nişanlım dan emin değilim

Bakın görün evlenince ailesinin yanına gideceksiniz gitmezseniz de bunu sizin burnunuzdan fitil fitil getireccekler bakın görün.

nişanlım şehir dışında okuyordu ailesinin yanına tayini çıktı ben farklı şehirdeyim ailesi bnm olduğum yere atama istemesini istemedi ailesi ile kavga gürültü buraya geldi benden buraya gelmesinin acısını çıkaır gibi duruyor bıktım yoruldum tükendim
Nişanlıyken acısını çıkaran Adam evlenince ne yapar? Ayrıca şimdi geldi evlendikten sonra ailesinin yanına tayin istemeyeceğinin garantisi var mı? Öyle bi Adamla evlen ki onunla uyandığın ilk sabaha allahım ben ne yaptım! Diyerek başlama. Nişan bozunca bikaç ay evlilikten sonra boşansan da boşanmasanda bi ömür vurursun kafanı duvarlara. Duygusal düşünme lütfen. Çünkü şuan evlenince düzelir diyeceğin herşey bil ki evlendikten sonra düzelmeyecek daha çok artacak

• Beğen
Reactions: anu
Yol yakınken ayrıl kardeşim böyle ömür geçmez. Zaten nişanlılık tanıma dönemi. Nişan atınca hiçbirşey olmuyor bak ben attım ikinciye gül gibi kocam var nerdeyse gidip eski nişanlıma teşekkür edecektim yüzünü nişanlıyken gösterdigi için.

Çok iyi düşün , herşey baştan kendini belli eder...
Evlilik huzurdur, dinlenmedir, sevilmektir
Siz sorunlar dünyasının içine girmişsiniz

önce bi sor bakalım şimdiki yerinde hep mi kalmayı yoksa ilk fırsatta annesinin yanına tayinle gitme fikri mi var. bunu öğrenmek zorundasın

Ayrıl, net.

Ailesi sıkıntılı ve manyak insanlarsa, nişanlın da öyledir. Sen göremiyorsun belki ama armut dibine düşer. O yüzden ben bu forumdaki çoğu kişiyi anlamakta güçlük çekiyorum. Herkesin kayınvalidesi görümcesi görgüsüz kötü kaba cahilse eeee o zaman senin kocan da öyle olmalı değil mi ama? Herkesin kocalar mükemmel ama kayınvaldeler görümceler cadı, valla yok öyle bir dünya....

Aile kötüyse müstakbel kocan da kötüdür, net. Ayrıl gitsin.

kızlar var mı bi yorumunuz kötü evlilik ten çok korkuyorum

kaç yaşındasın ? nişanlıyken mutsuzsan evilyken daha kötü olur diye düşünüyorum. Gidecek olan bir ömür iyi düşün millet masada bırakıyor ne var :KK69:

ayrılmayı denedim olmuyor bu halini de kabullenemiyorum yani sağlıklı bir nişanlılık dönemi geçirdiğimizi düşünmüyorum
şimdi ayrılmayı denedim olmadı diyip kestirip atıyorsunuz da.
evlendikten sonra keşke nişanlıyken ayrılsaydım. evlenip boşanmamış olsaydım demezsiniz inşallah

Emin değilsen boşver tarihi evlenme. Kaçmıyor ya, evlendikten sonra hadi canım ben vazgeçtim denmiyor.

nişanlının ailesinin yanına tayin istemeyeceğine emin misin? evlenince ailesinin kalmaya geldiği zamanlar olacak, belki bir hafta belki bir ay sizin evde kalacaklar, oğlumuzun evi diye.
bunlara hazır mısın?

bana söz verdiği ve iş durumundan dolayı oraya gidemeyeceğimi bildiği için geri tayin isteyeceğini düşünmüyorum. Ailesine hak vermiyor bazen benim imtihanım ailemle diyor onların davranışlarını eleştiriyor

onları bana hiç savunması, ama beni onlara savunduğunu biliyorum babası gelmesini umursamıyor ama annesi kavga çıkarıyor muş evde yüzüme karşı şimdiye kadar bişey demedi nisandan önce annem nişanı hiç takmayalım dedi kayınvalidemi bunu sorun yapacaksan sonra çocukların huzurunu bozma dedi. Kayınvaliden tmm olmaz demedi tam tersi nişanı taktu

üç yıllık bir ilişkimiz var çok emek verdim gelsin die çok bekledim şimdide herşey burnumdan geliyo

Bu 3 yıl seni etkilemesin.Evlilik öyle bir şey ki bir bakmışsın 13 hatta 30 yıl olmuş.Herşey düğüne kadar değil yani,sonrası epey uzun:) Diyeceğim,3 yıl için 30 yılını heba etme.Olmuyorsa olmuyordur.Şimdilik oldurup ite kaka devam etmenin manası yok.Gerçek hayat,nikahtan sonra başlıyor.

Tabii bilemeyiz ama geri tayin isteyeceğini düşünmüyorum öyle olsaydı şimdiden bunun kavgasını yapmazdı Hmm tmm aşkım sen nasıl istersen der sorun çıkarmaz gelirdi, nasılsa ben bunu sonra götürürüm mecbur gelir ayağına yatardı

Bazı arkadaşlarım var böyle sıkıntıları olmuş nişandn önce evlenip kapını kapatınca seni seviyorsa ki seviyor senin yanına tayin istemiş, herkes kapının arkasında kalıyor dediler bilemiyorum. Sonrasında düzelen çok örnek var Kestirip atsam uğraşmasam? Daha iyisi olur mu?
Ayrıldığıma pişman olur muyum sonrasını beklemeden Çünkü ailesinin yanına tayini çıkmadan neredeyse birbuçuk yıl hiç kavga etmedik gayet güzel anlaşıyoruz, daha sonra annesi ve bnm aramda kaldı fikirleri değişti

Böyle durumlarda iki aileden de uzakta bir hayat kurmak gerek diye düşünüyorum. Allah kolaylik versin ancak bunlar henüz baslangic gibi duruyorn

inş evlendikten sonra anneci olmaz malum erkek evlatlar evlenince kıymete biniyo

Bazen nişanlım evdeki düzensizlikten ve huzursuzluğun baktığını söylüyor bazen de farklı düşünüyor yani ben oraya gitsem daha mutlu olacağını ama ben o kaynana ile mutlu olamam o keisn

Böyle durumlarda iki aileden de uzakta bir hayat kurmak gerek diye düşünüyorum. Allah kolaylik versin ancak bunlar henüz baslangic gibi duruyorn
evet bunun için İstanbul a gidelim dedim sırf lafı sözü olmasın iki tarafa uzak olsun die nişanlım orda yaşamak istediğini söyledi

Back
X