Nişanlım ve ailesi :( Ayrılmalı mıyım sizce? lütfen yardım

Kotu konusmak istemem ama bu bole zaten sahibinden fazla kopekleri havliyo:-(bence hic yazik etme kendine bak bu kadar seni yanimayaan insan hayatlarindan cikardiklarini sana aktariyo en basta ailen uyatiyo dinle ben ailemin rizasini almadan evlenenlerdenim allah razi gelmedi sen dinle aileni

Aynı şehirdeyseniz zor olacak sana farklı şehirdeyseniz bunlar sülalece size sık sık gelip kalırlar
Her halukârda zor

Ne yaptılar düğününde çok merak ettim

Çok teşekkür ederim

Valla canim haklisin allah sanada kolaylik cok gecmis olsun.versin

Ne güzel yol yakın işte... İleri de çocuğunuz olsa asla alamazsınız, daha içlerine girmeden böyle. Daha neler çıkar kim bilir, okurken korktum. Bu ne yahu?

canım farklı şehirdede yaşasalar bir telefon yetebiliyor yazları haftalarca gelinip kalınıyo ben farklı şehirdeyim bir arama o akşamımızı zehir edbiliyor yada ziyarete gittiğinde giydiğin bir elbise yada makyajın yada söylediğin bir söz büyük tartışmalara neden olabiliyor

Cok haklisin canim ama napalim esimizin ailesini kokten yok edemiyoruz en azindan sorunlari aza indirebiliriz herkesin cabasi bunin icon.bide esimin ailesiyle benimkiler evleri karsilokli dogum icin eve gittigimde bozde cok sorun yasadik.ya ilk bebegim tecrubesizim adam bana sen bu cocuga bakamazsin diyo.:-Ddelircem.allahin izniyle oglum bir yasinda daha kimseye dokundurmadim hep kendim baktim

üzerine düşünmeye bile değmez KURTUL BACIM HEMEN KURTUL ARKANA BİLE BAKMA KAÇARKEN SONSUZA KADAR BEKAR KALSAN DA YEĞDİR İNAN BANA

O nişanlını evlendikten en fazla 9 ay sonra sevmeyeceksin biliyorsun değil mi?
Çünkü ailesinin her istediğini yapmaya ,onları hep mutlu etmeye zorlayacak seni.
Yok seviyorum ayrılamadık dersen,şikayet etmeye hakkın yok derim. O karışıklığın içinde hizmet ederek,değer görmeyerek yaşa .Kendi düşen ağlamaz,insan sonu bu kadar belli bir şeye ,nasıl bile bile kendini ateşe atar.
Ayrıca şayet ayrılacağım dediğinde ,nişanlının seni kandırmasına izin verme.Mesela sana evimiz ayrı olacak bişey olmaz,istemezsen görüşmezsin ,FİX yalandır. Sonunda paşa paşa dediğini yaptırır.[/QUOTE]
bende sana katılıyorum benim eşim biz nişanlıyken aşkın ne senin memleketin ne de benim memlektimde yaşayalım ayrı bir şehirde yaşarız daha degerli oluruz diyordu düğünden iki hafta sonra memlekete tayin isteyecem babam yok akraballarımın içinde olmalıyız demeye başladı hatta sana rahatlık batıyor ailem sana ne yaptı sen abartıyon piskoloğa git demeye başladı erkekler evlendikten sonra inanılmaz bir şekilde ailelerine bağlanıyorlar

çok aradın mı bu çocuğu? hey allahım napcam diye soruyo bi de tabi ki ayrılcan..

bende sana katılıyorum benim eşim biz nişanlıyken aşkın ne senin memleketin ne de benim memlektimde yaşayalım ayrı bir şehirde yaşarız daha degerli oluruz diyordu düğünden iki hafta sonra memlekete tayin isteyecem babam yok akraballarımın içinde olmalıyız demeye başladı hatta sana rahatlık batıyor ailem sana ne yaptı sen abartıyon piskoloğa git demeye başladı erkekler evlendikten sonra inanılmaz bir şekilde ailelerine bağlanıyorlar[/QUOTE]
Sanırım bunların kültürleri farklı. Kürtlerde fark ettiğim bir şey var, çok fazla biat kültürü var. Benim eşim okumuş bir insan ama o da amcası teyzesi onaylamadan adım atmaz. Ailem derdi de inanmazdım Zaten bunun ailesi bir ilginç utanmasalar tuvalete bile beraber gidecekler. Offf offff

Ne yaptılar düğününde çok merak ettim
benim ailemin halaya kalmasına izin vermediler bizden biri kalkınca orkestrayı korkutmuşlar adamlarda müziği kesiyorlardı kız kardeşimi ve kuzenimi büyük eltim tehdit etmiş ağlatmışlardı aileme ve arkadaşlarımala ilgilenmemiş pasta verilmemiş kız arkadşım ve eşini hava alanına bırakırız deyip götürmemişler uçağı kaçırmışlar düğünde takılan altın ve paraların hepsini aldılar bize vermediler kuaförde ailemi yalnız bırakmışlar ya daha ne anlatabilirim ki daha çk şey var yazamıyorum buraya

Manyak mı bunlar? Dertleri neymiş? Nerden bulduk bunları ya!

Sanırım bunların kültürleri farklı. Kürtlerde fark ettiğim bir şey var, çok fazla biat kültürü var. Benim eşim okumuş bir insan ama o da amcası teyzesi onaylamadan adım atmaz. Ailem derdi de inanmazdım Zaten bunun ailesi bir ilginç utanmasalar tuvalete bile beraber gidecekler. Offf offff[/QUOTE]
zor çok zor evlensen bir dert evlenmesen ayrı bir dert ama hani büyükler derdi ya bir kişiyle evlenmiyon aileyle evleniyorsun çok doğruymuş aile çok ama çok önemli bu arada ben zazayım eşimin ailesi türk çok farklı oldu ama benimkide tersi oldu

Manyak mı bunlar? Dertleri neymiş? Nerden bulduk bunları ya!
çingene işte giydiğim kot yada tişörtümün kol kısalığı bile sorun oluyor günümüzün yirmi yıl gerisinden geliyorlar bunu fark ettim bu ailede ben g doğuda küçük bir ilçede yaşıyorum ama ailem ve ben çok modern bir hayat sürüyoruz ailenin tek açık geliniyim hatta tek bayanıyım

Canım şimdiden öyle demek istememiştir diyen adam yarın haklı olduğun hiç bir konuda yanında olmayacak. ayrıca akraba evliliği yapan tipler bunlar teyze olacak kadının kızlarından birini içten içe nişanlına yakıştırmadığını da bilemezsin. sen kurtulmaya bak. ilerde duyarsın ya teyze kızıyla evlenir ya hala kızıyla zaten böyle tipler..
dışardan kim çeker bunların kahrını?? nolur yol yakınken dön bak. bu aileye gelin gitmemek ilerde sana iyiki yapmışım dedirticektir yürekten inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…