- 19 Temmuz 2015
- 2.021
- 4.737
- 133
Nişan atmaya bahane olur en azındanAaa olur mu o zaman kafir ilan edilir maazallah kızı ortaya alır,taşlarlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nişan atmaya bahane olur en azındanAaa olur mu o zaman kafir ilan edilir maazallah kızı ortaya alır,taşlarlar
Ay yok yok sonra kabak benim başıma patlar vallaAaa olur mu o zaman kafir ilan edilir maazallah kızı ortaya alır,taşlarlar
Bu olay kapanmayla kalmaz bunu bilin.Aslında hiç öyle biri değildi ne nişanlım ne ailesi çok samimiydik beni kendi kızları gibi severlerdi fakat nişandan sonra hemen kapanmamı istediler çok kötü bir durum insanların yüzü yeni ortaya çıkıyor işte
Maalesef ayrılmaktan başka seçeneğiniz yok. Bugün kabul etmiş gibi davranır evlenince baskılara başlar ve sonunda tesettüre girersinizArkadaşlar merhaba yeni nişanlandım ve erkek arkadaşım tesettüre girmemi istedi kabul etmek istemediğimi söyledim fakat ailesinin tesettürlü gelin istediğini söyledi konuyu kestirip attım fakat her gün beni zorluyor aileme olayı anlattığımda bana çok kızdılar ve böyle bir şeyi kabul etmeyeceklerini söylediler gerçekten çok sinir bozucu bir durum nişanlıma böyle bir şeyi istemediğimi nasıl bir dille söyleyeceğim çünkü beni çok sinir etmeye başladı sonuç olarak ailesi de kendisi de açık halimle görüp sevdi sırf ailesi için böyle bir şey yapmak istemiyorum daha önce bu durumu yaşayıp halledebilen var mı
Nişan olmadan önce hiç böyle değildi tam tersi biz seni hiç birseye zorlamayız bizden çekinme vs diyorlardı nişandan sonra değişti her şey
Aradığınız çiftler adliye koridorlarında kayboldu malesef.Arkadaşlar merhaba yeni nişanlandım ve erkek arkadaşım tesettüre girmemi istedi kabul etmek istemediğimi söyledim fakat ailesinin tesettürlü gelin istediğini söyledi konuyu kestirip attım fakat her gün beni zorluyor aileme olayı anlattığımda bana çok kızdılar ve böyle bir şeyi kabul etmeyeceklerini söylediler gerçekten çok sinir bozucu bir durum nişanlıma böyle bir şeyi istemediğimi nasıl bir dille söyleyeceğim çünkü beni çok sinir etmeye başladı sonuç olarak ailesi de kendisi de açık halimle görüp sevdi sırf ailesi için böyle bir şey yapmak istemiyorum daha önce bu durumu yaşayıp halledebilen var mı
Hoşgeldin Kızılcık şerbo doğa&fatih
Peki aranızda yakınlaşma yaşanıyor mu?Arkadaşlar merhaba yeni nişanlandım ve erkek arkadaşım tesettüre girmemi istedi kabul etmek istemediğimi söyledim fakat ailesinin tesettürlü gelin istediğini söyledi konuyu kestirip attım fakat her gün beni zorluyor aileme olayı anlattığımda bana çok kızdılar ve böyle bir şeyi kabul etmeyeceklerini söylediler gerçekten çok sinir bozucu bir durum nişanlıma böyle bir şeyi istemediğimi nasıl bir dille söyleyeceğim çünkü beni çok sinir etmeye başladı sonuç olarak ailesi de kendisi de açık halimle görüp sevdi sırf ailesi için böyle bir şey yapmak istemiyorum daha önce bu durumu yaşayıp halledebilen var mı
Nişandan önce aklı nerde imiş?Arkadaşlar merhaba yeni nişanlandım ve erkek arkadaşım tesettüre girmemi istedi kabul etmek istemediğimi söyledim fakat ailesinin tesettürlü gelin istediğini söyledi konuyu kestirip attım fakat her gün beni zorluyor aileme olayı anlattığımda bana çok kızdılar ve böyle bir şeyi kabul etmeyeceklerini söylediler gerçekten çok sinir bozucu bir durum nişanlıma böyle bir şeyi istemediğimi nasıl bir dille söyleyeceğim çünkü beni çok sinir etmeye başladı sonuç olarak ailesi de kendisi de açık halimle görüp sevdi sırf ailesi için böyle bir şey yapmak istemiyorum daha önce bu durumu yaşayıp halledebilen var mı
Çimen diye isim gerçekten var mıdır ya
seküler isim koymak için çimen demiş geçmişler de değişik isimleri sekülerler koymuyor ki artıkYakın da çayır , ot , dal , saman , çalı da koyarlar herhalde.
seküler isim koymak için çimen demiş geçmişler de değişik isimleri sekülerler koymuyor ki artık
ben izlemiyorum, olmamış ama haklısınız. muhtemelen istenmeyen şeyler yapacaktı görkem karakteri. şimdi yazıp dikkat çekmek istemediğim ama aklıma gelen yüzlerce daha uygun isim varAynen orda asıl en ortada sırıtan Görkem oldu. Muhafazakar aile neden erkek ismi koysun ki. Sekuler tarafına Seçil diyordu kız gerçi bir açılıp bir kapanıyor.