Nisanlim beni kandırıyor mu !!!!

Melos199197

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
609
477
33
Hanımlar merhaba.
Inanılmaz sinirliyim..
Üzgün ve kırgınım..
Konuya geçiyorum..
Nisanlim, işi gereği saha da çalışıyor..
Insanlarla sürekli iç içe.
Ticaretle uğraşıyor.
Neyse , yaklaşık 6 7 ay kadar konuştuğu eski kız arkadaşı ile karsilasmislar..
Yüz yüze gelince ilk olarak kız merhaba demiş.
Kendisi de merhaba demiş.
Nisanlanmissin bunu senden hic beklemiyordum bunu bize nasıl yaptin gibi bir sürü şey soylemis..
Nisanlim da saçmalama istersen biz seninle hiç hoş olmayan şeyler yaşadık.
Kendine gel demiş ve uzaklaşmış.
Beni aradi birşey konuşcam akşama dedi..
Tamam dedim.
Buluştuk olayı anlatti hiç birşey demedim..
Kızı zaten taniyorum...
Yüz yüze gelmiş ve merhaba deyince oda demiş insanlık hali dedim..
Ve bunun devamında ise kız sürekli aramaya, mesaj atmaya, sosyal medya dan aramaya,yazmaya..
Gorumceme yazmaya hatta nisanlimin evinin oralarda resim cekilip bize göndermeye filan basladi.
Engelliyoruz.
Hiç bir şekilde dediklerini kaileye almıyoruz..
Her neyse , geçen akşam oturuyorduk nişanlımı birisi aradi .
Iş görüşmesi için...
Kendisi de yarın müsaitim dedi.
Kadın ısrarla akşam olsun, ben geç dönüyorum eve .
Sizinle çalışmak istiyoruz gibi gibi konuştu..
Nisanlim da yarın tekrardan konuşuruz..
Müsait olunan vakitte görüşürüz dedi ve kapatti .
Neyse bende kendisine bunda birşey var dedim .
Oda iş bu hayatım ne olabilir ki dedi.
Ertesi gün iş için akşam 9 gibi verilen adrese gitti.
Ve kapıyı o kız açmış..
Bana anlatmadi..
Sakladi.
Bir kaç gün sonra oturur iken sordum baktım eveliyor geveliyor..
Oydu demi dedim sadece başını salladi..
Biz seninle birbirimizden saklamicaz diye söz verdik sen sakladin kim bilir ne oldu da sakladin dedim.
Ben seni kaybetmekten korktum dedi..
Bende onu orda bırakıp kalktım.
Pesimden geldi .
Benden saklamasina kızıyorum.
Neden gizledi ?
Dediğine göre onu görünce benden ne istiyorsun, evlenicem yakında demiş.
Kız da ben hatami anladim.
Seni geri istiyorum filan demiş..
Nisanlim gitmiş.

Bu arada telefon da görüştüğü baska biriydi..
Kendisi aramamisti yani..
En önemlisi de bu olaydan sonra ki gün kız kayinvalideme gitmiş.
Kendisini tanıtmış..
Kayinvalidem de anladım kızım ama benim oğlum evlilik arifesinde bir daha buraya gelme demiş!!
Sinirlerim tepemde sağlıklı düşünemiyorum.
O gün orda ne oldu hic bilmiyorum bu beni deli ediyor.

O gün orada ne olduğunu doğru öğreneceğin tek kişi nişanlın ... Onun dediklerine karşı şüphe duyuyorsan ..ilişkiniz çalkalanır ..sular durulmaz ... Güven problemi , psikopat eski sevgiliden daha tehlikelidir.

ha bir de şu var , bu saplantıda bir hatun kişisi , bunları yapacak kadar yüzsüzleşti ise ... o gün orada olanları 7 mahalleye çoktan duyururdu zaten özellikle de sana ( zannettiğin gibi bir durum olsa idi )

O gün orada ne olduğunu doğru öğreneceğin tek kişi nişanlın ... Onun dediklerine karşı şüphe duyuyorsan ..ilişkiniz çalkalanır ..sular durulmaz ... Güven problemi , psikopat eski sevgiliden daha tehlikelidir.

ha bir de şu var , bu saplantıda bir hatun kişisi , bunları yapacak kadar yüzsüzleşti ise ... o gün orada olanları 7 mahalleye çoktan duyururdu zaten özellikle de sana ( zannettiğin gibi bir durum olsa idi )

O gün o evde birşeyler yaşanmış olsaydi kız bunu kayda alır bana yollardi eminim çünkü kendisi normal değil.
Bu kadar şey yapan birisi normal olabilir mi sizce ?

