Arkadaşlar merhaba yeni nişanlandım ve erkek arkadaşım tesettüre girmemi istedi kabul etmek istemediğimi söyledim fakat ailesinin tesettürlü gelin istediğini söyledi konuyu kestirip attım fakat her gün beni zorluyor aileme olayı anlattığımda bana çok kızdılar ve böyle bir şeyi kabul etmeyeceklerini söylediler gerçekten çok sinir bozucu bir durum nişanlıma böyle bir şeyi istemediğimi nasıl bir dille söyleyeceğim çünkü beni çok sinir etmeye başladı sonuç olarak ailesi de kendisi de açık halimle görüp sevdi sırf ailesi için böyle bir şey yapmak istemiyorum daha önce bu durumu yaşayıp halledebilen var mı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nişanlım tesettüre girmemi istiyor
- Konu Sahibi Cansu0907
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ocak 2021
- 11.414
- 25.752
- 548
- 25 Aralık 2021
- 3.004
- 4.198
- 83
Şimdi mi aklına gelmiş beyefendinin. Bir zahmet tesettürlü birisini bulsaymış. Sakın geri adım atmayın. Sizi zorla değiştirmeye çalışıyor. Ne desem diye düşünmeyin, bu konuyu açtığında her seferinde ağzının payını verin. Yoksa bu konu hiç kapanmaz. Zaten böyle baskı kurmaya çalışan birisiyle de uzun vadede ilişki evlilik zor ama neyse.
Evlenseniz dahi mutlu olamazsınız bu ailenin içinde..aynı şeyi kendi annemde söyledi bugün
- 19 Temmuz 2015
- 2.021
- 4.737
- 133
- 24 Ocak 2021
- 11.414
- 25.752
- 548
İnanın bende şok oldum her gün karar ver diyip duruyorÖyle şey mi olur ? Tesetturlu gelin istiyorlarsa, tesetturlu gelin alsalarmış o zaman. Nişandan sonra söylemek ne demek?
Ailesi kapalı ve benimde tesettüre girmem gerekiyormuş fakat ben ailesiyle tanıştığımda bana biz seni her halinle kabul ediyoruz demişlerdiNişanlanana kadar aklı nerdeymis beyfendinin ve ailesinin? Ne hadsiz istekler ya
- 21 Ağustos 2013
- 1.088
- 702
- 323
- 16 Haziran 2011
- 14.958
- 63.103
- 798
Arkadaşlar merhaba yeni nişanlandım ve erkek arkadaşım tesettüre girmemi istedi kabul etmek istemediğimi söyledim fakat ailesinin tesettürlü gelin istediğini söyledi konuyu kestirip attım fakat her gün beni zorluyor aileme olayı anlattığımda bana çok kızdılar ve böyle bir şeyi kabul etmeyeceklerini söylediler gerçekten çok sinir bozucu bir durum nişanlıma böyle bir şeyi istemediğimi nasıl bir dille söyleyeceğim çünkü beni çok sinir etmeye başladı sonuç olarak ailesi de kendisi de açık halimle görüp sevdi sırf ailesi için böyle bir şey yapmak istemiyorum daha önce bu durumu yaşayıp halledebilen var mı
Hayat görüşleriniz birbirinden farklıysa; yapılacak en doğru şey yollarınızı ayırmak olacaktır.
- 19 Temmuz 2015
- 2.021
- 4.737
- 133
Su tesettur işini Allah rızası dışında başka bı amaç için yapmayın lütfen. Zorlayana da kapıyı gösterin. Ne münasebet yaAilesi kapalı ve benimde tesettüre girmem gerekiyormuş fakat ben ailesiyle tanıştığımda bana biz seni her halinle kabul ediyoruz demişlerdi
- 19 Ocak 2017
- 7.017
- 20.390
- 348
- 37
Siz nişanlanınca söylemiş evlenince dozu artacak bence. Bu sadece tesettürle ilgili değil altını çizeyim. Bu sizin kararlarınıza duyacağı saygı ile ilgili. Ve ne yazık ki bu adam sınırlanırınıza saldıracak bir tip. Ömür boyu isteklerini yaptığınızda mutlu olup,yapmadığınızda sıkıntı çıkaracak. Buna var mısınız?
Bende öyle düşünüyorum kendi ailemde kabul etmiyor sırf kendi ailesi kapalı diye benimde öyle olmamı istiyor ama yapamamŞimdi mi aklına gelmiş beyefendinin. Bir zahmet tesettürlü birisini bulsaymış. Sakın geri adım atmayın. Sizi zorla değiştirmeye çalışıyor. Ne desem diye düşünmeyin, bu konuyu açtığında her seferinde ağzının payını verin. Yoksa bu konu hiç kapanmaz. Zaten böyle baskı kurmaya çalışan birisiyle de uzun vadede ilişki evlilik zor ama neyse.
- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
Yüzük iadeee
- 19 Mayıs 2020
- 46.546
- 208.553
- 548
İnançlı bir adam kendi istediği gibi birini bulurdu zaten. Zaten sizi ciddiye almamış ki. Artık evlenip onun malı olacaksınız, namısına laf getirtmeyecek ya, Necati'nin karısı başını örtmüyo, bi karıya diş geçirememiş diyecekler ya, ondan alevleniyor şimdi.Arkadaşlar merhaba yeni nişanlandım ve erkek arkadaşım tesettüre girmemi istedi kabul etmek istemediğimi söyledim fakat ailesinin tesettürlü gelin istediğini söyledi konuyu kestirip attım fakat her gün beni zorluyor aileme olayı anlattığımda bana çok kızdılar ve böyle bir şeyi kabul etmeyeceklerini söylediler gerçekten çok sinir bozucu bir durum nişanlıma böyle bir şeyi istemediğimi nasıl bir dille söyleyeceğim çünkü beni çok sinir etmeye başladı sonuç olarak ailesi de kendisi de açık halimle görüp sevdi sırf ailesi için böyle bir şey yapmak istemiyorum daha önce bu durumu yaşayıp halledebilen var mı
- 25 Temmuz 2013
- 12.849
- 52.671
- 798
Kesinkle doğru söylüyorsunuz bu çocuk oyuncağı değil zorla olmaz böyle yapmaya devam ederse zaten ailem müdahale edicekSu tesettur işini Allah rızası dışında başka bı amaç için yapmayın lütfen. Zorlayana da kapıyı gösterin. Ne münasebet ya
- 1 Aralık 2021
- 12.782
- 43.658
- 548
- 34
Ben yaşadım ama eşim yani o zaman nişanlı olduğum kişi değil ailesi söyledi kabul etmedim böyle baskılara boyun eğmek devamını getirir kendi istediğin zaman bu kararı almalısınArkadaşlar merhaba yeni nişanlandım ve erkek arkadaşım tesettüre girmemi istedi kabul etmek istemediğimi söyledim fakat ailesinin tesettürlü gelin istediğini söyledi konuyu kestirip attım fakat her gün beni zorluyor aileme olayı anlattığımda bana çok kızdılar ve böyle bir şeyi kabul etmeyeceklerini söylediler gerçekten çok sinir bozucu bir durum nişanlıma böyle bir şeyi istemediğimi nasıl bir dille söyleyeceğim çünkü beni çok sinir etmeye başladı sonuç olarak ailesi de kendisi de açık halimle görüp sevdi sırf ailesi için böyle bir şey yapmak istemiyorum daha önce bu durumu yaşayıp halledebilen var mı
Şöyle bir şey de var ben kuran kursuna gidiyordum o zaman tesettürlü görmüşlerdi ailesi beni ama evimize gelip gittiklerinde normal halimdi