yaa diğer kuzenleride böyle yapmış evlendikten bir süre sonra evleri alınıp döşemişler en fazla duran ailessinin yanında bir sene oldu diyor nişanlım birde kayınpederimde çok beraber yaşama taraftarı değil o yüzden tutmam sizi dediBir de gelin oturun bir kac aya eviniz hazir olacak denip yillarca hazir olmamasini gorduk burda. Elini verip kolunu kaptirmak yani.
Bazen vaatler yerini bulmayabiliyor
Sonra uzulursunuz
evi bir kaç ay sonra alabileceklerinin nedenlerini anlattı ona :)
peki birde öyle dediğiniz gibi yapayım :)Tamam, vazgeçiyorum. Kv ve kp nin yaşlarının küçük olması aklınızı çelebiliyorsa, başkalarını dinlemeyin zaten, yaşayarak görün. Babalar, şimdiden gözlerinin içi gülen nişanlı sokağa çıkınca, kv ile oturacak ben değilim nasıl olsa. Çok eğlenceli olacaktır eminim, hatta ayrıca bir konu açın, şu an eğleniyor olanlardan fikir alın bir de, hevesiniz artsın.
benimkide iyiydi bi zamanlar.kkda pınar adında birisi dediydi dersin.şimdilerde melek olurlar emin ol.evlenince zombiye dönüşür.benimkide öyle oldu.görüşmüyoruzda huzurum iyi şükür.sana bi abla nasihatı kvle arandaki ilişkiyi iyi ayarla, ne kadar uzak olursan o kadar mutlu olursun.annenin sözü dinle.benim kayınvalidem çok iyi ya çok şükür allaha birşey olur oğlundan önce beni tutar :) yaşıda genç olunca eğlencelide baya o yüzden dedim :)
yaa diğer kuzenleride böyle yapmış evlendikten bir süre sonra evleri alınıp döşemişler en fazla duran ailessinin yanında bir sene oldu diyor nişanlım birde kayınpederimde çok beraber yaşama taraftarı değil o yüzden tutmam sizi dedi
onu bilmiyorumKredi çeksinler evinizi alsınlar, bi kaç aya o krediyi nasıl olsa kapatırlar. Bunu akıl etmiyorlar mı?
Kücükmüssünz ya, bu acele ne
haklısınız bence :)Hmm 6 sene olmus ama yaslar da 20 ve 21 yani buyuk degil
Cicim aylarini kv kp yaninda gecirmek istiyorsan sen bilirsin
Ama evin dosenmis esyalarin alinmis oyle evlenmis olsan tam yeni gelin hevesini yasarsin
aslında 3 sene vardı düğünü erkene çektik o yüzden böyle oldu :)Kücükmüssünz ya, bu acele ne
''ne kadar uzak olursan o kadar mutlu olursun'' birkaç kişi de daha duydum galiba anne ve abla sözü dinlemenin vaktibenimkide iyiydi bi zamanlar.kkda pınar adında birisi dediydi dersin.şimdilerde melek olurlar emin ol.evlenince zombiye dönüşür.benimkide öyle oldu.görüşmüyoruzda huzurum iyi şükür.sana bi abla nasihatı kvle arandaki ilişkiyi iyi ayarla, ne kadar uzak olursan o kadar mutlu olursun.annenin sözü dinle.
aynen canım.zaten yaşın çok genç.nişanlınında küçük.kvle yaşayınca sizin yaşlarınız küçük diye sizi idare edip duracaklar.evliliğin en güzel ayları ilk aylar.kvle ziyan etme.eşine sarılıp tv izleyip öpemezsin bile aynı evde :)''ne kadar uzak olursan o kadar mutlu olursun'' birkaç kişi de daha duydum galiba anne ve abla sözü dinlemenin vakti
haklisiniz anne sözü dinlemem lazım :) bir sene daha bekleyeceğimyavrum bu kadar beklemişsin 1 sene daha bekle.. kendi evini, düzenini kurmak varken cicim aylarında kv'de ne işin var ? mantıklı düşün.. ayrıca dur daha 20 yaşındasın.. ne bu acele..
zaten kv ike kp varken yanına bile oturmuyorum nişanlımın :) beraber yasasak bir araya gelemeyiz hiç herhalde :)aynen canım.zaten yaşın çok genç.nişanlınında küçük.kvle yaşayınca sizin yaşlarınız küçük diye sizi idare edip duracaklar.evliliğin en güzel ayları ilk aylar.kvle ziyan etme.eşine sarılıp tv izleyip öpemezsin bile aynı evde :)
ee düşün artık :) şimdi herşey size toz pembe geliyor tek amacınız kavuşmak ama evlendiğinin ertesi gün pişman olursun aynı evde yaşadığına.cinsel hayatınız bile çok etkilenir bu durumdan.zaten kv ike kp varken yanına bile oturmuyorum nişanlımın :) beraber yasasak bir araya gelemeyiz hiç herhalde :)
bir sene daha bekleyecez artık kavuşmak için :)ee düşün artık :) şimdi herşey size toz pembe geliyor tek amacınız kavuşmak ama evlendiğinin ertesi gün pişman olursun aynı evde yaşadığına.cinsel hayatınız bile çok etkilenir bu durumdan.
şu an veriyor zaten tavırlı tavırlı seneye yaparız diye :)kararını verdin mi?nişanlın nasıl tepki verecek acaba.annen konuşsun nişanlınla.
seven bekler boşver.burda bizim dediklerimizi okusa beddua eder kesin ama biz seni düşünüyoruz canım.daha sabahına KEŞKE dersin.şu an veriyor zaten tavırlı tavırlı seneye yaparız diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?