• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım cimri

caldion 78 sgl cnm azarlamdan cvp yazdgn için:( .. haklısn bnde aslnda sevip svmdgmi tam blmyrm uzaklştgım kesin:( netim gdip gelio o yuzden ltfen k.bakmayın:(

yok cnm ne azarlaması ne haddime .. aslında diğer arkadaşlarında öle bi niyeti yok ... sana zaman ayırıp konunu okuyorlar .. daha düzgün yazsan hem senin adına hem bizim adımıza ii olacak ... başlığı bile kısaltmışsın zannediyorum ki tlf dan çok msj yazıyorsun ve alışkanlık haline gelmiş ...

böyle bir insanla bir ömür geçer mi
nişanı atmak her şeyin sonu değil
hayatını zehir edecegine iyice düşünüp doğru bir karar ver..

konuyla alakası yok ama arkadaş mesajlaşmaya çok alışık herhalde kısa tutsun çok sms gitmesin diye kısaltırız ya çoğu zaman zaten yaşı 21miş yeni nesilde çok yaygın bu yazım şekli..neyse:40:

yok cnm ne azarlaması ne haddime .. aslında diğer arkadaşlarında öle bi niyeti yok ... sana zaman ayırıp konunu okuyorlar .. daha düzgün yazsan hem senin adına hem bizim adımıza ii olacak ... başlığı bile kısaltmışsın zannediyorum ki tlf dan çok msj yazıyorsun ve alışkanlık haline gelmiş ...

evet canım sürekli mesaj yazmaktan böyle oldu :( daha cok dikkat edicem kızlar tekrar kusuruma bakmayın

bu iş yürümez bence...
her şey sorun zaten görmüyor musun?
ısrar etmek anlamsız evlılık olsa bıle sonu yok gibi gelıyor bana...

yazdıklarından bende hiçbirşey anlamadım,okuyamadım daha doğrusu:) :26:

asıl konuya gelirsek erkeklerin değişeceğine inanmıyorum,değişeceğim derler ama hep aynı....soğumaya başladığın kesin zaten anlatmaya calıştıklarından..bende ışık göremedim ilişkinizde ,temmuzda düğünüm var diyorsun sonuçlarını düşünüp karar alman gerek çok geç kalmadan...

bence bu insanla nişanı atmalısınız evlenince düzeleceğini sanıyorsanız aldanırsınız insanlar değişmezler nişanlıyken bunları yapan evlenince dahada saygısızlaşır bence, evlilik okadar basit bişey değil saygı olmadan asla yürümez hayatı kendine zehir edersin daha çok gençsin bence birkez daha düşün hayatının sonuna kadar bu insana bu şekilde katlanabilirmisin?

bak guzelim yol yakinken,ondan cocugunun olmasini istemedigin bir adamla sakin evlenme...Bazi olaylar sogutmus seni ondan.Haklisinda.Cimri bir erkek cok itici oluyor.
ailesi baska bir mesele zaten,annende razi degil bu durumdan anladigim kadariyla..Yol yakinken don sen.Nisanlilik zaten birbirini tanima sürecidir,tanidin ve vazgeciyorsun bu kadar basit.
sen ayriliginda kesin olursan kimsede sizi baristiramaz,demissin ya araya giriyorlar falan diye...Bu sorunlar evlendiginde bin kat daha fazla olur guven bana.En iyisi bosanmak yerine,bir yuzuk cikarip eline vermek.

İnsan mutlu olmak için evlenir mutlu olmadıgını olamayacagını görup ayrılır bitirir. Yanı zor belkı sevınce ama insan sevdiğini mutsuz etmez. Hayırlısı değildir demekkı bunu düşünüp buraya yazabıldıgıne göre sen zaten vermişsin kararını. Sen yoö yakınken uzaklaştır kendını bu saçmalıktan

konunun ilk satırını okudumve bıraktım .çok kısaltılmış ve karışık cümleler kurulmuş
ama anladığım kadarıyla nişanlınız hem cimri hemde kıskanççç

siz siz olun yol yakınken bırakın şimdi çekilmeyen evlendikten sonra hiç çekilmez arkadaşımm..Yazık etmeyin kendinize

yazdıklarından bende hiçbirşey anlamadım,okuyamadım daha doğrusu:) :26:

asıl konuya gelirsek erkeklerin değişeceğine inanmıyorum,değişeceğim derler ama hep aynı....soğumaya başladığın kesin zaten anlatmaya calıştıklarından..bende ışık göremedim ilişkinizde ,temmuzda düğünüm var diyorsun sonuçlarını düşünüp karar alman gerek çok geç kalmadan...

valla cnm ben erkelern değişecegine inanıyorum .. evlenince u dönüşü yapıp suntadan tam bir oduna dönüveriyorlar ...

valla cnm ben erkelern değişecegine inanıyorum .. evlenince u dönüşü yapıp suntadan tam bir oduna dönüveriyorlar ...

hadi odun bir isimize yariyor,yakiyoruz isiniyoruz falan.Ama evlendikten sonra degisen erkekler odundan daha asagi bir mertebede:52:

senin anlattıgın şeyler hiç hoş bir izlenim uyandırmadı bende, ailen istemiyor, sende istemiyorsan bu işi bitir, çünkü ilerde daha cok pişman olmak var,
istemeye gelirken bile cimriliğe kaçmışlar, madem nişanlın babasından para istemeye cekiniyorsa ne diye maaşını veriyor ona

çoğu bayan seviyorum, oda beni seviyor, evlenince değişir diye düşünerek nişanlısının kusurlarını görmezden geliyor, evlendikten sonra da EŞİM DEĞİŞTİ, BANA KÖTÜ DAVRANIYOR, AMA BİZ SEVİYORDUK, ŞİMDİ ÇOCUK OLDU NE YAPACAĞIM? gibi konular açıyor.

perşembenin gelişi çarşambadan belli...

çevremde böyle düşünerek evlenen kişiler çok, hiç mutlu değiller.

çok sert yazdım. kusura bakma... çünkü çok sevdiğim birkaç kişi bunun gibi sebeplerle evlendi. çok söyledim bu evlilik mutluluk getirmez diye dinlemediler. şimdi her gün pişmanlar. onları üzgün görmek beni de üzüyor.

kırdıysam özür dilerim.

daha evlenmeden bu kadar rahatsa yani evlendikten sonra düşünemiyorum ailen yanında terbiyesizce konuşmuş ben böyle ayak ayak üzerine uzanan ,sigara içen leri hiç tasvip etmem ben nasıl saygılıysam ondanda saygı beklerim .

Seven insan vallahi öyle bir belli eder ki bana gün yuzu göstermıyor benı kıskanıyor bunaltıyor dıye ağlanmak yerıne mutluluktan havalarda dolaşırsın allah herkese kısmet etsın daim etsın ama böyle sevgi aşk olmaz bence.

Bizim ilişkimizde ben cimri ve kıskancım ama o benı bu halımle sevıyo hiçte şikayetçi değil :D

Back