- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.120
- 598
- Konu Sahibi Arzustokrasi
hepinize çok teşekkürler.. endişelerinizi anlıyorum o yüzden hiç kızmıyorum yorum yapan ablalarıma.. biliyorum şimdi gözüm görmez anlayamam geçim derdine düşmeden kimse anlamaz yaşı kaç olursa olsun.. dışardan bakmakla yaşamak çok farklı emin olun çok çok iyi biliyorum ve istiyorumki ben bu duruma ayak uydururken dik durabileyim her zaman.. ben hayatım boyunca hep zoru seçtim herkes a dedi ben b dedim hiçte yanılmadım şimdiye kadar ama çok kişiyi utandırdım hiç değişmedim yine aynını yapıyorum her zaman derimki kolayı herkes yapar mühim olan zoru başarmak.. ben çabalamadan mutlu olan insanlardan olmak istemiyorum mutlu olmak için fedakarlıklarıma ihtiyacım var ve bazı şeylerdede direnmeye kısacası emek vermeliyim mutluluğu haketmem için beleşten canım cicimlere gelemem bu yüzden belkide kendime zor birini istedim ve inanın hiç demedim rabbim bana niye böylesini nasip ettin diye aksine bunu ben istedim çok dua ettim bunun için ve sonunda rabbim karşıma çıkardı bende sadece sevdim.. belkide hayatımın en zor sınavıyla karşı karşıyayım.. bu rüzgara karşı yürümek gibi bişey benim için uçucakmışım gibi görünsemde dimdik yürüyorum daha kararlı daha temkinli.. insan isterse herşey mümkün sadece umutsuzluk olmasın ben her zaman umutluyum sevdiğim adamdanda geleceğimdende... yarınım nasıl olur bilinmez ama bugün eğer mutluysam yarında olabilirim bu umutta peşinden gidilmeye değer.. .
Butun bunlarla kendini kandiriyorsun. eger gercekten su kirmiziya boyadigim seylere inaniyorsan, senin evlenecek olgunlukta oldugunu dusunmuyorum. Neyin sinavi bu arkadasim? Bile bile kendini atese atmayi sen ne saniyorsun ki? Cok kolay geliyor sana hersey. Oyun saniyorsun galiba bunlari. Zoru basaracakmis, belese sevgi olmazmis. Canim sen ne dediginin farkinda misin acaba? Birbirine sevgi ve saygi duyan ciftler hazirci mi oluyor simdi?
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Saygisiz bir insanla evlenmeye "zoru basarmak" olarak bakan birine ilk defa denk geliyorum. Saygisiz olmak ille hakaret, kufur, siddetle olmuyor. Onun sana "ablanda kalamazsin", "sen o evin kizi degilsin" demesi bile karakterine ne buyuk bir saygisizlik sen bunu idrak edemiyorsun iste. Sen kendi kendine saygi duymuyorsun ki, "ben soyle biriydim de beni hanimefendi etti" gibi birseyler demissin onun icin zaten. Yani sen kendin dusunemiyorsun, neyin dogru neyin yanlis oldugunu bilmiyorsun, "otoriter ve ters" birinin boyundurugu altina girmen lazim oyle mi? Keske ayaklarin biraz yere bassa. Eminim sen okumamissindir, bir ugrasin, isin gucun yoktur. Evinden disari bile kendi basina cikamayan, hayati hic bilmeyen biri oldugunu dusunuyorum, Yoksa insan bu kadar kor olamaz yani. Biraz ayaklarin yere basaydi, biraz hayati bilseydin kendi kendine biraz daha saygi duyar, deger verirdin herhalde.
Seninle hicbir ortak paydamis yok. Nerden tutsam elimde kaliyor yazdiklarin. O yuzden ben pes diyorum. Sana mutluluklar dilerim. Burda hicbirimizi tanimiyorsun, bizim lafimizla nisan atmak mecburiyetinde degilsin tabii. Bizim dediklerimizi de yapmak zorunda degilsin, yapmadin diye sana kizma hakkimiz olmadigini dusunuyorum. Ama sen de biraz dusun be kardesim. Hadi bizi gec. Ailem ne demek istiyor, bu insanlar ne anlatmak istiyor, ben neyi goremiyorum, ne yapiyorum diye dusun Allah askina. Yazik ailene.