Nişanlım benimle konuşmuyor .

Queenkingg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
290
380
53
Selam hanımlar , nasıl nerden başlasım bilmiyorum ama öneri yorumlarına ihtiyacım var. Nişanlımla Allah izin verirse iki ay sonea evlenicez. Ama bu aralar aramız biraz kötü . Normalde güzel giden bie ilişkimiz ve birlikteliğimiz var , arada ufak tefek sürtüşmeler olsada hepsi güzel şekilde kapanıp gider o an . Ama bu sefer biraz uzadı konu . Olaya şöyle başlayım . Biz nişanlımla aynı yerlerde çalışıyoruz o avukat ben katipliğini yapıyorum. Bir iş hanında büromuz , alt katımızda bir dişçi var orda da kız arkadaşlarımdan birisi çalışıyor . 4 yıldır falan süren bi arkadaşlığımız var fakat aşırı içli dışlı değiliz ama aynı zamanda da samimi sayılırız biraz karışık . Arkadaşımın sevgilisi nişanlımın çocukluk arkadaşı . Üç gün önce kız arkadaşım bize gelmek istediğini soyledi birlikte kalırız gece senin düğününe az kaldı gitmeden vakit geçirelim dedi bende buyur ettim . E gelecem diyene gelme denilmez aynı zamanda arkadaşım nihayetinde . Neyse ertesi gün oldu biz nişanlımla işten çıktık o beni eve bıraktı biraz da bizim bahçede oyalandı o sırada kız arkadaşımı da patronu getirdi , o bizden biraz geç çıkıyor diye ayrı geldi . Nişanlımın bi suratı düştü morali bozuldu , daha sonea o eve gitti bizde arkadaşımla akşam yemeğini yedik biraz sohbet muhabbet yataklarımıza geçtik saat 11 buçuk gibiydi. Biraz sonra arkadasımın sevgilisi aramaya başladı . Bu arada arkadaşım sevgılısine bizde oldugunu soylemedı , akşam çık görüşelim falan der diye , nişanlımla bana bulaşır ucu diye . Gece aradı kızı bağırdı falan nerdesin evde değilmişsin diye , bi kaç kez aradı falan sonra kapattı konuyu , bu arada alkol almış sevgilisi sarhoşdu . 20 dk sonra benim nişamlıl aradı bağırıyoe kızıyor falan ben şaka yapıyor sandım kapattım telefonu yazdım noldu bitanem falan dedim soylemedi ne oldugunu , yarın işe gel konuşucaz bu böyle gitmez falan dedi üstüne gitmedim uyudum cunku olayın şokunu atlatamadım . Sabah işe gittim nişanlım benimle konuşmuyor . Bi kaç kez konusmaya calıstım falan tık yok . Aynı ofiste bulundugumuz diğer avukat bir sorun oldugunu anladı , vu arada bu abi 43 yaşında falan aynı memeleketten çok sevdiğimiz bir insan . Bana sordu sorunu anlattım abi bie bılgım yok kızdı falan sımdı konusmuyoe dedim o nişanlımla konustu bi ara ona soylemıs anlatmıs . Abi arkadası iyi ayak değil gece beni aradı sevgilisi , kalk nişanlınınlara gidelim ( adı merve olsun benimde selma ) selmalarda kalıyormus merve onu alalım falan dşye bir sürü saçmalamış sarhoş tabi bir se ) tabi nişanlımda çıldırmış ondan sonra aramış beni meğer . Anlatmış işte boyle biraz falan . Ben bunları tabi diğer avukat abiden öğrendim . İşte selamanın adı onunla kötü anılır , ben nişanlım kotu anılsın onlarla anılsın ıstemıyorum vs bir sürü şey demiş . Of cok uzattım bılıyorum . Sadete geliyim , o gün bugündür benimle konuşmuyoe bana aşırı derecede sinirli . Ama hanımlar madem görüşmemi istemiyor bunu bana daha once soylemesi gerekmiyor mu ? Konusmuyorki ona desem sitem etsem . Kız geldıkden sonra demesinin bir anlamı yok . Sarhoş birini ciddiye alıp bana boyle davranmasını anlayamıyorum . Ailesi benımle konusmadıgını bılıyoe bana o geve telefonda bagırırlem duymuslae sonea benı aradılar falan , gunlersıe üzülüyorlar konusmaya calısıyorlar onlarlada konusmuyor . Bende bugun babama anlattım ne yapmam gerekiyor diye , o da bi şey diyemedi bi yarın gun içinde konusurum bende sakince dedi . Şimdi benim ne yapmam gerekiyor ? Nasıl davranmam gerekiyor ? Bir de sorunu anlattıgı abiye , selmanın ailesini herkes tanıyor benim oyle ıkımızı oyle burası küçük yer laf söz dedikodusu cok o kızdan ona hayır gelmez ben açıkca dersem bu sefer bir şey biliyorsun hakkında der diye diyemiyorum beni yanlıs anlar abi falan demiş. Kızlar şaştım valla , nasıl davranıyım ne diyim ne ediyim bir şeyler diyin . Çok uzun oldu ama işte insan bi başlayınca bi daha susmuyor hakkınızı helal edin

