Nişanlım beleşçi mi?

Tşk ederim sağolun bazı akrabalarım hala çocuk sessizdi iyiydi niye bitirdin filan diyorlar da sanki sıkıntı Ben deymiş gibi

Nisanlin ve ailesi belesci senide enayi bulmus.
Bu olaylardan sonra Hala nisanli sok edici.
Bu kadarmi istiyorsun evlenmeyi
Ben bitşrdim de bazı akrabalarım hala yok çok iyiydi çocuk sessizdi filan diyip duruyolsr ben herkese bunlsrı anlatmadım akrabalara böyle şeyleri anlatmayı sevmiyorum orda burda gidip satıyorlar ben öyle uygun gördüm bitirdim diyorum artık

Tşk ederim sağolun bazı akrabalarım hala çocuk sessizdi iyiydi niye bitirdin filan diyorlar da sanki sıkıntı Ben deymiş gibi
Sessiz olması onu iyi biri yapmaz ki sessiz olduğunu da sanmıyorum bayağı bir şey yapmış işte kendini bitirecek. Hayırlısı olmuş, size değer veren kendi seviyenize uygun insanlar bulmanız dileğiyle…

Ailesine yedirmiş şimdiye kadar erkek kardeşi evlenince 7 yıl önce 20 bin vermiş hala da borcunu alamamış öyle demişti ablası evlenip ayrılmış paraya ihtiyacı olunca bunu arıyor bu da gönderiyor ailesi sömürmüş yani ondan öyle

İşi var ama kocaelinde gümrükçü fakat benim atama ankaraya olduğu için buraya gelecekti iş bulup ama ben den habersiz ailesini buraya getirmeye çalışması beni kızdırdı ve ben ailenle yaşamak zorunda değilim dedim sonra bunu sanırım ailesine söyledi 90 derece döndüler bu sefer de fikri değişti kocaeline atan demeye başladı ha bir de işten istifa ettim diyordu güya ankaradan iş bakmak için istifa etmiş saçma, sapan şeyler

Sizi tebrik ediyorum valla çat diye ayrildiniz. Genelde ayrilmazlar. Hayatinizi kurtardiniz. Evlenseydiniz sadece siz calisip 10 cocuklu aileye bakacaktiniz, eski nisanlinizin calisacagini hic sanmiyorum

Sizi tebrik ediyorum valla not

Sizi tebrik ediyorum valla çat diye ayrildiniz. Genelde ayrilmazlar. Hayatinizi kurtardiniz. Evlenseydiniz sadece siz calisip 10 cocuklu aileye bakacaktiniz, eski nisanlinizin calisacagini hic sanmiyorum
Evlenicez diye buradan ev bile tutmultuk bana oradan iş bulursam nerede kalıcam demişti sonra evi tuttuk o ev sahibiyle konuştu filan annemlerşn oturduğu ev kentsel dönüşüme girdiği için onlar benim evdelerdeydi bizde kirada başka Bi yerde tutmultuk şimdi buraya gelmediği için o evin kirası da bana kaldı bileydim anamla birlikte kalırdım ama eşya almak düğün yapmak ona zor geldi işin garibi beyaz eşyalarım da vardı benim onları kullanacaktık ama niyetleri ailecek benim eve gelmek iş bunu istemediğimi açık aöık söyleyince 90 derece döndü bu sefer de orada iş yok kocaeliye gel demeye başladı ben de sena inandım ev tuttuk zarara girdim bida sana inanıp Bi iş yapmam ki kocaeliye atandan bile orada Allah bilir ev tutmaz anamla yaşayalım dersi

Zararin neresinden donseniz kardir. Esyalari iade etme sansiniz var mi acaba? En kotu ihtimalle alin kullanin ya da satin. Kira sozlesmesinide feshedin 1 ay fazla odemis olursunuz. Evlenseydiniz basiniz daha cok agriyacakti. Onda bu cimrilik varken beyaz esyalari annesinin evine gotururdu, orada yasardinjz

Ben de unutmuştum, bu konuyu okuyunca birden depreşti anılar anılar diyorum çünkü o sahneyi öyle bir canlandırmisim ki kafenin dekorasyonu bile hayalimde yer etmiş

Tatlı tiramisuydu doğru onu da konu sahibine seçtirerek jest yapmışlardı.

Ayrıca mesajınizin sonuna kadar verdiğiniz kamu spotu niteliğinde ince mesajları da aldım. Dedim ki Margaret Hamilton akıllı bir kadın, o böyle yazıyorsa konu sahibi üzerinden genel mesaj veriyordur bana

Ay size mesaj vermek icin yazmamistim tiramisulu konu sahibine kizdigimdan yazmistim, cunku daha once konustuk mu sizin durumunuz neydi inanin hatirlayamadim kusura bakmayin

Sen bir erkekle değil bir öküzle nişanlanmışsın ve nasıl katlanıyorsun böylesine aklım almıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…