Nisanlim nisan atmak istiyor:(

Benim yaşadıklarımı siralamişsin . Umurunda olmasın . Bak benim bir yılı geçti iki gün önce evinin önünde ekmek attığı köpeğin resmini çekip vefa önemli herkes böyle olsa gibi gibi şeyler yazmış , sürekli bana gönderme yapiyo kimi zaman suçlu hissettirmeye çalışıyor umurumda bile değil ben biliyorum çünkü asıl suçluyu. Aslında suçlu aramak da mantıksiz şuan seviyosun ama geniş çaplı düşün bu adam seni bir ömür mutlu eder mi ? Ben kısacık yazından anladığım kadarıyla kesinlikle hayır diyorum.
Kaç tane arkadaşım var nişan atan hepsi senin gibi seviyordu , anıları yaşanmışlığı düşünüyodu ama şuan hepsi iyi ki diyo . Evlenip boşanmak daha zordur emin ol
Her iliskide problem cikiyor biliyorum ve kimse bir iliskide hep hakli olamaz bnmde eksik yönlerim vardr harika insanim diyemem ama sürekli beni suçlaması cok etkiliyor beni bana isten ayril dedi erkek olan yerde calismani istemiyorum dedi bende sinirlendim sende ayril o zmn isten bende senin kadinlarla ayni yerde calismani istemiyorum dedim. Tamam ikimizde ayrilalim isten dedi. Ben ayrilmayacam dedim basladi saymaya vs. Sonrasinda senin yuzunden işim bozuldu diyor bana. ben cik dedigim icin patronuyla tartışmış ve calisma saatleri uzamış sozde bunda bile beni suçluyor gercekten kafayi yemek üzereyim

Her iliskide problem cikiyor biliyorum ve kimse bir iliskide hep hakli olamaz bnmde eksik yönlerim vardr harika insanim diyemem ama sürekli beni suçlaması cok etkiliyor beni bana isten ayril dedi erkek olan yerde calismani istemiyorum dedi bende sinirlendim sende ayril o zmn isten bende senin kadinlarla ayni yerde calismani istemiyorum dedim. Tamam ikimizde ayrilalim isten dedi. Ben ayrilmayacam dedim basladi saymaya vs. Sonrasinda senin yuzunden işim bozuldu diyor bana. ben cik dedigim icin patronuyla tartışmış ve calisma saatleri uzamış sozde bunda bile beni suçluyor gercekten kafayi yemek üzereyim
O zaman sokağa da çıkmayın birbirinize zincirleyin kendinizi, evde aç aç bekleyin malum iş güç de yok. Ay şaka gibi bazı konular , bi de bundan ayrıldığına üzülüyorsun yani

Oooof of, yine leş bir zihniyet, yine maymundan beş dakika sonra doğmuş bir varlık! Erkeklerin olduğu yerde kaç yıldır çalışıyorsunuz? Şimdi mi aklına gelmiş orada çalışmanızdan rahatsız olmak? Bu adamla asla olmaz. Tiksindim resmen.😡

Bu sitede eşi istediği için işten ayrılıp mutlu olan daha görmedim. İleride ayrılık çanları çalıyor işe geri dönmek isteseler ekmek aslanın ağzında yıllarca ara vermiş birini kimse kolay kolay da istemiyor. En son ailem arkamda değil, işe dönecek gücüm yok diye burada dert yakınıp mecbur katlanıyorlar. İş yeriniz iyiyse, maaşınız iyiyse hiç kimse için mesleğinizi bırakmayın. Unutmayın erkekler biz kadınlara ihanet edebilir ama kariyer ve mesleklerimiz ihanet etmez. En azından yeni taşınacağız yerde bir işe girin. Çocuk olunca zaten ara veriliyor ama zaruri haller dışında işinize karışan birine yol vermek gerekir.8 sene dile kolay biliyorum ama böyle nereye kadar gidecek?🤷🏻‍♀️

Seni inanılmaz derecede manipüle ediyo. Sen de farkındasın. Her ilişkide problem olur ve çözülür eğer çözüme kavuşması için bu kadar yıpranıyorsaniz yanlış ilişkidir .

Oooof of, yine leş bir zihniyet, yine maymundan beş dakika sonra doğmuş bir varlık! Erkeklerin olduğu yerde kaç yıldır çalışıyorsunuz? Şimdi mi aklına gelmiş orada çalışmanızdan rahatsız olmak? Bu adamla asla olmaz. Tiksindim resmen.😡
Bugünkü 36628289. dağ ayısı konusu okuduğumuz🤮 aynen işi de bıraksın ki 5 sene sonra öteki başlıklardakiler gibi boşanamıyorum işim yok ailem desteklemiyor başlıklarına yeni malzeme çıksın

Merhaba arkadaşlar basliktanda anlasilacagi uzerine nisanlim nisani atmak istiyor 8 yillik bir gecmisimiz var ne yapicam bilmiyorum kafam cok karişik konusmaya çalıştığım zamanda cok kalbimi kırıyor tartisiyoruz surekli sacma sapan konulara en sonra isten ayrilmadigim ve patronumu savundugum icin onu isyerine tercih ettiğimi dusunuyor ve ayrilalm dedi yaklasik 3 haftadr dogru duzgun mesajlasmiyoruz bile anlasmiyoruz beni anlamiyorsun diyor oda benj anlamiyor gercekten cok bunaldim psikologa basladim bu yuzden sizden de fikir almak istedim fikriniz nedir

Hiçbirşey. Aşkından ölsende ezik durmayacaksın.
Bitirmek isteyen sadece tamam diyip çıkacaksın hayatından.

O 8 sene eskide kaldı, evet güzel anılarınız olmuş olabilir geçmişte ama artık o eski o değil sen de eski sen değilsin.

