- 26 Ocak 2024
- 32
- 7
- 27
- Konu Sahibi mrvodymtrst
Her iliskide problem cikiyor biliyorum ve kimse bir iliskide hep hakli olamaz bnmde eksik yönlerim vardr harika insanim diyemem ama sürekli beni suçlaması cok etkiliyor beni bana isten ayril dedi erkek olan yerde calismani istemiyorum dedi bende sinirlendim sende ayril o zmn isten bende senin kadinlarla ayni yerde calismani istemiyorum dedim. Tamam ikimizde ayrilalim isten dedi. Ben ayrilmayacam dedim basladi saymaya vs. Sonrasinda senin yuzunden işim bozuldu diyor bana. ben cik dedigim icin patronuyla tartışmış ve calisma saatleri uzamış sozde bunda bile beni suçluyor gercekten kafayi yemek üzereyimBenim yaşadıklarımı siralamişsin . Umurunda olmasın . Bak benim bir yılı geçti iki gün önce evinin önünde ekmek attığı köpeğin resmini çekip vefa önemli herkes böyle olsa gibi gibi şeyler yazmış , sürekli bana gönderme yapiyo kimi zaman suçlu hissettirmeye çalışıyor umurumda bile değil ben biliyorum çünkü asıl suçluyu. Aslında suçlu aramak da mantıksiz şuan seviyosun ama geniş çaplı düşün bu adam seni bir ömür mutlu eder mi ? Ben kısacık yazından anladığım kadarıyla kesinlikle hayır diyorum.
Kaç tane arkadaşım var nişan atan hepsi senin gibi seviyordu , anıları yaşanmışlığı düşünüyodu ama şuan hepsi iyi ki diyo . Evlenip boşanmak daha zordur emin ol