Nişanlım görümcemin evlenince bizimle yaşamasını istiyor

Deliler gibi aşık degilseniz bu adamla bir evliliğe adım atmayın. Aklını kaçırmış olmalı.

zannedersem dogulu bir aile. Kurtler bunu cok normal karsiliyor. muhteme;en neden byle tepki verdiginizi bile anlamiyordur. bu arada size cok hak veriyorum. babaniz neden istemedi bu adami?

Direk rest çekmedim ama beni zorlarsa kendisinin evliliğe hazır olduğunu düşünmediğimi benim başımı yakmaması gerektiğini söyleyeceğim
O da hemen ikna olur, o sana tamam diyip evlendikten sonra seni tüm ailesine bedava hizmetçi yapacak, bu ilişkiyi bitir kendine saygın varsa

Sebep olarak sadece bunumu dedi evlendikten sonra bir hafta diye gelip yapisip kalmasin gorumceniz salak salak isler hic kadının ailesinden goremezsiniz böyle seyleri nerde sacma sapan isler var hep erkek ailesinin işi

zannedersem dogulu bir aile. Kurtler bunu cok normal karsiliyor. muhteme;en neden byle tepki verdiginizi bile anlamiyordur. bu arada size cok hak veriyorum. babaniz neden istemedi bu adami?
Bende kürdüm ama bizde böyle bir şey yok. Babam kalabalık aile başına toplar hepsini dedi dediği de çıktı

Sebep olarak sadece bunumu dedi evlendikten sonra bir hafta diye gelip yapisip kalmasin gorumceniz salak salak isler hic kadının ailesinden goremezsiniz böyle seyleri nerde sacma sapan isler var hep erkek ailesinin işi
Evet sadece bunu dedi benim iyiliğimi düşünüyormuş bana arkadaş olurmuş o gece işe gittiğinde ben uyanıp korkarmışım bir şeye ihtiyacım olurmuş

Oturup bu konuyu konuştuklarını planladıklarını düşünüyorum zaten

Evet sadece bunu dedi benim iyiliğimi düşünüyormuş bana arkadaş olurmuş o gece işe gittiğinde ben uyanıp korkarmışım bir şeye ihtiyacım olurmuş
Daha iyi bir enayi bul deseydin keşke bıktım valla su tip es ailelerinden benimki de bana sormadan bosanan ablasini davet etti kestirip attım direkt

Oturup bu konuyu konuştuklarını planladıklarını düşünüyorum zaten
Babanız söylesin biz böyle şeylere gelemeyiz daha evlenmeden ne hesaplar dönüyor desin. Babacığın çok haklı kalablık ve üstelik çok bağımlı bir kalabalıksa bu ayak uyduramazsiniz bir de ayak uydrmadiginiz için suçlu siz olursunuz.

Saçma sapan konuşmasın yahu evlenecek yaşa gelmiş insan evinde yalnız kalır. Sizinle dalga geçer gibi iyiliğini düşünüyorum demiş birde. Gayet kendini ve kardeşini düşünmüş. Kendi aralarında konuşmuşlardır. Kardeşinin de kendince beraber yaşama sebebi vardır. Sizi de enayi yerine koymaya çalışıyor. İleride başka sorunlar çıkar bu meselelerden. Ona göre karar verin.

Biraz abartılı bir düşünce belki ama aklımdan ensest geçti. 7 kardeşten sadece birini yanına almak istemesi çok hayra alamet değil sanki.

Nişanlınız kıskanç mı sizi kısıtlar mı? Belkide işe gitmenizi istemiyor. Çok sağlıksız ve mantıksız bi istek açıkçası. Altında yatan sebep me bilmiyorum ama iyi düşünüp taşının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…