- 31 Ekim 2022
- 1.576
- 5.710
- 88
- 25
Asıl bugün size söylediklerini annesi demiştir ara böyle söyle korkutmayalım, iş bozulmasın diye... Siz belli ki evleneceksiniz, yaşayın görün ne diyelim başka. Bu kadar insan yazmış bir aksiyon almamışsınız hâlâ.Annesi dedi diye düşünüyorum aklına girdi konuştu çünkü bugün arayıp defalarca özür diledi yaptığının yanlış olduğunu düşünemediğini doğru olanı yaptığını düşündüğünü söyledi
Bu ısrarı ben anlayamadım çok saçma evlenmek için acele etme derim , senin söylediklerin elbette mantıklı güzel konuşmuşsun bence ya bu konuyu tekrar konuşun ortak bir kararda bitirin konuyu yada uzun süre açma bilemedim acele etme sakın. Hatta hiç onunla evlenmemelisinn ama ayrılmayacaksın belliNişanlım evlenince kız kardeşim de bizimle yaşasa senin için sorun olur mu dedi. Bende bunun normal bir şey olmadığını bizim yeni evli bir çift olacağımızı aileye 3. bir kişiyi sokmanın normal olmadığını söyledim. Bu arada annesi ve babası sağ. İlk başta sana arkadaş olur ben işteyken gece yalnız kalmazsın dedi bende dedim ben daha önce yalnız yaşadım yine yaşarım. Daha sonra evlenince borçları ödeyemeyeceğini zorlanacağımızı kız kardeşinin çalışıp ona destek olacağını öne sürdü bende benim de bir mesleğim olduğunu benimle bu yola çıkarken henüz atanmamış olduğumu bilerek evet dediğini hatırlattım özele girip çalışabilirim destek olurum sana dedim. Hayır diyor. Böyle bir şeyi bana nasıl teklif edebildiğini aklım almıyor. Ben iki kişilik bir aile hayali kurarken nişanlım 3. bir kişiyi de dahil ediyormuş. Dünden beri çok doluyum sevgiden bu kadar gözümün kör olup da gerçekleri göremediğim için kendime kızıyorum. Ben senin iyiliğin için söyledim diyor bende dedim sen beni tanısaydın benim nasıl bir tepki vereceğimi ne düşüneceğimi bilirdin tanıyamamışsın dedim. Kız benimle yaşıt bu arada o işe gidecek nişanlım işe gidecek ben evde onların hizmetçiliğini yapacağım ama kendimin de mesleği var üstelik güzel bir meslek kendim işe girip çalışıtım derdi paraysa eğer. Dedim hadi ben seni kırmamak için evet deseydim kabul etseydim biz o evlilikten ne hayır görecektik. Bunları hiç mi düşünemedin dedim. Dünden beri moralim çok bozuk ona eskisi gibi davranamıyorum o da bunun farkında sürekli neden benden uzak duruyorsun, neden soğuk davranıyorsun, beni özlemedin mi, merak etmiyor musun diyip duruyor. Bilmiyorum kızlar bana bir akıl verin benim tek isteğim aile olmaktı ben bu adam için babamı bile karşıma aldım aylarca babam bana küs gezdi. Bunu şimdi kendime yediremiyorum.
Şuan üniversite son sınıfımYazdıklarınızdan şu anda çalışmadığınız anlaşılıyor. Şu anda neden çalışmıyorsunuz ?
