Nişanlım beğenmiyormuş beni..

"" yorumunuzu tamamen katılııyorum. düşüncelerimi dile getirmişssiniz. söylediğinden ziyade söyleme şeklinde rahatsızlık verici bir durum var bana göre de..

giymeyi planladığınız elbise ve stilettoları gösterseniz?
nişan için bence de pantolon bluz yerine elbise (tabii nişana giyilebilecek bir elbise, spor elbiselerden bahsetmiyorum) daha şık.
bence nişanlınız sizin tarzınızı daha dişi daha kadınsı görmek istiyor. hep spordan hoşlanmıyor. ben bu konularda partnerlerin dinlenmesinden yanayım. adam demek ki bundan rahatsız, şunu bunu yap daha şık görün demeye getiriyor. illa ben sporla rahat ediyorum diye tutturmayın bence genel olarak.

Millet gülüyormuş amannn

Günlük yaşamında (iş dışında) hep klasik giyinen erkek diye düşününce aklıma nedense seri közcü tayfa geliyor. Allah bilir öyle giyinip kendini aşırı şık buluyordur.

Nişana pantolon gömlek mi gidilirmiş ya. Bence içindeki fikri söylemek için yer aramış ya da seri köz istemiş gelmeyince size sarmış. Bilemedim.

Ben sorun göremedim çok büyütmüşsünüz... çok farklı bir şey dememiş ki. ha etek ha pantalon olabilir deyip çıksaydınız içinden. nişanı at filan karşı tarafta yükselse denizi geçip dere de boğulacaktınız

Bu benim iş dışındaki tarzım hatta bazı parçalar birebir ben de var :) Bankacı olduğum için haftanın 5 günü takım elbise giyiyorum zaten haftasonu klasik filan giy diyeni boğarım fakat bir davete de şık bir elbiseyle giderim 5 gün giydiğim takım elbiseyi nişanda düğünde bana kimse giydiremez işe gidiyormuş gibi hissederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…