Benim suan isyerimde konumum iyi isyerimden ortaklık teklifi aldim. Nisanlimin isi cok duzenli degil gece 12 1 e kadar bazen sabaha kadar çalışması gerekiyor ve hakettigi maasi alamiyor. Ben isyerinden ortaklık teklifi aldim ama kabul etmeden ona sordum bu hayat ikimizin sen ne dusunursun die onun da fikrini aldim bana bi tmm kabul edelim senin oldugun sehirde yasayalum dedi bi olmaz dedi dogru duzgun cvp veremedim isyerinede. Suan hala bnden cvp bekliyor işyeri. Yaklasik 1 ay once nisanlimla kavga etmeden once patronum tekrar konustu benimle burada kalin nisanlinda gelsin ben is imkani vereyim ikinizde bu isyeri bunyesinde calisin dedi yada evlenin 1 yil burda kalin senin yerine gelen kisiyi yetistir iyice ogrensin isyeri zor durumda kalmasin dedi bu surecte olusacak butun tasinma yerlesme vs butun masraflarinizi ben karsilayim dedi yada 3. Bir ihtimal olarak evlendikten sonra denetim zamani gelin denetimi atlatalim dedi. suan sgk sozlesmemizi yaptik yilin basinda yenileniyor dugunumuz temmuzda olacak temmuzdan sonra 1 kac ay icin tekrar bi sozlesme maliyeti altina girmeyelim dedi ve sozlesme yenilendigi zaman yerime bir baskasi geldigi zaman bu isyeri icin yaklasik 2 aylik bi kayip 2 ay islerin aksamasi demek. bnde aynen nisanlima ilettim konuyu ve bu hale geldik bu zamana kadar hicbirkonuda onu secmedigimi patronumu ona karsi savundugumu soyledi ve isimi ona tercih ettigimi öne sürdü suan ayrilsam eminim sevgisini paraya isine tercih etti diyecek. kavgadan sonra isten ayrilmami istedi bnde ayrilmadim suan da bu haldeyiz. ben onun yasadigi sehire bu pozisyonumu birakip yeniden baslamayi goze aldim cikarkende o kadar ekmegini yedigim isyerini zor durumda birakmak istemedim . kulturlerimiz adetlerimiz cok farkli nisanlimla bizim adetimizde olmayan şeyleri onlarin adetinde var die yaptim ne ailemden ne erkek tarafindan 1 krs destek gormeden ceyizimi duzdum beyaz esyami aldim yatak odasi ve kina icin kenara altin yaptim biriktirdim bu kadar şeyi kendi emegimle isyerinden kazandim ve bana bu kadar iyiligi dokunan bir isletmeyide zora sokmadan ayrilmak istedim. Calistigimin karşılığını hem maddi hem manevi olarak fazlasiyla aldim suan isyerinde aile gibiyiz su anki turkiye sartlarinda zor bulunacak bir isyeri ama bunu bir turlu anlatamadim nisanlima