Nişanlın ağır saçmalamış cidden anlam veremedim.

Sarhoşun biri saçma sapan konuşmuş fatura neden sana kesiliyor? O sarhoş dangoza haddini bildirseymiş sana niye bağırmış ki?

Madem kızla görüşmene bu kadar tepkiliydi neden önceden bir şey söylememiş??

Şimdi niye konuşmuyor burayı hiç anlayamadım derdi neyse edebiyle söylesin?!*

Çok fazla avukatlarla içli dışlı biri olarak, bana nedense seninle nişan atmaya yer arıyor gibi geldi, sen at diye bekliyor. Avukatların çoğu evlenince bile çapkınlık peşinde oluyor.
Dipnot:küçük bir yerde yaşıyorum.

Bence hiç üzülmeyin hemen halledersiniz
İyiliğiniz için o arkadaşınızla görüşmenizi istemiyor bunu size söyleyiş şekli ve sonrasındaki davranışları çok yanlış ama siz yumuşak bi şekilde konuşun.

Sizi çok sevip çok korumak istediği için böyle bi tepki vermiş olabilir (yanlış yaptığı şey) ama bazı insanlar böyledir

Yok saçma davranıyo ama insan sevdiğini de bilir , onun oyle bir niyeti olsa hiç uğraşmaz böyle şeylerle direk söyler ,bu bi kaç gün oncesine kadar her anımız dolu dolu gecen bir birlikteliğimiz var gayet mutluyuz . İşte sinirlendi sinirini yenemiyor gibi geliyoe bilmiyrum ki

O kişiyle görüşmemi istemediğini şu an tam anlamıyla emin şekilde biliyorum , ama keşke iş işten geçmeden önce bildirseydi keşke

Saçma sapan bişey
Çek karşına konuş o konuşmazsa dinlesin ergen gibi hareketler yapacağına ne istiyorsa desin dili yok mu
Hiç sevmem öyle işleri

Benimde düşündüklerim bunlar da işte o senle konuşmayınca sen ona bunları soylesen de seni dinlemiyormus gibi gelecek ya insana . Birde sürekli neden konusmuyorsun konus falan demek istemiyorum elimden geldiğince canım isterse konuş havasında davranıyorum ki , kendini haklı gormwsın diye

Neden konuşmuyorsun demeyeceksin
Saçma sapan ergen tavırlardan çık şuna bozulmuşsun madem biliyordun kız ve sevgilisi iyi insanlar değiller olay olmadan söyleyecektin diyeceksin
Özür dileyecek bir durum yok ortada sevgilisine sen içirmedin eline telefon verip sen aratmadın suçun neresinde görüyormuş seni sor bakalım

Bu isin icinde bi is var. Tamam kizar kizmakta hakli buraya kadar ok. Sizdw dikkatli olmaliydiniz.
Fakat bu kadar konusmamasinin nedeni bu sebep olamaz. Eger bu boyle devam ederse ayrilmaya bahane arıyor gibi.
İns araniz düzelir.

