Nişanlım Balık Ve Av Tutkunu Ben Ne Yapacağımı Bilmiyorum :(

Buyuklerimiz ne guzel yazmis

Et yemekle avın pek alakası yok.
Markette duran bir et parçasıyla 2 dakika önce gözlerine bakıp korkusunu gördüğü bir hayvanı öldürmek, derisini yüzmek, temizlemek aynı şey değil. Ya da elinde tavşanlarla matah bir şeymiş gibi poz vermek, gülmek.
Canlı olarak gördüğüm bir hayvan ister balık olsun ister kurbanlık koyun hayatta yiyemem. Ben görmemeliyim onun az önce hayatta olduğunu.

Evlenince de böyle olacak, durduramazsınız babamdan biliyorum. Kendisi av tutkunu, ailesini çocuklarını bırakıp gider bazen iki üç gelmez. Hep böyleydi. Yol yakınken vazgeçin ya da böyle kabul edin.

Ya keşke benimki de gitseydi ben çok seviyorum balık tutmayı,kamp yapmayı falan. Birlikte giderdik ama adamda hiç heves yok. Nişanlınız değiştirmeyeceğim demiş zaten,ya kabul edeceksiniz ya da bırakacaksınız

Balık tutması sorun değil hatta balık tutmak çok zevkli bir şey, bir gün imkanım olursa ben de yapmak isterim. Ama avcılık için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim maalesef. Avcılık yapmak bana vicdansızca geliyor.

Cok eski bir konuymuş ama benim eşimde oyle ya ailesi genel olarak Avcı .. Buda av ve balık manyağı düşünsenize sırf kaz avı için Romanya ya gidelim diyordu ama ben naptım tehdit ve santajla bitirdim neredeyse en son bunun üzerine ayrılma noktasına geldik av tüfeğini aldım yere çaldım eve getirmiyor Artık
Manyak ya manyak vallah

Dikkatimi çeken kadınlar uzun uzun yazarken erkekler ne kadar kestirip atıyor. Yanlış anlama da gerçekten uzun ayrinti yazıyorsun mesajlarında . Okadar ayrıntı bana yazılsa bende kendimi bişey sanarım. Ayrica hobi olarak ava çok karşiyım. Mecburi açlik,geçim durumlarda olabilir.

İnsanların hobileri vardır.Sırf sizinle evlenecek diye neden sevdiği birşeyden vazgeçmek zorunda olsn.Kötü bir yere de gitmiyor kafasını dağıtıp deşarj oluyor belli ki.Benim eşimde pc oyunu oynuyor seviyor adam.Bence siz de bir hobi edinin

Ay çok sıkıcısınız. Ama kesin taş gibidir evliliğiniz tıkır tıkır yürüyordur. Biz karşı tarafın birey olmasına, hobilerine, arkadaşlıklarına saygı duyan kadınlar da keyifsizken ufacık surat assak trip atan kezban muamelesi yeriz. Hayat valla sevene değil de karşı tarafın burnundan getirene güzel.

Benim kardesim balik tutkunu dalis da yapiyor tvlere falan cikti youtuber olma yolunda ilerliyor hatri sayilir takipcisi var .. neden yazdim o da bir hobi olarak basladi gidince sabahlara kadar gelmezdi abartti hafta sonlarini balik tutarak gecirmeye basladi aksam cikar gun agarinca gelirdi dalis yapmaya basladi hafta sonlarini denizde gecirmeye başladı tamam bir yerlere geldi ama siz bir de eşinden dinleyin... yani bir adam bu kadar konusmaya ragmen, aman ya gitmiyeyim ne olacak demiyorsa o bir tutku bir bagimliliktir ve evde huzur birakmaz ben soyleyeyim eger boyle kabul ediyorsaniz devam edin edemem diyorsaniz yapacaginiz şey belli .. o tutkudan vazgecmeyecek siz ondan vazgecseniz bile

En güzel balık sabaha karşı tutulur, benim sevgilim de balık tutmayı çok sever geceleri gider tutar gitmediği zaman ben sorarım gitmiyor musun diye adamın hobisi bu bu kadar da kısıtlamayın evlenince sizde gidersiniz çok birlikte olmak istiyorsanız

sizin derdiniz ava gittiği için sizinle ilgilenmemesi mi? yoksa onca masum canı öldürmesi mi?
zira ikincisi daha önemli çünkü
av cinayettir

buraya yorum yapan "hobisi buymuş ne var bunda?" diyen çoğu hanımın aksine;
insanlara bir zararı dokunmayan, aksine insanların onlara zararı dokunan

masum canları
sadece zevk için öldüren, bunu da spor olarak gören
bi insana ben insan diyemem.

sizin konunuza bağlamak gerekirse, ben böyle biriyle hayatımı da birleştirmem.

Av ne zamandır hobi olmuş? Dağda bayırda bebeklerini doyurmak için dolanan bir tavşanı veya gökte fıtratına uygun şekilde uçan belki de yuvasına ağzındaki yiyeceği götüren bir ördeği, turnayı öldürmek hobi mi? Böyle vahşi bir adamla nasıl evlenirim diye düşünmüyorsunuz da bana vakit ayırmaz bilmem ne diyorsunuz. Ekstrem durumlar haricinde dinen de av pek uygun değil, vicdani yükünü geçtim de yani, bu konu gerdi beni Allah ıslah etsin böyle lüzumsuz hobisi olan insanları

Konu 5 sene oncenin konusu.Bi okuyayim dedim de kimlere kimler denk geldim..ahh eski kk ne firtinali gunlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…