Nişanlım cimri

iyide seviyor diye terbiyesziliklere müsade mi edicek kız bariz çocukta sorun var bazı şeyler tölere edilebilir belkide aileya saygı çok önemli .

Herşey bir tarafa...
Sormak istediğim bir şey var, bunca özelliğine rağmen onu seviyor musunuz?
Bunca kötü özelliğine karşı iyi özellikleri nelerdir? (Sana göre yani)

yol yakınken ayrıl gitsin .. Cimri bir aileyle baş edilmez ++ Terbiyesiz bir insan

Son düzenleme:
iyide seviyor diye terbiyesziliklere müsade mi edicek kız bariz çocukta sorun var bazı şeyler tölere edilebilir belkide aileya saygı çok önemli .

Hayır etmesın iste. İnsan birini sevıyo ve sevılıyo diye hayatında tutar. Onu sevse böyle davranmaz rahatsız olduğuna göre bile bile yapmaz. Ortada anlaşmazlık varsa bugün bitmese yarın biter. Bugün evlense bianlık düşünmeden yarın yazık olur. İnsanlar değişir helekı erkekler ama bu adam sevseydı bu zamana kadar bu kızı bu noktaya getirene kadar değişirdi bu saatten sonra umutsuz vaka. Boşver.

benden sana abla, 13 senelik evli bir bayan olarak söylüyorum. hemen arkana bakmadan ayrıl... hem çimri, hem terbiyesiz, hemde ......... uzar gider bu. yarın boşanacağım diyerek vah vah diyeceğine hemen ayrıl... hemde arkana bakma.

birde kelimeleri bu kadar kısaltma, sms göndermiyorsun ki. anlaşılır olmak istiyorsan tane tane yazmanda fayda olacağını düşünüyorum.

yazdıklarına bakamadım bile inanın.
lütfen yutmayın şu sesli harfleri.
üşeniyo musunuz bi tuşa basmaya anlamıyorum.

Yazını düzeltsen iyi olucak Bişey anlamıyoruz çünkü
Konuyu dönersek eğer ; Yol ver gitsin. Böyle bi adamla ömür geçmez söyliyim. hem cimri hem terbiyesiz ailene bile saygısı yok

bekleyeceksin tabi askerde
türkçeyi düzgün kullanmanı öneririm.ve cimriyse ayrıl yani üzme kendini.boşanmaktan iyidir.

Bu ne biçim bir yazı yaa.. facebook'tan yazışır chat yapar gibi.. insan okuyamıyor ki yardım etsin

valla ben daha çok dertliyim.çok seviyorum nişanlımı 10 haziranda düğünümüz var ama paramız yok geçenlerde tartıştık ben onu yolda bıraktım eve gittim evdende baya uzaktık.tam eve girmek üzereyken bir mesaj geldi.aşkım eve gitcemde buradan eve gidecek param yok gelde kopma buna şimdi doğruuu yola koyulup onu alıp evine götürdüm ve evime geri döndüm...bu olayıda asla unutmam çok komikti

Yol yakınken kesinlikle dönmelisin!!! Ayrıca yaşın daha çok küçük zaten. Ne acelen var bu yaşta evlenmeye? Hayatın tadını çıkar biraz... Bırak bu saçma sapan sorunlarla ilgilenmeyi,en güzel yaşların senin... HAYATIN TADINI ÇIKAR,YAŞAMANA BAK!!!!!

Walla ben de aynen bunları söylerdim o yüzden çaldım kusura bakma :)

annelerin sezgilerine güvenmek lazım bir de sanki. ben en cok buna inanıyorum

evlenmek için çok erken bi yaş kesinlikle boşancağına şimdi ayrıl kendi kalitende bi insanla hayatı yaşamak varken ailesinin yanında abuk sabuk küfürler eden bi adamla evliyken hiç uğraşşılmaz

Böyle bisey benimde başıma gelmişti.. Tabi ben nişanlanmadım istemeye geldiler falan bir süre görüştük cimri oldugunu fark edince hemen bitirdim istemedim. Cafede içtiğimiz kahveyi bile kredi kartyla ödüyordu yemek yemiyorduk bile :) bana kalırsa uzak dur cnm

ünlü düşünür sevgili anacım derki;
"nişan atan kız akıllı kızdır takdir ederim..."
(olmayacağını anlamış ve kendini bile bile ateşe atmamış genç hatunlarımız için söyler)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…