Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlıyken acısını çıkaran Adam evlenince ne yapar? Ayrıca şimdi geldi evlendikten sonra ailesinin yanına tayin istemeyeceğinin garantisi var mı? Öyle bi Adamla evlen ki onunla uyandığın ilk sabaha allahım ben ne yaptım! Diyerek başlama. Nişan bozunca bikaç ay evlilikten sonra boşansan da boşanmasanda bi ömür vurursun kafanı duvarlara. Duygusal düşünme lütfen. Çünkü şuan evlenince düzelir diyeceğin herşey bil ki evlendikten sonra düzelmeyecek daha çok artacaknişanlım şehir dışında okuyordu ailesinin yanına tayini çıktı ben farklı şehirdeyim ailesi bnm olduğum yere atama istemesini istemedi ailesi ile kavga gürültü buraya geldi benden buraya gelmesinin acısını çıkaır gibi duruyor bıktım yoruldum tükendim
kızlar var mı bi yorumunuz kötü evlilik ten çok korkuyorum
şimdi ayrılmayı denedim olmadı diyip kestirip atıyorsunuz da.ayrılmayı denedim olmuyor bu halini de kabullenemiyorum yani sağlıklı bir nişanlılık dönemi geçirdiğimizi düşünmüyorum
üç yıllık bir ilişkimiz var çok emek verdim gelsin die çok bekledim şimdide herşey burnumdan geliyo
evet bunun için İstanbul a gidelim dedim sırf lafı sözü olmasın iki tarafa uzak olsun die nişanlım orda yaşamak istediğini söylediBöyle durumlarda iki aileden de uzakta bir hayat kurmak gerek diye düşünüyorum. Allah kolaylik versin ancak bunlar henüz baslangic gibi duruyorn