Merhaba canim, seni cok iyi anliyorum bende senin gibi iliskim icin cok cabaladim cok gözyasi dökdüm ve evlilige götürende hep bendim, bende nisanlilik döneminde kendisinden iki kere terkedildim seni o kadar iyi anliyorumki caninin ne kadar cok yandigini o kadar iyi anliyorumki. Ne yaparsa yapsin herseyiyle kabul edersin bende öyleydim. Ama sana kendimden örnek vermek istiyorum bende 28 yasindayim. Ve biz evlendik ve ne oldu biliyomusun tipki senin dedigin gibi sacma sapan nedenler yüzünden bosanma davasi acdi ve ben hala nedenini bilmiyorum. Diyosun ya olur nisanlilikda böyle seyler diye. Bizde kavga ediyorduk sebebini bile bilmiyorum sacma sapan seyler yüzünden. Ama nisanlilik döneminde terkeden inan bana evlendikden sonrada gözyasina bakmaz. Ben diyordum evlenirsek ayni catinin aldinda yumusar dayanamaz bana kiyamaz diyordum. Öyle bir kiydiki inan bana sana yemin ederimki yarin gelse affetsen yine seni terkedicek. Cünkü o kadar emin ki senin onu birakmicagindan. Benide iki kere nisanlilikda terk etti sonra geldi dayanamadim affetim zaten hic dayanamiyordum. Simdi ise bana köpek gibi davraniyor beni görmuyor bile kac kere yazdim gel evliligimizi bozma yikma diye. O kadar agladimki o kadar cok yanina gittim ki konuymaya isyerine gittim ablasiyla konusdum. Inan bana bak su anda sana evimden yaziyorum onunla kurdugum hayalimi tek basima yasiyorum. Daha beteri olmaz deme, canim daha cok yanmaz deme vallahi yaniyor. Ne geceleri uyabiliyorum, ne yemek yiyebiliyorum, ne calisabiliyorum. Onunla evlendigime o kadar pismanim ki cünkü beni resmen terketti ve en agirida kendini o kadar hakli göruyorki. Ama sende bende biliyoruz ki suclusu biziz cünkü sinirlarimiz yok. Sende benim gibi caba veren taraf olmussun sende benim gibi onun gö***nü kaldirmissin. Inan bana evlendigimizde düzelir deme. Asla karimi dövmem diyen adamdan dayak yedim. Hayir o asla yapmaz deme inan herseyi yapiyolar. Bak annesine bile demis sen asla bunu yapmazdin dimi? Biliyorum bende öyleydim aman kimse kavgamizi duymasin aman söyle aman böyle diye diye herseyi sakliyordum o ise herseyi anlatiyordu. Bak nolursun bu yazdigima kulak ver, uzakdan seviceksen uzakdan sev. Ama nolursun evlenme cocugun olsa bile acimaz sana. Banada acimadi, cocugum olsa bile acimazdi….