ve samimiyetlerini azaltmalari gerektigini soyle. Zaten seni eger hakikaten seviyorsa bunu yapmaya calisir.
Sana en buyuk tavsiyem ise, sakin nisanlina "ya o ya ben" gibi sacma bir sey soyleme. Sen onun nisanlisisin , arkadasi degil. Boyle bir sey dersen arkadasi ile kendini ayni kefeye koymus olursun.

Ben de bu durumla karşı karşıya geldim. Normal aslında öyle geliyor kulağa ama o durumda olunca insan kendini ikinci planda hissediyor. Hiç hoş bir durum değil. Seninle daha çok ilgilenmesi gereken yerde çıkıp elin kızıyla samimi oluyor. Sevgi saygı güven meselesi değil bu. Sadece insan kendini çok kötü hissediyor biliyorum. Sen de yap bakalım aynısını başka bir arkadaş bulup onunla konuş sürekli, kız ya da erkek farketmez. Aradığında hep meşgul çalsın sürekli birilerinden mesaj gelsin. Bakalım normal karşılıyor mu.

Hepsini okumadim bile ama bence uzerine duş bu konunun gunumuzde neler oluyor insanlar bir birlerinin ewli olduklarini bile bile takiliyolar ya kizin umrunda degilse nisanli olmasi

Teknesi başardım o nasıl is be öyle pelinm is bana gerek yok o zaman alsın pelin başına çalışın katlanamazdim asla büyük bir tepki koyardim baktım yine aynı sen yoluna ben yoluma liseli isi değil bu evlilik işi evlenince sürekli onunla görüştüğünü dusunmememye gece yatmadan iyi geceler pelin sabah kalktığında Günaydın pelin .... yok yok bana ters arkadas

X