merhaba arkadaşlar kadınlar klubüne yeni üye oldum. Dertliyim kederliyim biraz yazmak istedim.ben 6 senedir biriyle beraberim 2 sene olacak nişanlanalı. ve evlenmek istiyoruz artık ama önümüze sounlar cıkıp duruyor. ilk problemimiz EV.. Nişanlımın ailesinin durumu iyi fakat şimdi ev alamayacaklarını bir kaç ay onlarla yaşamamızı istiyorlar. Nedenini anlattı nişanlım bende hak verdim zaten babamda konuştu kayınpederimde bende zaten durmalarını istemiyorum ama bir kaç ay mecbur diyor annem olmaz önce evinim alsınlar sonra düğün olsn seneye yapalım diyor. çok yoruldum ve ne yapacağımı bilmiyorum ne olur bir akıl verin ? Sizce bir kaç ay kayınvalidem ile yaşamalı mıyım ? yoksa bir sene bekleyip kendi evimemi cıkmalıym ? nişanlımda illa bu sene olsun diyor. OFFF Not : Nişanlımla bekledikçe daha çok kavgalar arttı. Şimdi bu evlilik meselsi çıktığından beri gözlerinin içi gülüyor resmen.
kirada otursanız madem simdilik sonra kendi evinize cıkarsınız bu mumkun degilmi..annen illa ev alıncakmı diyor yoksayok yok ay :) ama o zamanda kışa geliyor bizde bu yazyapalım düğünü diyoruz
sizinkilerde bir tuhafmış. ya kayınpederim kaynanam çok iyi yaşlarıda genç nişanlımda iyi anlaşırsn diyor oda aklımı çeliyor bilemedim :)Vay be insanlar ev alınmadan kızını evlendirmiyor ben erkek tarafı dügünü yapsın istedim diye kötü gelin oldum
Bu arada biraz daha sabredin, bir kac ay da olsa kv kp ile aynı evde oturmayın
annem kendisi daha yeni borçla ev sahibi oldu o yuzden çıkmamı istemiyor sanki kirada kalacakmışım evi kendim alacakmışım gb algılıyor o yüzden galibaAnneni dinle. Babalar bu işten anlamaz değil ama kendileri bir iç güveysi gibi yaşamaya ne alışkınlar, ne de tecrübeleri var. Kira konusunda yumuşatmaya çalışabilirsin o ayrı. Kira da olsa ayrı ev olsun.
O makul neden ne ki bu arada?
sizinkilerde bir tuhafmış. ya kayınpederim kaynanam çok iyi yaşlarıda genç nişanlımda iyi anlaşırsn diyor oda aklımı çeliyor bilemedim :)
annem kendisi daha yeni borçla ev sahibi oldu o yuzden çıkmamı istemiyor sanki kirada kalacakmışım evi kendim alacakmışım gb algılıyor o yüzden galibaAnneni dinle. Babalar bu işten anlamaz değil ama kendileri bir iç güveysi gibi yaşamaya ne alışkınlar, ne de tecrübeleri var. Kira konusunda yumuşatmaya çalışabilirsin o ayrı. Kira da olsa ayrı ev olsun.
O makul neden ne ki bu arada?
kv yaşının genç olmasıyla anlaşmanın ne alakası varki canım.benim kv 44 yaşında genç ama cadının önde gideni.cicim aylarında kv ve kple aynı evde yaşayıp heba edeceksin.ben olsam cesaret edemem.kendi evin olsun kira olsun.olmuyorsa seneye olsun.hem çevremdede çok var ayrı eve çıkarsınız deyip senelerce aynı evde yaşayanlar.sizinkilerde bir tuhafmış. ya kayınpederim kaynanam çok iyi yaşlarıda genç nişanlımda iyi anlaşırsn diyor oda aklımı çeliyor bilemedim :)
Nedenini anlattı nişanlım bende hak verdim
annem kendisi daha yeni borçla ev sahibi oldu o yuzden çıkmamı istemiyor sanki kirada kalacakmışım evi kendim alacakmışım gb algılıyor o yüzden galiba
işte bir yandan da sizin dediğiniz gibi düşünüyorum kafam kazan gb oldu düşünmektenOlsun evliligin ilk aylarini ilk heveslerini kendi evinde gecirsen daha iyi degil mi
Hanii rahat rahat
O acidan dusun
evi bir kaç ay sonra alabileceklerinin nedenlerini anlattı ona :)Nişanlınızın hak verdiğiniz nedenini anlamadım, zaten nişanın üstünden de 2 sene geçmiş.
işte bir yandan da sizin dediğiniz gibi düşünüyorum kafam kazan gb oldu düşünmekten
benim kayınvalidem çok iyi ya çok şükür allaha birşey olur oğlundan önce beni tutar :) yaşıda genç olunca eğlencelide baya o yüzden dedim :)kv yaşının genç olmasıyla anlaşmanın ne alakası varki canım.benim kv 44 yaşında genç ama cadının önde gideni.cicim aylarında kv ve kple aynı evde yaşayıp heba edeceksin.ben olsam cesaret edemem.kendi evin olsun kira olsun.olmuyorsa seneye olsun.hem çevremdede çok var ayrı eve çıkarsınız deyip senelerce aynı evde yaşayanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?