Adamin calismayan ailesinin ev kirasini odemek icin bu kadin ek is mi yapacak?
Cok mantikli bir oneri, tebrik ederim. Kalan zamaninda da bu ailenin evini temizlesin hatta.
Bu orta yaslilari tembellige sizin zihniyetinizdeki insanlar alistiriyor. Evlat, tabi ki bakacak ne demek? O zaman anne baba, tabi ki yardim edecek demek daha dogru. Zira dunyaya gelmelerine anne baba karar veriyor, kisi secemiyor.
sakin olun :) ben destek olmaktan bahsediyorum, ''hastalıkta saglıkta her zaman ve her koşulda'' sözleri yalan size göre ozaman.
sizler kim ? bir gruba dahil olmak sizin hoşunuza gidebilir ama ben taraf olma konusunda sizin kadar hevesli degilim, kaldıkı ben hem üyemizi hemde nişanlısının da hatalı olduğu yerleri göstermek istedim ve yorumumda da belirttim.
sizler dedikleriniz kimler? ve sizler dediklerinizin zihniyeti hakkında biraz bildigi verin hem ben hem diger üyeler ''sizler'' ve ''sizler zihniyeti insanlar'' kimler ögrenmiş oluruz.
çok merak ederek soruyorum siz aynı durumda olsanız ne yaparsınız ? nişan atarsınız muhtemelen, peki şöyle yapalım siz üyemizin nişanlısı gibi olsanız yani eşiniz/nişanlınız sizin ailenize yardım etmenizi istemese veya buna anlayış göstermese ne yaparsınız ? gene nişan atıp/boşanır mısınız ? .
ozaman şunları sölersiniz ''bana anlayış göstermiyor onlar benim ailem, o hayatıma girmeden önce ailem benim hayatımdaydı, en önemlisi beni dünyaya getiren insanlar, belirli bir yaşa geldiler ve onlarında dinlenmek hakkı''
insan hayatında kınadığını, ayıpladığını yaşamadan ölmezmiş hanım efendi.
ayrıca; birdaha beni veya bir başkasını
düşünceleri ve yorumu yüzünden ''sizler'' ''zihniyetinizdekiler'' gibi ötekileştiren, aşağılar ithamlarda bulunmanızı tavsiye etmem, düşüncemi beğenirsiniz beğenmezsiniz sizin bileceğiniz iş