Evlenmek için neden acele ediyorsunuz peki? Okulu bitirin, atanın öyle evlenin. Nişanlınızda o arada para biriktirsin borçsuz harçsız evlenin. Sizde o arada onu daha iyi tartarsınız, ailesi ile yakınlığını, aileci mi değil mi öğrenirsiniz.Şuan üniversite son sınıfım
Annesi dedi diye düşünüyorum aklına girdi konuştu çünkü bugün arayıp defalarca özür diledi yaptığının yanlış olduğunu düşünemediğini doğru olanı yaptığını düşündüğünü söyledi
tamamdır.. tavrınızda net olunAnnesi dedi diye düşünüyorum aklına girdi konuştu çünkü bugün arayıp defalarca özür diledi yaptığının yanlış olduğunu düşünemediğini doğru olanı yaptığını düşündüğünü söyledi
Tahmin ettiğimiz gibi şimdi öyle diyecek. Köprüyü geçene kadarAnnesi dedi diye düşünüyorum aklına girdi konuştu çünkü bugün arayıp defalarca özür diledi yaptığının yanlış olduğunu düşünemediğini doğru olanı yaptığını düşündüğünü söyledi
Uzak davranmak tepki vermek değildir, zaten neden uzaksın falan diyormuş . Anlamıyor yani derdini, naz yaptığını sanıyor. Çok ciddi bir şekilde , ben senin ailenden bireylerle yaşamak istemiyorum. Bunu kabul ediyorsan , gideri ailene beraber ( beraber olması önemli) böyle bir karar aldığımızı be bu kararımızı kesinlikle değiştirmeyeceğimizi, evliliğimizi bu şekilde kabul edip kararımıza saygı duymalarını beklediğinizi belirtmelisiniz, ve özellikle anne baba ve kardeşlerden açıkça kararınıza saygı duyduklarınıduymalısınız.Gayet sert tepki verdim dünden beri çok uzak davranıyorum ona o da bunun farkında. Neden böyle yapıyorsun diyor
Evlendikten sonra bir bahaneyle o görümce o eve gelecek gibi duruyor.Nişanlım evlenince kız kardeşim de bizimle yaşasa senin için sorun olur mu dedi. Bende bunun normal bir şey olmadığını bizim yeni evli bir çift olacağımızı aileye 3. bir kişiyi sokmanın normal olmadığını söyledim. Bu arada annesi ve babası sağ. İlk başta sana arkadaş olur ben işteyken gece yalnız kalmazsın dedi bende dedim ben daha önce yalnız yaşadım yine yaşarım. Daha sonra evlenince borçları ödeyemeyeceğini zorlanacağımızı kız kardeşinin çalışıp ona destek olacağını öne sürdü bende benim de bir mesleğim olduğunu benimle bu yola çıkarken henüz atanmamış olduğumu bilerek evet dediğini hatırlattım özele girip çalışabilirim destek olurum sana dedim. Hayır diyor. Böyle bir şeyi bana nasıl teklif edebildiğini aklım almıyor. Ben iki kişilik bir aile hayali kurarken nişanlım 3. bir kişiyi de dahil ediyormuş. Dünden beri çok doluyum sevgiden bu kadar gözümün kör olup da gerçekleri göremediğim için kendime kızıyorum. Ben senin iyiliğin için söyledim diyor bende dedim sen beni tanısaydın benim nasıl bir tepki vereceğimi ne düşüneceğimi bilirdin tanıyamamışsın dedim. Kız benimle yaşıt bu arada o işe gidecek nişanlım işe gidecek ben evde onların hizmetçiliğini yapacağım ama kendimin de mesleği var üstelik güzel bir meslek kendim işe girip çalışıtım derdi paraysa eğer. Dedim hadi ben seni kırmamak için evet deseydim kabul etseydim biz o evlilikten ne hayır görecektik. Bunları hiç mi düşünemedin dedim. Dünden beri moralim çok bozuk ona eskisi gibi davranamıyorum o da bunun farkında sürekli neden benden uzak duruyorsun, neden soğuk davranıyorsun, beni özlemedin mi, merak etmiyor musun diyip duruyor. Bilmiyorum kızlar bana bir akıl verin benim tek isteğim aile olmaktı ben bu adam için babamı bile karşıma aldım aylarca babam bana küs gezdi. Bunu şimdi kendime yediremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?