Ay evlerden ırak ne yapışkan yüzsüz tipler var!
Adam şstemiyormuş daha ne ayaklara kapanırsın, hele hele annesinin evine gitmeler falan...
sanırsın ki dünyada kalan tek erkek nişanlınız...
hadi hanım ablamızı anladık, takıntı yapmış da, affınıza sığınarak soruyorum hangi iş görüşmesinde iş veren gider?
İşe alınmak isteyen iş verenin ofisine falan gitmez mi?

Anlatmaması enteresan gerçekten. Aşırı huzursuz olduysanız tekrar tekrar konu açmak istememiş olabilir. Unutmak ve unutturmak için anlatmamıştır.
Ama kaybetmekten korktum ne demek anlamadım. Bir şey olmadıysa neden kaybedecekki zaten.

Erkekler kadınların tersine bir şeyi üstüne giderek, konuşarak çözmek yerine oluruna bırakarak tartışmadan çözmeyi isterler. Belki de üstünü örtmek istedi.

Mide bulandirici şeyler var
Nisanlinin gizlediği şeyler var
Birseyler yolunda değil

Mide bulandirici şeyler var
Nisanlinin gizlediği şeyler var
Birseyler yolunda değil

Tamam da nişanlınız nedne detay anlatıyor size? yok nişanlanmışsın senden beklemezdim falan yani ayrılmışlar ve bu zamana kadar hiç rahatsız etmemiş, siz çıkıp onlar karşılaşana kadar da etmemiş şimdi mi düşmüş peşine kaldı ki çalıştığı sahada kızın ne işi var? iş görüşmesi için çağırıyorsa eve neden çağırıyor demez mi insan o ne alaka niye gidiyor nişanlınız ya da akşam olsun görüşme dedi diye hemen nasıl kız aklınıza geldi? niye telefon numaralarını değiştirmiyorsunuz mesela? şimdi türemesi çok saçma değil mi onca zamandan sonra. Bana pek inandırıcı gelmedi yani. Zaten duyacağını duymuş eve çağırsa ne olacak artık ki nişanlınız bir şey karıştırsa anlatmaz. Buna engel olmak yolunu kesmek çok kolayken hala size ulaşabiliyor olması ve gurursuzluğu da enteresan nişanlandığını biliyor ama karşılaşana kadar tek bir şey yapmıyor o da garip.

Mesaj yazmış..
Nisanlinla yattım.
Senden ayrilcak filan diye.
Konusulcak birisi değil hep böyle laflar.

Ruh hastası ya. Selam verdik borçlu çıktık hesabı olmuş. Nefret ediyorum böyle gurursuz yapışkan tiplerden. Nişanlınızın baya bir ağır konuşması lazım bence, kibarlıkla gidecek birine benzemiyor.

Eşin gayet şeffaf davranmış bu karşılaşmadan hiç bahsetmeyedebilirdi. Her birimiz yaşayan varlıklarız dolayısı ile her birimizin iyi yada kötü öyle yada böyle geçmişi var elbette kocalarımızın ilk sevgilileri değiliz. Ailesi gerekeni söylemiş eşin gerekeni söylemiş. Eşin sen üzülme kırılma diye o gün eksik anlatmış ancak daha sonrasını inkar etmemiş ededenilirdi şayet kız aklını çeliyor olsaydı. Kadın takıntılı manyağın teki ve hayatı boyunca birilerinin ikinci eli olmaya mahkum. Şakın sakın eşin dürüst davrandı diye onu suçlayıp cezalandırma zira bu seferde ileride gelecek kuracak aynı evde yaşayacaksınız ben dürüst davransam da eşim zaten bana inanmayacak iyisi mi gerçeği saklayayım yada tadını çıkarayım diyebilir. Hiç öyle polisle falan uğraşmayın bu tarz davalar malesef yıllarca sürüyor 1 yıllık evliyim ancak eski erkek arkadaşım ile mahkememiz 2014 yılından beri devam ediyor gereksiz yani. Derhal kızın ailesine ulaşın olanı biteni anlatıp rüsva edin. He bu sayede nişanlın doğru mu söylüyor yalan mı ( ki bana göre doğru) bunuda anlamış olursun. Nişanlın ailesine ulaşma teklifini reddederse bilki kıssadan hisse yol yakınken dönme durumları olabilir

hiç güven verici gelmedi bana da. Sizinle çalışmak istiyorum diye kim kimi aramış bu zamana kadar? iş veren neden gidiyor bende onu anlamadım

