caldion 78 sgl cnm azarlamdan cvp yazdgn için.. haklısn bnde aslnda sevip svmdgmi tam blmyrm uzaklştgım kesin netim gdip gelio o yuzden ltfen k.bakmayın
yok cnm ne azarlaması ne haddime .. aslında diğer arkadaşlarında öle bi niyeti yok ... sana zaman ayırıp konunu okuyorlar .. daha düzgün yazsan hem senin adına hem bizim adımıza ii olacak ... başlığı bile kısaltmışsın zannediyorum ki tlf dan çok msj yazıyorsun ve alışkanlık haline gelmiş ...
evet canım sürekli mesaj yazmaktan böyle oldudaha cok dikkat edicem kızlar tekrar kusuruma bakmayın
yazdıklarından bende hiçbirşey anlamadım,okuyamadım daha doğrusu:) :26:
asıl konuya gelirsek erkeklerin değişeceğine inanmıyorum,değişeceğim derler ama hep aynı....soğumaya başladığın kesin zaten anlatmaya calıştıklarından..bende ışık göremedim ilişkinizde ,temmuzda düğünüm var diyorsun sonuçlarını düşünüp karar alman gerek çok geç kalmadan...
valla cnm ben erkelern değişecegine inanıyorum .. evlenince u dönüşü yapıp suntadan tam bir oduna dönüveriyorlar ...
hadi odun bir isimize yariyor,yakiyoruz isiniyoruz falan.Ama evlendikten sonra degisen erkekler odundan daha asagi bir mertebede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?