Nişanlım görümcemin evlenince bizimle yaşamasını istiyor

Evlendikten sonra yüzde yüz eminim ki kardeşini getirecek. Nasılsa boşanamaz diyecek. Geçmiş olsun.

Bundan sonra sık sık kullanacağım bu ''fosfor fukarası'' lafını

Direk rest çekmedim ama beni zorlarsa kendisinin evliliğe hazır olduğunu düşünmediğimi benim başımı yakmaması gerektiğini söyleyeceğim

Bu işler ''yapacağım edeceğim söyleyeceğim'' ile olmaz. Çocuk yaptığında çocuğa bakma bahanesi ile topluca tepene çökecekler haberin olsun.

Ben bu erkekleri anlamıyorum kız kardeşi evlenince kocasını huzursuz edecek mi acaba abisi için. Annen baban sağken niye kendi geleceğini kuracağın yuvayı baştan bozuyorsun. Çok garip

Aman diyeyim .. benim eski eşimde kardeşim bizimle kalsın yüksek lisans doktora yapsın diyip dururdu - annesi artik ben uğraşmak istemiyorum diyordu kızı için :/

Yazilarnlrin hepsini okumadim. Ama soyle tepki verirdim. Ileride de ailenle yasamayi dusunuyorsan net ol,simdi soyle . Ona gore ben de kararımı vereyim.
Gercekten teklif etmesi bile , evliligin anlamini bilmedigini gosteriyor.

Beyinsiz hala sana neden
Boyle davraniyorsunmu diyor bude? Al karsina asla ailenle yada herhangi bir kardesinle yasamayacagim boyle bir seyle evlendikten sonra gelirsen cekinmem
Aninda bosarim seni de. Bu akilsiz evlendilten sonra sansini tekrar deneyebilir nasilsa evliyiz diye

Yazilarnlrin hepsini okumadim. Ama soyle tepki verirdim. Ileride de ailenle yasamayi dusunuyorsan net ol,simdi soyle . Ona gore ben de kararımı vereyim.
Gercekten teklif etmesi bile , evliligin anlamini bilmedigini gosteriyor.
Aynen sonu öyle gibi başta Acikca konusulmali yoksa çekilir hayat değil ozelin olmalı herkesin evi kendine

Bunu senin şimdiki eşinin annesi istememiş miydi
O da istedi ama ben eşimle bastan konuşmuştum ve tabiki uzak yerden ev tutup o şekilde evlendim, bu anlattığım kişi benim memleketimden itfaiye memuru idi ve kız kardeşi hastaydı, eşim işe farklı şehir ve farklı meslekte, eşimin annesi de her anne gibi yakın olması taraftarıydı , neden bilmiyorum ama karşıma çıkan tüm adayların ya annesi ya kız kardeşi ailesi vs hep yakın oturmak istedi , nasıl bir enerji yayıyorsam artık resmen kendime çekiyordum, bu yüzden eşimle ilk görüşmemde asla yakın oturmam demiştim ona göre ilişkiyi ilerlettim ama bu sefer de başka sorunlarla uğraştım yeni evliyken , eşimin babası ile hiç anlaşamadık ...

Kadınlar uzak yaşayabiliyor da erkeklerin sanki altı bezlenecek ya iki adım öteye gidemiyorlar ana kuzuları

Kadınlar uzak yaşayabiliyor da erkeklerin sanki altı bezlenecek ya iki adım öteye gidemiyorlar ana kuzuları
Ve eşim nişanliyken babasının ve annesinin isteği ile gelip ağzımı yoklamıştı aynı bina da oturalım mi diye, ben tabi kıyametleri koparınca söylediğine bin pişman oldu , acilen konuyu kapatıp istediğim yerden ev tuttu, Allahtan eşim onlar gibi cahil değildi de uzaktan tutabildim, hoş evliliğin ilk zamanları beraber gibi yaşamak istediler ama benden yüz bulamadı kimse Türkiye'de evlilik cesaret istiyor gerçekten ...

İyi halt etmişsiniz babanizi karşınıza alarak bir halt daha edin evlenin asıl o zaman görürsünüz soğutmayı.Valka başıni bile bile yakanların derdini dinlemek sıkıyor insanı oh olsun dan başka birşey diyesi gelmiyor insanın Oh olmasın yani ayrılın.Ne saçma kafalar ne saçma birliktelikler oldu olacak gidin onlarla toplu yaşayın ayrı eve ne gerek çalışır annesine sayarsiniz avucuna parayı.

bence direk ayrilik sebebi. ayrica bekar gorumce+yeni evli cift=kiskanclik

bu arada hic bir erkek aileni karsina almana degmiyor iste. hatta ailene trip atinca bunlara daha cok ozguven geliyor.

Bilmiyorum bana da öyle geldi kendi aralarında konuşmuşlar da beni ikna etmek kalmış gibi geldi
kesin oyle. onlarin kendi aralarinda bir duzeni var. siz gelince ara bozan fitne fesat gelin olacaksiniz. emin olun aile konseyi konusup karar verip, nisanlinizi size bildirmesi icin gondermis. %100

Ne sevgi arkadaş sonra burda okuyoruz kocamdan soğudum kocamın kuz kardesi kocam evi ayirmiyor Kendi düşen ağlamaz işte ondan.Sonrada sinyal vermedi diyorlar o sevgi yeter sanıyorlar.Yok elde edince bitiyor zaten şimdi bana sogukmusun diyen sevgili o zaman kaoa çeneni demezse bende bişey bilmiyorum yaşayıp görün sevap bunları biri elemeli zaten kimsenin başı yanmasın

Bir de bir erkek bunu neden ister. Yeni evleneceksin insan karısıyla rahat rahat kafasına göre canı nasıl isterse öyle evin içinde takılmak, zaman gecirmek, yatak keyfi yapmak , gec kalkmak vs istemez mi? Ya da direk erkek kafasiyla evinde rahatca istedigi gibi sevismek istemez mi ? Nasıl yanına direk birini ister yani bu kafadaki biri ağzıyla kuş tutsa evlenilmeye layık değil. Çekirdek aile istemiyor ki. Ailesiyle yaşamaya devam etsin. Disarda da kafasına göre bir ilişki yaşasın. Evlilik neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…