Ay evlerden ırak ne yapışkan yüzsüz tipler var!
Adam şstemiyormuş daha ne ayaklara kapanırsın, hele hele annesinin evine gitmeler falan...
sanırsın ki dünyada kalan tek erkek nişanlınız...
hadi hanım ablamızı anladık, takıntı yapmış da, affınıza sığınarak soruyorum hangi iş görüşmesinde iş veren gider?
İşe alınmak isteyen iş verenin ofisine falan gitmez mi?
Canım, işe alım yok.
Binala
Tamam da nişanlınız nedne detay anlatıyor size? yok nişanlanmışsın senden beklemezdim falan yani ayrılmışlar ve bu zamana kadar hiç rahatsız etmemiş, siz çıkıp onlar karşılaşana kadar da etmemiş şimdi mi düşmüş peşine kaldı ki çalıştığı sahada kızın ne işi var? iş görüşmesi için çağırıyorsa eve neden çağırıyor demez mi insan o ne alaka niye gidiyor nişanlınız ya da akşam olsun görüşme dedi diye hemen nasıl kız aklınıza geldi? niye telefon numaralarını değiştirmiyorsunuz mesela? şimdi türemesi çok saçma değil mi onca zamandan sonra. Bana pek inandırıcı gelmedi yani. Zaten duyacağını duymuş eve çağırsa ne olacak artık ki nişanlınız bir şey karıştırsa anlatmaz. Buna engel olmak yolunu kesmek çok kolayken hala size ulaşabiliyor olması ve gurursuzluğu da enteresan nişanlandığını biliyor ama karşılaşana kadar tek bir şey yapmıyor o da garip.
Önceden de face den arkadaşlık isteği yollamisti..
Konuştuktan sonra delirdi.
Nisanlim inşaat mühendisi.
Kızla saha da karsilasmamis zaten , kentsel dönüşüm kapsamında binaları olduğunu yıkilcagini soyledi..
Onun için nişanlımin gitmesi gerekiyordu..
Bunun haricinde özel bir şirketleri var.
Orada herkes bu numarasını biliyor..
Şu an değiştiremez ama kendisi de bir süre iki telefon kullanıp herkes diger numarayı öğrendikten sonra iptal etmeyi düşünüyor suan .

Eşin gayet şeffaf davranmış bu karşılaşmadan hiç bahsetmeyedebilirdi. Her birimiz yaşayan varlıklarız dolayısı ile her birimizin iyi yada kötü öyle yada böyle geçmişi var elbette kocalarımızın ilk sevgilileri değiliz. Ailesi gerekeni söylemiş eşin gerekeni söylemiş. Eşin sen üzülme kırılma diye o gün eksik anlatmış ancak daha sonrasını inkar etmemiş ededenilirdi şayet kız aklını çeliyor olsaydı. Kadın takıntılı manyağın teki ve hayatı boyunca birilerinin ikinci eli olmaya mahkum. Şakın sakın eşin dürüst davrandı diye onu suçlayıp cezalandırma zira bu seferde ileride gelecek kuracak aynı evde yaşayacaksınız ben dürüst davransam da eşim zaten bana inanmayacak iyisi mi gerçeği saklayayım yada tadını çıkarayım diyebilir. Hiç öyle polisle falan uğraşmayın bu tarz davalar malesef yıllarca sürüyor 1 yıllık evliyim ancak eski erkek arkadaşım ile mahkememiz 2014 yılından beri devam ediyor gereksiz yani. Derhal kızın ailesine ulaşın olanı biteni anlatıp rüsva edin. He bu sayede nişanlın doğru mu söylüyor yalan mı ( ki bana göre doğru) bunuda anlamış olursun. Nişanlın ailesine ulaşma teklifini reddederse bilki kıssadan hisse yol yakınken dönme durumları olabilir
Nisanlim da ablasi da bana tam olarak bunları söyledi..
Hatta gel ailesinin yanına gidelim yaptıklarını anlatalım dedi..
Ben onu eş olarak istemiş olsaydım devam ederdim .
Sen bana güvenmez isen ben sana anlatamam dedi.
Ben zaten geçmişi ile yazdıkları ile hiç ilgilenmedim sadece eve gitmesi ve saklaması moralimi bozdu.
Anlatacağını ama nasıl anlatacağını bilmediğini söyledi..
Teşekkür ederim .
Siz de umarım o davadan kurtulursunuz

X