Ayrılmayınca o eski anıların daha da güzelleri gelmeyecek önce sizi işsiz bırakacak sonra başka şehirde yalnız kalacaksınız onun eline bakıp o sizi evde tutup bağırıp çağıracak yani eski anılar eski anılar dediğiniz şey sadece geçmişten ibaret kalacak.

Karşınızdaki insan artık sizi sevmiyor belli hareketlerinden, eskiden seviyormuş ama şu an sevmiyor. Evet kolay değil evet çok alışkanlık çok anı var ama evlenince o 8 sene gözüne görünmeyecek bile çünkü evlilik aşktan ölen iki kişi için bile çok zor. Siz de sevgilinin sevgisi sorunlu. Keşke evlenmeseydim de aşk acısı çekseydim dersiniz, bunu bayadır evli olan birisi olarak söylüyorum. Sakın işi bırakmayın çok zor da olsa, içiniz acıdan paramparça da olsa ayrılın. Dediğim gibi evlenip 1 sene bile geçmeden keşke o 8 seneyi silip atsaydım dersiniz. Bir de karşındaki insan seni istemiyorum dediğinde nasıl içiniz alacak ki artık

Bugünkü 36628289. dağ ayısı konusu okuduğumuz🤮 aynen işi de bıraksın ki 5 sene sonra öteki başlıklardakiler gibi boşanamıyorum işim yok ailem desteklemiyor başlıklarına yeni malzeme çıksın
Offf, sinir oldum ama ya! Bir de müdür pozisyonundaymış. Adam o lafı söylediği anda ağzına kürekle vurması gerekirdi ki ayrılıp her aynaya baktığında kırık dişlerini görünce bir kadına söylenmemesi gerekenleri hiç unutmasın! Ve gerçekten bugünkü kaçıncı primat bu? Sabrımız sınanıyor resmen.

İşten neden ayrılmanızı istedi, ve siz neden patronu savundunuz? Bunlar sizin için küçük ayrıntılar olabilir ama belki nişanlınız haklı. Konuyu tam bilmeden yorum yapamayız fakat anlasamiyorsaniz evlendikten sonra daha kötü olur herşey. Evlendikten sonra üzülüp ağlamaktansa bu şekilde ayrılmak emin olun daha kolay

Merhaba arkadaşlar basliktanda anlasilacagi uzerine nisanlim nisani atmak istiyor 8 yillik bir gecmisimiz var ne yapicam bilmiyorum kafam cok karişik konusmaya çalıştığım zamanda cok kalbimi kırıyor tartisiyoruz surekli sacma sapan konulara en sonra isten ayrilmadigim ve patronumu savundugum icin onu isyerine tercih ettiğimi dusunuyor ve ayrilalm dedi yaklasik 3 haftadr dogru duzgun mesajlasmiyoruz bile anlasmiyoruz beni anlamiyorsun diyor oda benj anlamiyor gercekten cok bunaldim psikologa basladim bu yuzden sizden de fikir almak istedim fikriniz nedir
Baştan bitmesi daha hayırlı gözüküyor

Ne yapmam gerektigini biliyorum ama onu hala sevdigim icim yapamiyorm:KK43: bana kendimi hep suclu hissettiriyor ben onun hayatini mahvetmişim gibi davraniyor herseyde bni suçluyor ayrilmayi dusununce anilar geliyor aklima onca yasanmislik duzelir mi diye umut etmek istiyorum kafam allak bullak oldu
8 sene önemsiz bundan sonraki senelerini çalmasın. Hayat her zaman sen mutlu olacağına inandıkca önüne yeni kapılar açacak inan bana o yüzden sırf unutamam yaşanmışlıklar var diye ayrılmamazlık yapma.

Adam güzel manipüle ediyor yemeyin.iliskide baskın karakter olmak için çabalıyor Aslında bunu 8 senede anlamayip evlilikle taçlandırma yoluna gittiğiniz için kabahat sizin.Sorunlu o, ama çözüm kendinizde gibi davranıyor hatta suçluluk psikolojisine giriyorsunuz.O, bu ilişki için 8 senesini verdi de siz sadece biblo gibi dolapta mı durdunuz?Sizin boşa giden 8 seneniz ne olacak.Belli ki bunca seneniz sizin alttan almalarinizla geçmiş.Ama evlilik zor bir parkur ilerde çocuk,iş ev bir de mızmız koca eşinize Gül'den yollar size terapi yolları ve bitik bir kadın hikayesi.

Ayrılmak isteyen insana saygı duyulmalı lütfen yapışmayın… 8 yıl geçirdiniz diye zaten gençliğinin büyük bölümünü vermiş kendisi de illa ömür mü vermek zorunda..
Bırakın gitsin vadesi dolmuş.
Nasipte yok o kişi demek ki

Calistigim yerde müdürüm ve belli denetimlerden geciyoruz evlenip isten ayrilicam ve onun yasadigi sehire yerleşeceğiz evlendikten sonra denetime gelip gidelim dedim ozet olarak
Nişanı zaten atmış ve size büyük iyilik yapmış aslında. Müdür pozisyonunu bırakıp adamın şehrine gidip ev hanımlığı yapmak mı hayaliniz? Ben ne dersem o diyen adamla flört edilmez siz evlenmek istiyorsunuz.
8 senede ilişkiniz bitmiş işte, adam beni anlamıyorsun demiş, siz beni anlamıyor diyorsunuz eee? ;

İşi birakmani istiyor.Eger ki ayrılmak istiyorsa tutma neden dersen sürekli ayrılmak için bahane bulacak.Kendinden de taviz verme.Beni böyle olduğum gibi kabul etmelisin diyeceksin.

X