Nişanlım görümcemin evlenince bizimle yaşamasını istiyor

ben bu adam için babamı bile karşıma aldım aylarca babam bana küs gezdi. Bunu şimdi kendime yediremiyorum.
Ben sizin yerinizde olsaydım gidip babamın elini öpüp sarılırdım. Baba haklıymışsın anladım seni der babamla güzelce barışır sonra da yüzüğü nişanlıma verir ve artık kardeşiyle rahatça yaşayabileceğini söylerdim.

Sizin cevaplarda bı tuhaf bende çalışır ev ekonomisine katkıda bulunurum diye adeta yalvariyorsuz
Siz babanızı dinleyip ayrılın nisanlinizdan uzaklaşınca her şey berraklasacak zaten nasıl bir sacmaligin kıyısından döndüğünüzü fark edeceksiniz
Keşke ben de evlenmeden önce konu acsaydim da babaların onay vermediği evlilikler hayırlı olmuyor deseydiler bana da ben de evlenmemis olsaydm

Sizin aranmadan evlenmeniz zaten başlı başına bir sorun bence , çalışmayan kadına evde iş yaptırırız kendimize baktırırız kafasındalar malesef , ailesinde çalışmayan kadın görmeyen erkekle evlenmek çok zor , atanın daha vizyonu geniş dar kalıplarda yaşamayan insanlarla mutlaka karşılaşcaksınız

Demek ki baban senin göremedigini görmüs. Simdi tamam dese, üc bes sene sonra anam babam yasli diyip ayni evde yasatacak, bu seferde cocuklara bakarlar biz isteyken yemek yaparlar der.

Sen dügün isini iyice düsün, en azindan atanana kadar bekle.

Seni kardeşlerine hizmetçi etme niyetinde kaç kurtar kendini bu bağımlı erkekler değişmez bacım

Arkadaşın konu açsa da bi güzel tokatlasak kendine getirsek. Bu ne yahu

Sonra Tüm aileyi eve taşıyacak .ilk kız kardeşle başladı durum . Yolunu yapıyor . Seni de onlara hizmet ettirecek .
Benim aklıma bu geldi .

Bunun arkasından neler geleceğini tahmin etmen lazım.
Bana bunu sorman bile çok abes nasıl sorabilirsin diyeceksin.Bunun normal olduğunu kim söyledi sana.Bunu bu devirde kim kabul eder.Babam duymasın bu teklifini diyeceksin mutlaka ki arkandan ailen baban olduğunu bilsin.
Bu epey tartışılmıştır aile içinde demek ki herkes aynı kafada iyi düşün.
Ayrıca bunu açık ne net konuş.Ne hakla ne cesaretle bana bunu sordun.Demek ki ailende bunu normal görüyor.İyi düşün taşın geleceğimizi evliliğimiz ve bana cevabını açık ne net ver.Çünkü bugün sesimi çıkarmam yarın evlenince mecbur kabul eder derler veya sen düşünürsün.Sakın böyle düşünce varsa baştan bileyim diyeceksin.

3 kuruşluk adamlar için bir daha aileni karşına alma inşallah akıllanmışsındır. Bu adamdan koca olmaz. Ayrıca asla ama asla bir erkeğin lafıyla evde kös kös oturma, mutlaka bir işin olsa gir işe çalış atanmak şart değil

Evlendikten sonra kız kardeşini eve getirmek isteyecek. Çok sorun yaşayacaksın. Bunu anlamaman imkansız, şuan kabul edemiyorsun. Onlar kendi aralarında 3’ünüzün beraber kalacağına karar vermişler.
Siz evlendikten sonra kız ailesinin yanına mı dönecek? Ailesi tek başına eve çıkmasına izin verecek mi? Tabi ki hayır. Balık baştan kokmuş, aklını kullan, boşanmayla uğraşırsın sonra. Baştan belliydi neden evlendim diye kafanı duvarlara vurursun.

Kesinlikle nişanı atardım, aklına bir kere koymuş şimdi Kız kardeşim gelmeyecek dese bile inanma , bir erkek böyle mantıksız birşeye olumlu bakıyorsa bariz sorunludur, evlensen dahi asla mutlu olamayacaksın, aklın varsa uzak dur ...

Hah 7 kardeşler ve senin evleneceğin adam da onların babası rolüne bürünmüş, bu evlilikten hayır gelmez , asla çekirdek aile olamazsın, bilmediğin şeyler var zannımca, aç gözünü...

Arkadaşın konu açsa da bi güzel tokatlasak kendine getirsek. Bu ne yahu
Sızlanmayı seviyor başka açıklama bulamıyorum ben. Mazoşist bi kişiliği var. Kıcası sorunlu boşamıyor. Görümce ayrı dert. Kaynana kayınpeder ayrı sıkıntılı. Sürekli dertlerini anlatıp tavsiye dinlemeyen tiplerden anlayacağın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…