Hiç suçun yokken böyle günlerce konuşmayıp kız gibi trip atıyorsa vay haline. Bu evlenince hiç çekilmez.

Birde avukatmış. Ula bu adamların cahili de okumuşu da bu kadar mı tırt olur

Cok haklisiniz. Benim bir avukatim vardi engelli. Davam sonuclandi evrak ve imza icin ofisine gittim. He bu arada arkadasimin esi olur kendisi.
Ay bu adam bu havalar bi hareketler, birde baska bi avukat ark var yaninda adam benle ilgilenmekler arkadasimin esi gitme otur biseyler icelim.
Ki davam icinde evlerinde gorustuk hep hic ofisine gitmedim.

bu işte bir iş var ,nişanlının böyle yapmasının 2 sebebi var :
1 - madem kız ile ilgili bir durum var sağlam ayakkabı değil küçük yer neden nişanlının arkadaşı hala sevgili ,
yoksa nişanlınla ilgili bu kızın bildiği bir şeyler mi var ,sen bu kızı bir sıkıştır ,
bir dökülsün anlatsın ,var bir şeyler belli ,
aldatıldın da haberin mi yok acaba ,
2- nişanı atacak bahane arıyor ,iş ciddiye bindi sıkıntıya geldi ,
3- bu işler adam akıllı çözülmeden evlenme ,yaptığı hiç normal değil

Nişanlını sinirlendiren ve sinirinin uzamasına neden olan bir detay olmalı eğer kişilik bozukluğu yoksa..Bence sarhoş bir adamın belli bir saatten sonra arayıp kendi sevgilisine olan o basitleştirme yaklaşımına sizin de dahil edilmenizi yedirememis.Ben olsam bende yediremezdim.Belki ifade etme tarzım farklı olurdu ama bende çok sinirlenirdim ve tiksinirdim.

Bu şimdiden böyleyse evlenince yandın. Aynı evde günlerce küs bir adam çekilmez.

Al karşına çocuk değiliz konuşalım derdin ne çözelim de. Eğer hala konuşmuyorsa yüzüğü koy masaya, ayrılmak istemiyorsa konuşur. Sesi çıkmazsa diğer arkadaşların dediği gibi ayrılmaya yer arıyor.

Madem küçük yerde adı çıkmış bu kızın, sevgilisi neden farkında değil bunun?

Nişanlınız daha önce sizi hiç uyarmamış, buna rağmen şuanda en son vermesi gereken tepkiyi veriyor.
Altında başka iş var gibi geldi bana.

Oturup iki yetişkin gibi konuşamayacaksa evlenmesin, çocukluk bu yaptığı.

Bence yapmanız gereken birkaç günlüğüne ondan elinizi ayağınızı çekmeniz. Birkaç gün ona size davrandığı gibi davranın ve bu süre zarfında böyle bir adamla evlilik hayatı nasıl geçer, bunu düşünün. Daha öncelerden de saçma şeyleri büyütüp günlerce konuşmama gibi tavırları varsa, aranız düzeldikten sonra bunu nasıl aşacağınıza ilişkin düşününüz birkaç gün. Biraz kendisi de durulsun, sonra sizinle konuşacaktır tahminimce. Siz üsteledikçe onun daha da kendini geri çekesk geliyordur. Eğer birkaç günün sonunda sizinle yine konusmamışsa, bi kenara çekip siz konuşun. Önce sakince anlatın durumu, ardından kısa bi süre sonra evlenecekken bu yaptıgının ne kadar yanlıs oldugundan bahsedin derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…